Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 23 apr 0 reacties

LIVE: Hertogin Catherine bevallen van gezonde zoon

Feest in Groot-Brittannie! Catherine is om 12.01 (Nederlandse tijd) bevallen van een gezonde zoon. Zodra de hertogin samen met prins William en het nieuwe prinsje het ziekenhuis verlaat, zal deze blog bijgewerkt worden met modenieuws. Tot die tijd kunnen we hier speculeren over de naam, de kleding en het tijdstip van vertrek.  

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

LIVE UPDATES:

Log wordt vanavond live geupdate door TWoR

20:00 uur: De naam van het prinsje zal later bekend gemaakt worden, op een niet van tevoren bekend gemaakt moment. Liveblog gesloten.

– 19:57 uur: Catherine draagt een rode japon met kanten kraagje van Jenny Packham. Meer beelden van het vertrek bij het ziekenhuis:


– 19:03 uur: William en Catherine hebben om 18:53 uur (Nederlandse tijd) hun zoontje getoond op de trappen bij de Lindo Wing. Catherine, die zelf haar zoontje droeg, straalde! Ze ging gekleed in een rode jurk met kanten kraagje. Na een kort moment ging het paar terug naar binnen, om het kleine prinsje in de maxicosi te zetten. Daarna liepen ze hand in hand de trappen af en droeg Prins William het prinsje, die hij vervolgens zelf in de auto zette.

Foto

Foto

Foto

Foto

– 18:40 uur: Meer beelden van een schattige Charlotte en George die hun broertje bezocht hebben!

– 18:33 uur: Prins William heeft Prins George en Prinses Charlotte opgehaald, en is een half uurtje met hen op bezoek geweest bij hun moeder en kleine broertje. Naar verwachting verlaten Catherine en de kleine prins binnen een uur het ziekenhuis.

 
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments