Koningin Máxima brengt een werkbezoek aan Nijkerk in het kader van armoedeproblematiek.
Avatar foto Door Moderator Petra
Koninginnenmode 15 dec 15 reacties

Máxima bezoekt Nijkerk i.v.m. armoedeproblematiek

Koningin Máxima brengt een werkbezoek aan Nijkerk in het kader van armoedeproblematiek.

Gisteren heeft koningin Máxima heeft een werkbezoek gebracht aan Nijkerk in het kader van armoedeproblematiek. Zij sprak daar met inwoners, vrijwilligers en hulporganisaties over hun ervaringen met armoede. 

De eerste ontmoeting vond plaats in het Paashuis, een ontmoetingsruimte voor buurtbewoners. De koningin sprak met inwoners van Nijkerk die zelf lastig rond kunnen komen of te maken hebben met stijgende kosten. 

Foto ©PPE/Nieboer

Aansluitend ging ze naar Brink42, een ontmoetingsplek van de Stichting Streams. Hier sprak ze met vrijwilligers van betrokken vrijwilligersorganisaties in Nijkerk. Aan tafel zaten Stichting Streams, Voedselbank Nijkerk, Stichting Nijkerks Diaconaal Beraad en Schuldhulpmaatje Nijkerk. 

Tot slot sprak Koningin Máxima met professionals betrokken bij het thema armoede over hoe zij inwoners en medewerkers ondersteunen. Hierbij waren vertegenwoordigers aanwezig van Gemeente Nijkerk, Rabobank Randmeren, welzijnsorganisatie Sigma, Praktijk Accent Onderwijs en Stichting Streams.

Mode

Koningin Máxima ging gekleed in een okergele pantalon en top van Natan. Ook de geruite mantel komt van Natan.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

De koningin droeg de mantel een aantal keren eerder in het openbaar. Zie link hier onder. Eerder combineerde ze de mantel met een donkerblauwe outfit, en 1 keer met hetzelfde okergele ensemble.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
15 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooie kleurcombinatie en de mohair mantel staat haar erg goed. De Koningin is een van de Avant Gardisten die laat zien dat het strakke er zo zoetjes aan uitgaat. Het wordt weer wijder, losser en groter naar al de getailleerde en skinny like vormen in de mode. Het vormeloze moet je wel staan en je moet er wel van houden om tailleaccenten te plaatsen door (strik) ceintuurs te gebruiken.

Leuk en lekker warm pakkie… , bovenal goed om dit onderwerp te bespreken in een gemoedelijke setting met een ‘theetje en een koekje’.

De gele top en mantel staan leuk bij elkaar en zullen vast lekker warm dragen.
De gele pantalon vind ik er qua model wat slobberig onder staan, maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak. In deze tijd van het jaar zou ik voor een donkerblauwe broek of rok gekozen hebben, zodat beide kleuren van de jas terug komen.
Fijn dat Maxima deze problematiek tijdens een werkbezoek onder de loupe neemt.

Lekker warm, zowel qua kleur als qua materiaal. Ik vind het een zeer geslaagd outfit.

Ja super!!
Dit is de top die ik bedoelde voor op die streepjes rok
Maar zo helemaal een dikke 10

Super leuk pak en goed dat ze dit nu weer draagt…zeker in kader van armoedebestrijding is er goed over nagedacht om een outfit die al in de kast hangt te herdragen

Wat leuk dat ze dit mooie pak weer draagt. En lekker trendy warme jas.
Maar nog veel leuker te zien dat de interesse en belangstelling van haar gezicht afspat!

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Mooi. Vind de blauwe hakken hier wel minder geslaagd bij.

Helemaal geweldig deze outfit met dit koude weer, lekker warm en toch vrolijk qua kleur!! Ben helemaal weg van die mantel!!!

De agenda lijkt vrijwel leeg, maar toch vrijwel dagelijks op pad, zou het niet openbaar maken van de agenda soms deels met het beveiligingsvraagstuk/bedreigingen te maken hebben? Belangrijkst is dat ze er zijn, het gaat om de inhoud, er hoeft niet altijd een Koningsdagsfeer te zijn, wel? Verder mooie outfit en prima job, ook WA trouwens in andere blog!

Inderdaad… ook al is/lijkt de agenda leeg, ons koninklijk paar is toch bijna iedere dag wel gewoon op pad…zie ook de foto’s een blogs van Josine en Petra..er zal vast een reden voor zijn… hopelijk niet teveel zeurpieten die straks weer commentaar hebben en menen dat ons koninklijk paar niets doet, enkel omdat niet alles heel breed wordt uitgemeten…

Wat een mooie outfit is dit. Het warme okergeel en deze prachtige mantel. Goeie outfit voor de gelegenheid.

Hele mooie winterse outfit en toch met kleur! Goed gedaan.

Goede outfit, lekker vrolijk.
En jas lekker warm

(Ja veel van deze kleine waardevolle bezoekjes, die niet in officiële agenda staan en buiten t zicht vallen van t grote publiek en ook geen fans bij ontvangst. Bij andere koningshuizen wordt denk ik deze categorie meer imagoversterkend belicht en ons koningshuis meer voor de inhoud? Zo lopen ze de kans kritiek op weinig te doen, terwijl hun dagen gevuld zijn…? )

Daar is tie weer de mooie blauw/geel geblokte mantel. Ik vind m prachtig, helemaal in combinatie met de okergele pantalon en top.
Deze warme kleur staat Maxima fantastisch. Prima outfit voor dit bezoek.