Avatar foto Door Moderator Petra
Laurentien 24 jan 17 reacties

Laurentien draagt leuke cape tijdens voorleesochtend in Diemen

Prinses Laurentien heeft vanochtend tijdens Het Nationale Voorleesontbijt in Diemen voorgelezen uit het prentenboek ‘Help! Een verrassing!’

Prinses Laurentien las voor bij Stichting Kinderopvang Diemen, locatie Hakim. Het Voorleesontbijt is traditiegetrouw de aftrap van de campagne van De Nationale Voorleesdagen. Het boek ‘Help! Een verrassing!’, is door een comité van bibliothecarissen, boekhandelaren en leerkrachten is verkozen tot Prentenboek van het Jaar. Het boek is geschreven door Miriam Bos en zij heeft het ook geïllustreerd. Het prentenboek gaat over August en Suus. August  houdt niet van verrassingen. Suus is dol op rennen en wilde dingen doen, terwijl August het liefst leest. Het boek is een herkenbaar verhaal voor alle kinderen die verrassingen spannend vinden.

Foto ©PPE/Nieboer

De campagne stimuleert het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen en benadrukt de voordelen van het (voor)lezen, waaronder het positieve effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip. De Nationale Voorleesdagen duren nog tot en met 3 februari 2024.

Foto ©PPE/Nieboer

Mode

De jurk met subtiel printje komt van IKKS. Buiten draagt ze een geruite poncho (cape jasje) met ceintuur. Daarbij droeg ze zandkleurige pumps met zwarte stipjes. Herkent iemand de poncho of de schoenen?

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Een lakleren clutch van Tara Jarmon.

Prinses Laurentien droeg opvallende oorhangers van Angelo Moretti, haar favoriete sieradenmerk.

Foto ©PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
17 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Het jasje vind ik erg leuk bij haar, en de schoenen zou ik zo kunnen kopen. De jurk mwah en alles bij elkaar gecombineerd nee.
De oorbellen zijn bijna groter dan haar gezicht, maar passen wel helemaal bij haar.

De cape is echt heel leuk, maar dan met een flared of skinny broek of koker rok eronder. De oorbellen zijn weer xxxl maar ja dat is haar ding, dus dan maar lekker in de oren hangen en er gelukkig mee zijn….

De combi van japon, cape en schoenen is misschien wat veel, maar omdat de kleuren overeenkomen klopt dit beeld wel voor mij.
Ik las dat ze haar duim gebroken heeft met skiën, dat verklaart meteen die zwarte brace aan haar linkerhand. Zat me al af te vragen wat het was.
Knotsgekke oorbellen erbij natuurlijk, lekker echt Laurentien😉

Hele leuke jurk echter lijkt mij door de dunne stof wat koud. Maar een gezellige, leuke jurk en ook het jasje vindt ik heel leuk en vlot. Combi vind ik echter niet mooi. De tas ook mooi, maar schoenen en zeker de oorbellen mogen de volgende keer thuis blijven.

Leuke jurk, leuk cape jasje , maar ik zou het zelf niet bij elkaar dragen .

Mooie jurk en schoenen ! Super leuke cape jas !! Combi jurk en jasje vind ik minder geslaagd.

Wat een leuk cape jasje!! Hoort t bij de jurk.?

Het capemanteltje vind ik bijzonder mooi, en de jurk ook leuk, al zou de voering van het bovenlijfje netter staan qua verhouding als hij iets hoger valt.
Het is echt des Laurentiens om deze twee kledingstukken bij elkaar te combineren.
Zelf zou ik de voorkeur geven aan een effen kleur bruin of beige onder de geruite cape, en dan een mooi bruin jasje over de jurk dragen.
De oorbellen zou ik overdoen aan de jongere generatie, maar ook hier weer: het past bij de stijl van Laurentien om deze keuze te maken.
Afrondend: ze heeft wel vreemdere combi’s gedragen hoor.
Dan valt mij dit reuze mee.😊
En oh ja, de schoenen staan er goed bij!

Het jasje vind ik geweldig! De jurk is saai, vind ik niet haar stijl. De pumps en oorbellen daarentegen juist wel.

De cape vind ik aardig, maar niet op deze jurk en bij deze schoenen.
De schoenen vind ik geweldig, wel een beetje zomers.
De jurk vind ik vreselijk. De stof is aardig. De onderjurk is scheef aan de onderkant. De onderjurk is te kort. Aan de bovenkant van de jurk begint de voering/onderjurk zo laag, dat haar boezem op haar taille lijkt te hangen.
De oorbellen vind ik afgrijselijk. Zo groot en zo plastic.
Maar Laurentien lijkt me een heel plezierig mens.

Enthousiaste vrouw maar haar kledingstijl kan me niet bekoren.

👠Heur schoenen stelen de show als deze foto’s me niet ‘bedriegen’ en Laurentien’s inzet voor o.a. De Nationale Voorleesdagen is ongeëvenaard 👏🏼

📚Ook morgen besteed ik weer aandacht aan het grote belang van /interactief/ voorlezen aan jonge kinderen tijdens een cursusbijeenkomst voor pedagogisch medewerkers werkzaam op voorscholen en binnen de kinderopvang. #ikhouvanmijnwerk 🌱

Supertof jasje maar niet op deze jurk. Jurkje lijkt me ook heel leuk, maar had een effen jasje gekozen. De oorbellen zijn wel heel erg groot. Laurentien blijft trouw aan haar eigen stijl, en haar enthousiasme maakt veel goed

Vreselijke outfit. Korte route jasje op die jurk vind ik absoluut niet mooi staan. Jasje had ben op een effen broek gestaan. Jurk lijkt mij wel leuk maar ik kan hem niet beoordelen omdat ik alleen de onderkant zie. Pumps zo te zien wel leuk. Oorbellen vind ik te groot en vallen weg bij de drukke outfit

Blijft een goed initiatief! Laurentien ziet er leuk uit, geweldig dat zij haar eigen stijl zo trouw blijft.

Wat een leuke outfit. Die schoenen en oorbellen, ik vind ze super. Ook haar haar zit de laatste tijd stukken beter, al mag ze van mij stoppen het zo te blonderen.
Maar wat het meeste opvalt: haar ongebreidelde enthousiasme! Topper is het.

Ze ziet er leuk uit in deze eenvoudige jurk. De schoenen vindt ik ook heel leuk. Het jasje staat er prima bij en vintage ik ook leuk. Minpuntje de enorme oorbellen! Lijkt mij zo zwaar aan je oren.