Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 16 jul 0 reacties

Laurentiens sjaal van Kate Spade New York

De sjaal die Prinses Laurentien afgelopen maandag droeg heb ik inmiddels ook gevonden! Het exemplaar is van Laurentiens favoriete merk Kate Spade New York! Probeer de sjaal eens te bekijken zonder het paarse jurkje, maar in gedachten met iets wat je zelf mooi vind. Oftewel, wat vind je van de sjaal?

Van dezelfde stof zijn onder andere ook een rok en een jurkje verkrijgbaar. De sjaal zelf is onder andere te koop via Shopbop en kost E 100,-. Het motief is Cubaans. Persoonlijk vind ik de sjaal best mooi. Niet zo zeer om zelf te dragen, maar ik vind het wel goed passen bij Prinses Laurentien.

Wat mij betreft mag ze de sjaal vaker dragen, zeker ook gezien het bedrag dat er voor betaald is, maar dan met andere kleding er bij. En ze zou het op een andere manier kunnen dragen, zoals bijvoorbeeld het model de sjaal draagt.

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's prinses Laurentien met toestemming van ©Royalduo – Overige afbeeldingen: Kate Spade New York

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments