Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 27 apr 0 reacties

Koningsdag 2018: Kleding Prinses Laurentien van Van Vollenhoven prinsessen

De Koning is jarig! En daarom vieren wij vandaag Koningsdag! Erg leuk dat hij, net als Koningin Juliana destijds, Koningsdag viert op zijn eigen verjaardag! Van Harte Gefeliciteerd Majesteit, met uw verjaardag en uw 5-jarig jubileum!

Livestream NOS

In deze log bespreken we de kleding van Prins Constantijn en Prinses Laurentien en de Van Vollenhoven Prinsen en Prinsessen! Veel plezier gewenst, en laat vooral weten wat je van de outfits vindt! In de andere log kun je terecht voor de kleding van Koningin Maxima en Prinses Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane!

 

Outfit Prins Constantijn en Prinses Laurentien

Prinses Laurentien draagt een donkerblauwe kanten jurk met gele accenten van Talbot Runhof en een geel leren jasje van Hardies Couture.

Foto

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

Foto

Foto

Foto

 

Outfit Prins Maurits en Prinses Marilene

Prinses Marilene draagt een lichtroze mantel, met daaronder een cremekleurige jurk met bloemenprint. De jurk en de mantel zijn voor haar ontworpen door Sage & Ivy!

Foto

Foto

Foto

Outfit Prins Bernhard en Prinses Annette

Prinses Annette koos dit jaar niet voor Ted Baker, maar voor een witte jurk met strikje aan de voorkant, van La Dress! Ze maakt haar outfit compleet met een zwarte mantel.

Foto

Foto

Foto

Outfit Prins Pieter-Christiaan (Prinses Anita is helaas ziek, en zal er daarom niet bij zijn.)

Prins Pieter-Christiaan draagt een mooi en stoer geruit pak.

Foto

Outfit Prins Floris en Prinses Aimee

Prinses Aimee draagt een felrode rok en felrode mantel, gecombineerd met een rode strikblouse met zwarte diagonale streepjesprint. De kleding komt van Fifth House, een kledinglijn van Nikkie Plessen.

Foto

Foto

Foto

 

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments