Het Spaanse hof heeft nieuwe staatsieportretten vrijgegeven en die wil ik je natuurlijk niet onthouden. 

Tada, hier hebben we de eerste foto. En wat voor één. Ik heb volgens mij nog nooit een koningin zo formeel zien poseren in een fuchsia bloemenjurk met sleep. Tussen lef en laf zit maar één letter verschil, zullen we maar zeggen. Tot welke categorie deze look behoort, laat zich wel raden. (Ik kruis het woord Barbie vast aan op mijn Bingo-kaart)

Ontwerpster van de jurk: Caroline Herrera
Eerder gedragen : Ja, tijdens de intronisatie in Japan, 2019.

Het diadeem is al enorm, maar de diamanten om haar pols liegen er ook niet om. Wat een droom als je dit mag dragen. 

Naast avondkleding, droeg de koningin tijdens het poseren ook twee zakelijke jurken met de voor haar zo kenmerkende less-is-more stijl. Hoewel ik de foto erg mooi vind, vraag ik me af wat het beoogde effect is. Koningin Letizia worstelt met het imago dat ze hard en afstandelijk zou zijn. Deze foto lijkt me dan niet in haar voordeel werken....

Ontwerpster blauwe jurk: Carolina Herrera

Eerder gedragen: Nee


 

Deze foto maakt me wel heel blij. Verzorgd tot in de puntjes, mooi in harmonie. Zo ga je als koninklijk gezin op de foto. Geinig dat Letizia precies dezelfde jurk draagt als hierboven, maar dan in het rood. En wat een mooi pak draagt de koning! 

Ontwerpster rode jurk: Carolina Herrera 
Eerder gedragen: Ja, in 2018. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 12 jun 2020 - 19:54

Ik hou hiervan, speciaal de gezinsfoto, zo hoort een koninklijk gezin er uit te zien .
Ik denk dat Letizia heel perfectionistisch is, zo smaakvol en verzorgd ziet het eruit.
De rode en blauwe jurk vind ik mooi en tijdloos, bij veel gelegenheden te dragen .
De roze jurk is wel heel fel van kleur, maar ze kan het hebben, diadeem is echt Spaans .

afbeelding van Marie...

Marie...

donderdag 13 feb 2020 - 17:12

Ben geen liefhebber van deze knalroze creatie maar het is met recht een koninklijk portret. En nee, absoluut geen barbie. Die kwalificatie is voor Maxima voor mij wanneer ze haar (te) blonde haren in de krul heeft.
Portret in donkerblauwe jurk vind ik ook geweldig. Ja, afstandelijk maar goed, zo is ze kennelijk. En de familiefoto is schattig. Mooie meisjes.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 12 feb 2020 - 16:28

Ik vind het hele mooie portretten, maar wel heel killetjes overkomen. Geef mij maar de recent vrijgegeven foto's van Victoria met haar gezin, daar werd ik erg vrolijk van!

afbeelding van Maria04

Maria04

woensdag 12 feb 2020 - 16:08

Leuk stel. Aardige meisjes en schitterende jurken en jurkjes.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 11 feb 2020 - 23:11

Een woord voor de roze jurk: caketopping

Was de rok wat smaller gesneden dan was het top geweest in mijn ogen.
De blauwe outfit vind ik erg fraai

afbeelding van Marjet

Marjet

dinsdag 11 feb 2020 - 20:08

Deze avondjurk vind ik fantastisch! De kleur en het model vind ik een enorme knipoog en pret uitstralen! En helemaal de combinatie met de geborduurde bloemen, ja geweldig om te zien dit!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 11 feb 2020 - 19:46

Wat leuk dat er een blog is over mijn tweede favoriete koningshuis. Spanje voelt als mijn tweede thuis, dus daar hoort ook de koninklijke familie bij.
We kunnen er hier van alles van vinden, maar dit is waar de koningsgezinde Spanjaarden blij van worden. Stuk formeler dan bij ons (ook qua kinderkleding) maar met veel pracht en praal. Ik vind de avondjurk prachtig, en deze juwelen horen echt bij een statie portret.
Leuke foto van het gezin. Wat een mooie meisjes zijn die prinsesjes.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

dinsdag 11 feb 2020 - 18:46

De avondjurk maakt mij niet blij. Ik vind de kleur niet mooi, de tiara aan de grote kant en de armbanden passen niet bij de dunne polsen van Letizia.
Andere 2 outfits zijn mooi, maar wel tikje saai. Hadden wel wat extra’s kunnen gebruiken. Voor wat betreft de jonge dames; het zijn prachtige meiden, ik vind hun kleding iets te meisjesachtig, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 11 feb 2020 - 16:37

Letizia vind ik in de roze japon er niet zo mooi uitzien. Ik weet eigenlijk niet waarom want ik vind alle onderdelen op zich erg mooi. Maar ik vind het denk ik te veel bij elkaar. De andere twee jurken vind ik haar prachtig staan.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 11 feb 2020 - 16:35

De eerste keer met deze tiara kon ik t niet geloven: zo n knoeperd op t frêle hoofdje. Maar nu ik m vaker heb gezien past ie toch wel goed bij een Spaanse koningin. En dat geldt ook voor deze jurk, echt Spaans. Ik vind m goed voor dit staatsieportret hoewel ze nog vele andere in de kast heeft.
Haar overdagjurk is helemaal in haar zakelijke stijl (eigenlijk niet Spaans). Deze stijl vind ik schitterend en kopieer ik graag. Nu haar lijntje nog...
The little ladies zien er mooi uit. Deze pasteltinten staan goed.

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 11 feb 2020 - 17:12

Ook ik vind deze tiara echt bij het Spaanse koningshuis passen, en hoe frêle Letizia ook is, ze kan het hebben . De roze japon is wel heel erg roze, haar dag kleding vind ik bijna altijd mooi, stijlvol en gekleed.
De prinsesjes zien er uit als echte prinsesjes en ook dat kan ik zeker waarderen .
Privé mogen ze lekker in jeans hoor
Ik vind het een leuk , koninklijk gezin .

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 11 feb 2020 - 16:04

Die hardroze jurk en dan die hele grote tiara op dat frêle hoofd, ik vind het net of ze verkleed is. De zakelijke look vind ik mooier maar had inderdaad wel wat opgevrolijkt kunnen worden met wat sieraden hier en daar. Of een Natan riempje. Ik ben zo aan de flamboyante stijl van Máxima gaan hechten dat ik het allemaal wat stijf en formeel vindt, maar dit past bij Spanje en het ziet er allemaal keurig uit, matchy matchy ook. Mooie meiden!

afbeelding van Dorie

Dorie

dinsdag 11 feb 2020 - 19:48

Ik vind de tiara (of eigenlijk diadeem) ook te groot voor haar en de hardroze jurk is voor mij ook "verkleed". Daarbij vind ik het ook lijken alsof het een strapless jurk was die ze toch te bloot vond en er dan maar een t-shirt bij heeft aangetrokken. Het trekt ook een beetje bij de mouwen. Niet mooi. Jammer, zo'n mooie vrouw. Nee dan liever de gezinsfoto, keurig wellicht wat formeel maar een prima look, ook voor de meiden.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

dinsdag 11 feb 2020 - 15:39

Ik vind die kleur Letizia wel goed staan bij haar donkere haar. Ik zou het meer "barbie" vinden als ze blond haar had, nu niet. Ze lijkt misschien afstandelijk, maar ik vind haar op de staatsiefoto's juist krachtig en statig, net als Félipe. De meisjes zien er lief en netjes uit!

afbeelding van Marly

Marly

dinsdag 11 feb 2020 - 15:20

Deze roze jurk is de minst mooie die ze heeft, althans dat is mijn mening, de kleur is niet mijn favoriet, Barbiepoppen dragen dit. Letizia draagt vaak hele mooie kleding, ze heeft een erg mooie stijl en de rode en blauwe jurk staan haar goed, maar wat wil je met zo’n taille, de sieraden zijn om van te dromen, prachtig! De meisjes zijn echt Spaans, keurig gekleed zonder uitspattingen, van mij mogen ze aandoen wat ze zelf willen maar ik begrijp dat dit een staatsieportret is. Er komt een tijd dat deze meisjes hakken aan willen en misschien wat minder keurige jurkjes, lijkt me leuk!

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 11 feb 2020 - 13:48

Schitterend, werkelijk heel mooi, mooie achtergrond, mooie tiara , prachtig avondtoilet beide geweldige uitstraling daar staat inderdaad koninklijke allure. Ook de familiefoto heel leuk en mooi op elkaar afgestemd. Hakjes? Nee hoor, dat kunnen de meiden hun hele leven nog dragen. Ik vind deze Spaanse koninnklijke familie altijd tot in de puntjes verzorgd eruit zien, vooral Letizia iets wat ik eerlijkheidshalve nog weleens bij Maxima mis, en er tot in de puntjes verzorgd uitzien betekend niet per definitie ook saai, maar dat is mijn kijk erop

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

vrijdag 12 jun 2020 - 17:50

Ze zien er uit als een modelgezin, en dat is ook precies de bedoeling. Een lust voor het oog ! Keurige meisjes, heel vrouwelijk, zonder tuttig te zijn. Gewoon perfect ! En die avondjurk met tiara, ook al zo mooi, en vooral : zo Spaans ! Werkelijk niets op aan te merken, ik zou zeggen :een 10 !

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

vrijdag 12 jun 2020 - 17:49

Ze zien er uit als een modelgezin, en dat is ook precies de bedoeling. Een lust voor het oog ! Keurige meisjes, heel vrouwelijk, zonder tuttig te zijn. Gewoon perfect ! En die avondjurk met tiara, ook al zo mooi, en vooral : zo Spaans ! Werkelijk niets op aan te merken, ik zou zeggen :een 10 !

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 11 feb 2020 - 14:32

Prachtig hoe Letizia er uit ziet. Erg mooie kleur.

De jongedames staan er ook keurig op . Ik zie zelf graag iets meer wat eigentijdser / hippere kleding voor zulke jongedames. Vooral voor een meisje van 14 jaar vind ik het wat kinderlijk overkomen dit. Maar goed.. is een smaakding. Ze zien er in ieder geval keurig uit. Zijn trouwens erg mooi dames!

afbeelding van Molly

Molly

dinsdag 11 feb 2020 - 12:46

Het zijn zeker mooie foto's. Voor mijn gevoel is de avondjurk wat te lang, als je de bewegende beelden van deze jurk ziet. Ze moest de jurk telkens optillen als ze ging lopen. Ik vind de familie foto prachtig. Zie Letizia graag met een glimlach. Op de site van newmyroyals zie je ook foto's van de dochters alleen. Dat worden prachtige jonge dames.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 11 feb 2020 - 13:12

Op. de Spaanse webside van het Spaans koninklijk huis ook nog een prachtige zwart,wit foto van de dochters..

afbeelding van Molly

Molly

dinsdag 11 feb 2020 - 13:29

Heb je daar een link van?

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 11 feb 2020 - 17:33

Wat is het toch een mooi verzorgd gezin zo samen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 11 feb 2020 - 13:49

Evita,bedankt voor je hulp!! bij linkjes op zoeken denk ik hellup,bij deze dus dank!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 11 feb 2020 - 11:59

De dochters zijn 15 en 13...beetje pubers

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 11 feb 2020 - 12:02

Een immens verschil met de Nederlandse koninklijke pubers qua make-up en lichaamsvormen. En dat op 1 continent.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 11 feb 2020 - 12:07

Leuk die verschillen,worden ook hele dames!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 11 feb 2020 - 11:50

Iets met hakjes,die zijn er wel voor tieners...

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 11 feb 2020 - 11:28

Sorrie dubbel

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 11 feb 2020 - 11:28

Prachtige portretten,heb het idee dat Letizia.
wat zwaardere oog make up op heeft als anders.
Vind het een mooi gezin maar ik vraag me af.
waarom vaak platte schoentjes voor de dochters?

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 11 feb 2020 - 11:43

Wat zouden ze anders moeten dragen?? Zijn piepjong

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 11 feb 2020 - 11:27

Prachtige portretten,heb het idee dat Letizia.
wat zwaardere oog make up op heeft als anders.
Vind het een mooi gezin maar ik vraag me af.
waarom vaak platte schoentjes voor de dochters?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?