Deze week brengt koning Felipe een driedaags staatsbezoek aan Groot-Brittannië en hierbij wordt hij vergezeld door zijn vrouw Letizia. Heel fijn, want als geen ander kan Letizia stijlvol en koninklijk voor de dag komen. Kijken jullie mee? 

11 juli: vertrek naar Groot-Brittannië 
Op 11 juli vertrok het Spaanse koningspaar per vliegtuig naar Groot-Brittannië. Letizia droeg tijdens de reis een witte peplum en matchende rok van Hugo Boss. Het is de vijfde keer dat we Letizia zien met dit pakje. Benieuwd naar de eerdere draagmomenten? Neem dan een kijkje op de website Queen Letizia Style.

12 juli: dagprogramma 
Op de eerste dag van het bezoek droeg koningin Letizia een zachtgeel ensemble van Felipe Varela. De Spaanse koningin draagt slechts bij grote uitzondering een hoed, maar liet in Londen zien dat hoofddeksels haar fantastisch staan. Zoals op onderstaande foto's is te zien, ging de hoed in het paleis echter af. 

Halverwege de dag wisselde Letizia van outfit. De rode robe manteau is -heel toepasselijk- een ontwerp van Burberry. 

12 juli: staatsbanket
Voor het staatsbanket koos de koningin opnieuw rode kleding uit. Een betoverende avondjurk van Felipe Varela, welteverstaan. Uit de manier waarop het ordelint wordt gedragen, blijkt wel hoe goed de Spaanse koningin en haar stylist nadenken over het totaalplaatje en de details. 

13 juli: dagprogramma 
Na het rood van 12 juli, verscheen Letizia gisteren de gehele dag in blauwe kleding. Tijdens het dagprogramma droeg de Spaanse koningin een bekende rok van Carolina Herrera en een donkerblauwe blouse van Felipe Varela. Geen nieuwe outfit, want we zagen de look al vier keer eerder. Wat mij betreft dus een opvallende kledingkeuze voor zo'n belangrijke aangelegenheid. 

13 juli: avondprogramma 
De tweede dag van het bezoek sloot Letizia af in een donkerblauwe avondjurk van een onbekende ontwerper. Wat een plaatje opnieuw! 

 Meer lezen over de stijl van Letizia? Neem dan een kijkje op Queen Letizia Style. 
Foto's met dank aan: Casa Real

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Stijl

Stijl

zondag 16 jul 2017 - 10:10

In alle opzichten finesse.
Het wat ouderwetse ensemble van de eerste dag zie ik als een uiting van respect aan de ontvangende gastvrouw. Hier presenteert zich een Koningin.
Wat weet zij haar kleren te dragen, haar houding maakt het ook zo mooi.
Alles prachtig, en de rode avond jurk om stil van te worden!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 16 jul 2017 - 00:40

Heerlijk om te zien!
Op eerste dag past altijd een jurk met bijpassende mantel. Goed gekozen maar de jurk had wat korter gekund. Haha ja en hoed wat oubollig.
Burberry dress is zo waanzinnig mooi!
En de blauwe avondjurk.
Heel veel moois. Ik nog op de zustersite naar alle details kijken zoals de tassen.

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 15 jul 2017 - 16:52

Ik ben wég van de gele outfit. De zachte kleur, de hoed, de schoenen, de afwerking van de rok, een plaatje! Ook de rode avondjurk is bééldschoon. Tiara had wat kleiner gekund, maar een kniesoor die daar op let. Ik ben niet zo'n fan van Letizia maar zij kan zich als geen ander zó 'less is more' kleden.

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 15 jul 2017 - 16:26

Ik vind het allemaal prachtig en zelfs het gele set geweldig . Een modene vrouw als Letizia is ,kan dit dragen zonder tuttig te worden ,geweldig .En dan het orde lint bij de rode jurk ,magnifiek toch ?
Ze is perfect gekleed en in tegen stelling met anderen hier kan ik dat juist waarderen .

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 14 jul 2017 - 18:29

Wow, wat een klasse. Less is more en dat verstaat Letizia heel goed.
De rode avondjurk is werkelijk schitterend.
Maar de donker blauwe japon is ook prachtig. Het schijnt een ontwerp van Armani te zijn.

afbeelding van zara

zara

vrijdag 14 jul 2017 - 17:25

Het witte Hugo Boss ensemble is een leuke binnenkomer, niet mooi, niet lelijk. Het gelige ensemble een 'knicksje' naar de mode van het Engelse koningshuis. Maar dan! Een waanzinnig elegante robe-manteau van Burberry, gevolgd door het betoverende plaatje met de felrode Varela avondjapon. Het allermooiste vind ik de Herrera-Varela combinatie van rok en blouse. Dit vind ik van een fantastische 'gewichtloze', moeiteloze elegantie. En geen pumps eronder, maar minimalistische sandaaltjes met torenhoge hak. Gelukkig kunnen we even bijkomen met die 'neutrale' donkerblauwe jurk. Pfiew, wát een staatsbezoek!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

vrijdag 14 jul 2017 - 17:02

Tja, je kan niet tegen zijn. Ik vind het wat saai. Alles keurig bedacht. Vind het ordelint ronduit lelijk zo. Geen gezicht. Ordelint zit mooier over een blote schouder. Burberry jas decolleté vrij diep. Blauwe open sandalen met plateauzool. Pump had mooier gestaan. Nee, alleen het gele ensemble mét hoed kan mij bekoren

afbeelding van Liz

Liz

vrijdag 14 jul 2017 - 18:52

Ik las ergens dat een ordelint geen blote huid hoort te raken, maar dat steeds vaker deze regel vergeten wordt.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 14 jul 2017 - 21:16

Van dat 'verbod' heb ik nooit gehoord, dus kan het (denk ik tenminste) nooit de regel zijn geweest. In elk geval, al in het jaar 1960 droegen onze Oranje-dames hun ordelinten over de blote schouder bij (hun geliefde !) strapless-jurken, zoals bijvoorbeeld uit deze 'trio-foto' (ANP) moge blijken : http://www.anp-archief.nl/page/2187778/en
Overigens was Letizia bij dit staatsbezoek telkens gewoon schitterend !!

afbeelding van Liz

Liz

vrijdag 14 jul 2017 - 15:36

Prachtige combinaties.
Ik ben echt fan van Letizia!
Ik vind het een mooi gebaar dat ze voor deze keer een (prachtige) hoed draagt bij haar gele pakje.
De Burberry staat haar mooi, maar de rode avondjurk is in mijn ogen perfectie. Prachtige hals, mooi bewerkt en perfecte sierraden.
De mooie tiara lijkt haar dit keer beter te passen dan de vorige keer dat ze hem droeg.
Ik begreep dat zowel deze eerste tiara als de prachtige armbanden alleen door de koningin van Spanje gedragen mogen worden. Heel bijzonder.
Ik vind de combinatie op de tweede dag erg leuk staan en deze blauwe avondjurk is wederom beeldschoon.
Mooi om te zien hoe ze een vollere jurk combineert met een grotere tiara en dan bij een slankere jurk ook een iets kleinere tiara draagt.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 14 jul 2017 - 14:33

Oh, wat heerlijk! (Behalve het botergele (ranzig en vers) supersuffige setje met (ook nog!) een ubertuttig hoedje met bloemetjes, en (èn!) een vitragerandje. Het enige dat ik kan bedenken is dat ze dacht dat dit Britse stijl is (en, dat is in zekere zin ook zo) maar ik vind hier echt alles (alles) lelijk aan). Maar de rest is allemaal helemaal heerlijk (modern met genoeg details om het interessant te houden maar ook weer niet te verkleed, het past perfect, en het ziet er allemaal uit alsof het 5 min geleden gestreken is, goede kleuren (de Britse vlag :)), elegante schoenen, waanzinnige juwelen (vooral de turkoois oorbellen: op zichzelf al heel mooi maar ook zo super verfrissend om ze te dragen bij een outfit die er niet per se om vraagt, het was zo voor de hand liggend geweest als ze saffieren of parels of aquamarijnen had gekozen, maar nee, turkoois! 100 punten, nee: 1000 punten!.) (De oorbellen bij de donkerblauwe avondjurk schreeuwen wel migraine, wow, wat een gewicht..., niet per se mooi ook, vind ik, de tiara is zo verfijnd, en dat kan ik van de oorbellen niet zeggen).

