Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 21 apr 0 reacties

Live: Wereldwijd interview met Koningin Maxima via facebook!

Koningin Maxima is vanmiddag vanuit Washington geinterviewd. Het interview werd afgenomen door Jeremy Hillman, Communicatie Directeur van de World Bank. Het interview werd live uitgezonden via facebook, waar je vragen in een reactie kon stellen. Het interview vond plaats als onderdeel van de Spring Meetings 2018 interview series. Uiteraard had dit te maken met de functie van de Koningin voor de VN. Bekijk hier de video!

Foto

Outfit: Koningin Maxima draagt een cremekleurige blouse met een geruite trenchcoat en pantalon van Massimo Dutti. Qua accessoires draagt ze haar gebruikelijke armbanden, een zwart horloge en een lang collier met enkele parels.

Foto

Foto

De mantel en pantalon komen van Massimo Dutti:

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

Wat vinden jullie van de mantel van Koningin Maxima?

screenshot video World Bank

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments