Avatar foto Door Josine Droogendijk
Laurentien 07 jul 0 reacties

Laurentien & Maliparmi

Prinses Laurentien kan goed slagen bij Maliparmi. Moderator Petra heeft er een mooi overzicht van gemaakt. 

Op Koninginnedag 2012 zagen we Prinses Laurentien in een groen jurkje met dessin. Pas in september 2014 kwam ik bij toeval het merk van het kledingstuk tegen: Maliparmi! Ze droeg het jurkje nog minimaal 1 keer in het openbaar: tijdens het voorlezen op de Regenboogschool in oktober 2012.

Op woensdag 1 april 2015 had prinses Laurentien een interview met VTM Royalty. Het interview werd gehouden voorafgaand aan haar werkvergadering met de European Cultural Foundation, de dag na de uitreiking van de ECF Princess Margriet Award for Culture. Prinses Laurentien draagt hier een antraciet jurkje met leren voorkant en jersey achterkant. De jurk kostte destijds € 299,-.

Op donderdag 22 november 2018 heeft Prinses Laurentien haar titel 'invloedrijkste persoon in de Nederlandse filantropie' overgedragen. Tijdens het filantropiecongres 'Civil Power' in Amsterdam maakte zij bekend dat Tom Oostrom, directeur van de Nierstichting, de nieuwe nummer 1 van de Filantropie-top 100 is. Verrassend: Prinses Laurentien koos na een hele tijd eindelijk weer eens voor kleding van Maliparmi! Haar plisse midirok en haar bruine top met dezelfde print zijn beide van Maliparmi. Daarop koos ze een zwart jasje met borduursel. Qua accessoires zagen we enkele ringen en zwart/groene oorhangers.

Bij een bezoek aan Health Hub Roden draagt Prinses Laurentien een broek en een lange mantel met dezelfde print van Maliparmi. Ze maakt haar outfit compleet met een offwhite top, sneakers en leuke oorhangers.

Tijdens het Nationale Voorleesontbijt in januari 2022 zien we Prinses Laurentien met een zwart gilet met bronskleurige bloemen van Maliparmi. Ze combineert het gilet met een strakke skinnybroek/leggin en een zwarte blouse. Haar oorhangers matchen perfect!

In juni 2022 verscheen Prinses Laurentien tijdens de uitreiking van de Taalheldenprijs, in een rood-witte pantalon van Maliparmi, gecombineerd met een licht vest met bloemen van Ted Baker. De broek heeft ze 2 keer eerder in het openbaar gedragen. 

In juni 2022 was Prinses Laurentien ook aanwezig bij de lancering van de campagne ‘We konden er niks aan doen’ van Metakids, met als doel zoveel mogelijk aandacht te vragen voor de ernst en impact van metabole ziekten of stofwisselingsziekten. Laurentien droeg hierbij een broekpak met abstracte print van Maliparmi.

Foto's ©PPE en anderen

Deze blog is geschreven door moderator Petra, waarvan op deze website regelmatig een achtergrondblog verschijnt.

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments