Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte nemen deel aan 74e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN) die van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 september in New York wordt gehouden. De Koning leidt de delegatie van het Koninkrijk der Nederlanden en houdt dinsdag 24 september een toespraak tijdens het algemeen debat (general debate) van de AVVN. In 2015 sprak de Koning de VN ook toe tijdens de 70e Algemene Vergadering.

De Koninkrijksdelegatie bestaat verder uit minister-president Wever-Croes van Aruba, minister-president Rhuggenaath van Curaçao en minister-president Marlin-Romeo van Sint Maarten. Ook minister Blok van Buitenlandse Zaken, minister Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat, minister Bruins voor Medische Zorg en Sport en de Arubaanse minister Lampe van Onderwijs, Wetenschappen en Duurzame Ontwikkeling sluiten aan.

De Koning gaat in zijn toespraak op dinsdag 24 september onder meer in op het belang van multilaterale samenwerking tussen de VN-lidstaten ten behoeve van vrede, recht en ontwikkeling. Ook gaat hij in op het belang van gezamenlijke actie in het licht van klimaatverandering. Koningin Máxima is ook bij de AVVN in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA). Het is dit jaar 10 jaar geleden dat zij werd benoemd als UNSGSA. In deze functie zet zij zich wereldwijd in om de toegang tot financiële diensten te verbeteren. Hiermee hebben mensen meer kans op economische en sociale ontwikkeling. Ter gelegenheid van dit jubileumjaar wordt er op woensdag 25 september bij de VN een evenement georganiseerd, Financial Inclusion for Development: Building on 10 Years of Progress. De secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres, is één van de sprekers.

Mode - outfit 1 
Op 25 september kregen we allereerst een camelkleurige pantalon met dito top te zien. Een nieuwe outfit, waarvan de ontwerper nog niet gevonden is. 

Mode - Outfit 2

De tweede outfit is eveneens nieuw en betreft een gestippelde midi-jurk van het Australische label Zimmermann. Materiaal: 100% polyester. Materiaal voering: viscose. 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

En met dank aan Vicky kan ik ook nog Máxima;s nieuwe schoenen, die maandag in beeld kwamen, laten zien: zwart/witte pumps van Gianvito Rossi: 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 28 sep 2019 - 13:09

Het broekpak is zo’n geval van “die wil ik ook”.
Het staat haar prachtig. Door de eenvoud van het pak staat een statement sieraad, in dit geval een broche, geweldig.

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 27 sep 2019 - 09:05

Ik vindt de sieraden goed bij de jurk passen en het haar van Maxima wordt tijdens deze reis goed gestyled.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 26 sep 2019 - 18:59

Tja, ze heeft wel veel toeters en bellen nodig. Oorbellen, grote broches, opvallende schoenen, etc, etc. Zag Amal Cloony op foto's van RU. Hoe chique. Zo kan het ook.....

afbeelding van Carlaz

Carlaz

vrijdag 27 sep 2019 - 12:02

Ik vind de kleding die ze hier draagt nou niet meteen mega opvallend.
En dat de koningin veel nodig heeft om op te vallen, wil ik toch echt bestrijden.
Volgens mij zijn haar grootste sieraden haar sprekende bruine ogen.

afbeelding van Gerwi22

Gerwi22

donderdag 26 sep 2019 - 20:44

Smaken verschillen gelukkig!

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 26 sep 2019 - 19:45

Amal zag er inderdaad prachtig uit. Echt chique...

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 26 sep 2019 - 17:11

H.M. de Koningin heeft zich in New York van haar beste kant laten zien - ook in zake kleding. Vooral de kombinatie op de eerste dag, de zwarte rok met mooie top met bijzonder mooie halslijn.. Een parelcollier onderstreept juist een zakelijk/voorname uitstraling met een mooie japon en kan zeker niet 'tuttig' worden genoemd, daar zijn parels, maar ook andere juwelen, te kostbaar voor.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 26 sep 2019 - 21:28

Tuttig heeft toch niks met kostbaar te maken...?

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 26 sep 2019 - 17:31

Hier kan ik het helemaal mee eens zijn , goed verwoord.

afbeelding van Marjet

Marjet

donderdag 26 sep 2019 - 12:52

Het broekpak lijkt mij erg lekker zitten. Staat haar ook mooi. De broche die ze hierbij draagt vind ik echt super!
De jurk vind ik wat minder mooi al staan de kleuren haar wel mooi. De parels erbij maken het inderdaad wat 'tuttig' maar het heeft wel humor en eigenlijk passen ze perfect bij de stippen!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 26 sep 2019 - 11:39

Kleur en model broekpak mooi. De broche vind ik te groot, jammer. Polkadot jurk leuk maar kleur vind ik niet mooi. De parelketting vind ik mooi maar niet bij deze jurk passen. De zwart witte schoenen vreselijk lelijk, ordinair.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 26 sep 2019 - 11:32

Broekpak schitterend. Past haar goed.
De jurk is mooi maar maakt haar zeer breed op de heupen. Kleur kan ze goed hebben. Geheel is zeer representatief maar voor haar erg degelijk.
Minister Kaag in kek jasje!
Mabel...tja kleurtjes leuk maar dun stofje

afbeelding van Esther6

Esther6

donderdag 26 sep 2019 - 11:26

Josine, draagt Maxima een nieuw parel collier?

afbeelding van Edwin

Edwin

donderdag 26 sep 2019 - 17:20

Het parelcollier is niet nieuw. Al vaker gedragen door leden van het Koningshuis.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 26 sep 2019 - 11:14

Het broekpak: dikke nee! omdat ze van de week het zelfde model truitje aanhad maar dan in het wit. Geen afwisseling.
De zwart witte pumps, eveneens dikke nee! Beetje aan de ordinaire kant m.i.
De jurk: fantastisch, alleen de kleur vind ik niet mooi had wat mij betreft een meer sprekende kleur mogen zijn., maar ze heeft nu een absolute koninklijke uitstraling ! Heel goed! Gelukkig zie ik geen te !! strakke en/of korte, niet passende kleding meer. Houden zo Maxima!

afbeelding van Leana

Leana

donderdag 26 sep 2019 - 10:30

De broekpak is mooi. De kleur staat haar en de belijning is echt heel mooi. Het zit zo goed dat ik me niet kan voorstellen dat het Natan kan zijn. Ben benieuwd welk naam achter deze mooie pak zit. Ik vind die broche heel mooi gekozen met de oorbellen. Geeft de pak weer een Maxima touch. De jurk is mooi qua kleur. Vind het ook sjiek, alleen voelt het alsof het niet echt Maxima is. Vooral de parels erbij. Het is zo braaf. Haar kapsel ziet er verzorgd uit.

afbeelding van JAusten

JAusten

donderdag 26 sep 2019 - 10:17

ohhh I like the full outfit ! Very ladylike but not matronly at all.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 26 sep 2019 - 10:14

De foto's van RU zijn geweldig. Wat is WA trots, heerlijk om te zien. Deze jurk vind ik iets minder geslaagd dan die van gisteren. Iets te braaf voor Maxima maar hij staat haar uitstekend en ze ziet er stralend uit (wie niet na zoveel complimenten te hebben ontvangen). Maar het pak steekt er voor mij bovenuit. Wat een verschijning. De belijning van de top en de prachtige broek. Ik moet denken aan Taminiau maar als dat zo was dan had Josine dat al lang geweten.
En de Rossi's: hebben. Ik heb cowboylaarsjes met een dergelijk patroon.

afbeelding van Maria04

Maria04

donderdag 26 sep 2019 - 09:42

Prachtige zwierige jurk, staat altijd goed, valt mooi, zit makkelijk. Heel goed gekozen is mijn mening.

afbeelding van car

car

donderdag 26 sep 2019 - 09:42

Na de fotos te hebben gezien op royalsbyrobin... vind ik het een stijve jurk...mede ondat het gecombineerd is met een parelketting (blegh) en haar haar vind ik ook niet zo mooi...het is meer grijzig nu ...beetje doorleefd! Dat beige pak moet gelijk in de zak van max...ik snap niet dat ze zoiets nieuw moet kopen...ze heeft genoeg van die onzin pakken! Echt lelijk haha

afbeelding van Marly

Marly

donderdag 26 sep 2019 - 09:30

De pump was inderdaad bij het zwart witte pak, erg mooi! De Zimmerman jurk is heel stijlvol, de ketting is truttig maar wat ziet ze er mooi uit elke dag, het camel pak is ook zo mooi, komt me toch heel bekend voor maar ik weet niet waarvan. Wat is ze spontaan tijdens deze bijeenkomsten, met WA, met Mabel en met iedereen die ze tegenkomt, heel leuk dat ze mensen omhelst, zoals zij mensen op hun gemak stelt is echt bijzonder. Kate en Letizia dragen ook wel Zimmerman maar vooral bij Kate lijkt alles wat stijver. Haar kapsel is dus niet korter, dat dacht ik al te zien gisteren, het hangt gewoon op haar rug, zoals goed te zien is bij Robin van Utrecht, toch zit haar kapsel best goed de afgelopen dagen.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 26 sep 2019 - 19:51

Inderdaad heel bijzonder hoe ze mensen op hun gemak stelt, erg leuk om te zien!

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 26 sep 2019 - 09:46

Zo zie je maar weer dat smaken echt verschillen, dit vind ik een hele leuke jurk, zo zwierig en elegant, en parels zijn er perfect bij.
Wat zou ik graag deze jurk willen hebben, maar mijn budget is helaas anders .

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 26 sep 2019 - 11:20

Dank je wel voor je tip. Idd leuke kleding en leuke prijsjes .

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 26 sep 2019 - 08:37

Ze ziet er deze dagen heel stijlvol en verzorgd uit!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 26 sep 2019 - 08:15

Leuke jurk, ik ben alleen nog niet uit over de kleur.
Het outfit tijdens het ontbijt is prima zakelijk.
Maar wat mij het meeste opvalt is een enthousiaste koningin en haar trotse man (zie foto’s Robin Utrecht). Ook hartelijke ontmoeting tussen Máxima en Mabel.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 26 sep 2019 - 11:45

Wat een modefeestje tijdens dit VN bezoek! Geweldig dat camel pak, alweer een top outfit! De Zimmermann jurk is ook leuk, maar de parelketting maakt het wat tuttig. Zo’n ketting heeft deze jurk echt niet nodig.
Gave schoenen ook, hoop dat we die nog veel gaan zien.
Volgens mij is haar haar tijdens dit bezoek veel getoupeerd waardoor het wat voller lijkt en mooier zit. Ik vind vooral de paardenstaart erg leuk staan.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 26 sep 2019 - 07:52

Jurk leuk, schoenen ook
Ik zie helaas geen nieuwe haar coupe. Ik las gisteren zulke lovende reacties, maar op deze foto's zie ik gewoon het zelfde model.

afbeelding van zara

zara

donderdag 26 sep 2019 - 07:40

Deze jurk met 50-er jaren polkadot printje vind ik ietsje minder stijlvol en modieus dan de Valentino van de dag hiervoor, en de combinatie met parelketting maakt het wat braafjes. Maar al met al een prima outfit, met een mooie warme tint. De extravagante zwart-wit pumps eronder vind ik daarom wel een wat vreemde keuze.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 26 sep 2019 - 08:36

Deze zwart-wit pump droeg zij maandag bij bij haar zwart broek en witte top! ;-)

afbeelding van zara

zara

donderdag 26 sep 2019 - 15:49

Pfoe! Klopt! Dat is een hele geruststelling!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?