Avatar foto Door Moderator Petra
Laurentien 27 apr 15 reacties

Koningsdag 2024 – dit dragen de prinsessen

Hoera, het is Koningsdag! Op deze plaats nemen we de kleding van de prinsessen onder de loep.

Allereerst, Majesteit, van Harte Gefeliciteerd met uw verjaardag! We wensen u en uw familie een hele fijne dag toe. En ook een hele fijne koningsdag gewenst aan alle lezers van modekoninginmaxima.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©Instagram Floris van Oranje

In deze blog kijken we naar de kleding van prinses Laurentien, prinses Marilène, prinses Annette, prinses Anita en prinses Aimée.

Mode Laurentien

Prinses Laurentien draagt een rood/wit/oranje broekpak met bijpassende top van Dea Kudibal. Haar oorhangers komen van Angelo Moretti.

Foto ©PPE/v.d. Werf

Elinordea blazer van Dea Kudibal (dank je wel Linda voor je tips en je hulp!)

Mode Marilène

Prinses Marilene draagt een blauwe top van Dante6 op een blauwe pantalon.

Foto ©PPE/Nieboer

Schoenen van Hispanitas:

Mode Annette

Prinses Annette draagt een witte broek, een cyclaamkleurig truitje en een zandkleurige mantel.

Foto ©PPE/Nieboer

Mode Anita

Prinses Anita draagt een lichte pantalon met daarop korte v-hals trui in dezelfde kleur, met een cut-out. De trui en de pantalon komen van Iro. Daar over draagt ze een grijze mantel van MaxMara.

Foto ©PPE/Nieboer

Mode Aimée

Prinses Aimee draagt een roze pantalon met 3-dubbele plooi van ME + EM, een bijpassend roze kashmieren truitje met korte mouwen, eveneens van ME + Em. Daarover draagt ze een roomwit boucle jasje van Maje. Haar tasje komt van Wandler. Aimee draagt de Hortensia tas.

Foto ©PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
15 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Zelf vind ik het pak van Marilene het mooiste. Geweldige kleur. Broek van Aimee met top ook heel leuk. Maar het jasje en sjaaltje maken het geheel weer zo tutterig. Daar houd ik niet ze van. Anita ook mooi. Anette ook maar past allemaal niet zo bij elkaar. Het valt mij altijd op dat de broers een zelfde type vrouw hebben gekozen. Laurentien is Laurentien. Staat haar goed. Ze is een beetje een ‘paradijsvogel’ en dat vind ik eigenlijk wel heel leuk. Nu ik het opschrijf denk ik ‘ Maxima is ook een beetje een paradijs vogel en Mabel ook’ 🙃. Dus ook die broers hebben mij of meer eenzelfde type gekozen

Laurentien ziet er geweldig uit en Aimee ook. En graag noem ik ook een prins die er geweldig uit zag Prins Bernhard wat een mooi hip pak had hij aan .

Dat pak van Laurentien is echt fantastisch!

Ik houd normaalgesproken wel van felle kleuren bij deze prinsessen, maar dit jaar vind ik dat prinses Anita een mooie uitstraling heeft door de zachte kleuren en mooie stoffen.

Anita vind ik erg mooi gekleed. Mooie combi en de andere vind ik allemaal net niet om uitlopende reden. Marilene te felle kleur. Aimée als dat rare sjaaltje weg was wel erg mooi. Annette prachtige jas maar combi trui en schoenen klopt niet lijkt net andere kleur. Misschien door lichtval. En Laurentien heeft een pak wat echt totaal niet mijn smaak is aan.

5 erg mooi geklede paren! Als ik moet kiezen dan lichte voorkeur voor Aimée.

Leuk om ook de familie Van Vollenhove weer te zien. De vrouwen én de mannen zagen er geweldig uit! Wat mooi om ze zo met elkaar te zien optrekken. Er straalt broederlijke liefde uit.

Anette en Anita zien er keurig uit maar relatief eenvoudig.
De andere dames echt super. Marilène gaaf in het paars. Aimee wat een toffe broek. En dat pak van Laurentien, echt heel gaaf. Het kapsel van Marilène vind ik wel altijd oubollig het maakt haar ouder als ze is

Allemaal goed hun best gedaan om mooi gekleed voor de dag te komen. En dan niet alleen de dames, maar ook de heren! Marilène en Aimée springen er voor mij bovenuit: prachtig, de kleuren, stijlen, top! Laurentien ook een leuk pak, echt haar eigen stijl, ook top.

Wat zien ze er allemaal weer mooi uit. Dat pak van Laurentien is echt gewldig. Zou ik zelf ook wel willen. Toffe oorbellen en wat zit haar haar goed. Marilene wint wat mij betreft. Prachtig pak en haar haar. De schoenen van Hispanitas staan hoog op mijn wishlist!
De anderen zien er ook erg mooi uit, maar Anette is wat gewoontjes.

Leuk, dat ze allemaal weer present zijn op het feest!
Marilène en Aimee springen er voor mij uit met hun fleurige en feestelijk aandoende kleding.
Paars/blauw, een warme, sprekende kleur, en wat een chique kapsel, wat Marilène heel goed staat!
Haar schoenen vind ik schitterend!
Het leuke witte jasje doet het prima op dit roze pak en Aimee heeft het smaakvol gestyled met een bijpassend sjaaltje.
Annette en Anita gingen op safe met een warme mantel.
De kleding eronder oogt wat “gewoontjes”.
De prinsen zien er stijlvol en netjes uit.
En Laurentien, tsja, dit pak heeft voor mij een hoog pyjamagehalte, maar het past echt bij één van de vele stijlen die ze heeft.
En, zoals altijd, het is je smaak wél, of juist niét, maar tot in de puntjes verzorgd, en haar spontane hartelijkheid is altijd aanwezig.

Ik vind dat de prinsessen en prinsen er heel mooi uitzien, Marilène en Aimee vind ik het mooist: hun outfits zou ik allebei ook graag in de kast willen hebben, inclusief de schoenen van Marilène. Heel erg leuk allemaal!

Marilene vind ik altijd een heel leuke stijl hebben. Haar gezicht toont op deze foto’s wel erg oranje.

Mooi pak voor Laurentien, met super schoenen eronder😍
Marilène in prachtig monochrome paars/blauw.
Annette vrij basic, maar gelukkig een mooie kleur truitje
Anita leuk, eenvoudig en helaas wat bleek voor haar.
Aimée zoals altijd geweldig gekleed en zo’n mooie uitstraling.

Last edited 29 dagen geleden by Roos