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 14 jul 2017 - 14:45

Merel, eens wat betreft de saffieren oorbellen en de verfijnde bloementiara. Allebei prachtige juwelen maar ze matchen qua stijl niet bij elkaar.

afbeelding van Liz

Liz

vrijdag 14 jul 2017 - 15:39

Ik ben het met jullie eens.

Hebben jullie de combinatie van tiara met oorbellen en zeer grote ketting van Kate bij het staatsdiner gezien?
Ik had hetzelfde gevoel bij deze combinatie. Tiara met oorbellen prachtig, ketting uitzonderlijk mooi, maar samen vond ik het niet zo goed staan.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 15 jul 2017 - 17:56

Ja, helemaal mee eens. De juwelen afzonderlijk zijn echt prachtig maar niet zo mooi bij elkaar. Tiara en oorbellen met parels en diamanten en collier van robijnen met diamanten. En ook niet zo mooi met de nogal bewerkelijke jurk (kant, wijde mouwen, voorstukje al was het kunstschaatspakje). Beetje rommelig allemaal.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 14 jul 2017 - 13:53

Heel mooi met als topper de rode avondjurk in combinatie met de 'Buena'. Ik ben fan van Letizia. Ze kent als geen ander de kunst van het weglaten.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 14 jul 2017 - 13:36

Alle outfits even mooi en duidelijk over nagedacht.. Ik kan wel zeggen dat Letizia haar style gevonden lijkt te hebben.. Zonder rare uitschieters.. Ik vond haar nooit interessant om te volgen.. Misch ook omdat ze vaak broekpakken in sombere kleuren droeg. Maar dat is gelukkig veranderd, outfits zijn divers en zitten overal loepzuiver.. Ik ben blij dat Letizia weer meer haarlengte heeft.. De kapper kan dan tenminste zijn\ haar creativiteit kwijt..

afbeelding van Gerdien

Gerdien

vrijdag 14 jul 2017 - 13:32

Wat prachtig
Ik ben nooit zo enthousiast over Letizia's kledingstijl, maar dit staat haar helemaal geweldig. Het ordelint zit apart, leuk!

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

vrijdag 14 jul 2017 - 12:35

De uitschieter is voor mij de blauwe blouse en rok! Prachtig! Dit kapsel mag ze vaker doen.
De rode avondjurk staat haar ook heel goed!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 14 jul 2017 - 18:34

Wat een modefeestje dit staatsbezoek!! Letizia ziet er echt geweldig uit. De rode Varela jurk is echt een plaatje en wat bijzonder om het orde lint zo te dragen! Ook de gele outfit en de Burberry robe manteau staan fantastisch! De rok met blouse zijn mooi, maar vind ik minder geschikt voor een bezoek als dit. En altijd fijn het mooie witte Hugo Boss pakje te zien!
En wat zag Kate er mooi uit tijdens het staatsbanket!

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 14 jul 2017 - 12:01

Ik vind haar het mooist in de donkerblauwe blouse en de rok. Het kapsel dat ze bij die outfit draagt haalt haar echt op.
Letizia ziet er weer beter uit vind ik. Een tijd lang had ze echt een grauwe uitstraling en een ingevallen gezicht, nu straalt ze soms zelfs weer een beetje.
Kate droeg trouwens een Marchesa jurk bij het staatsbanket. Komt daar ook nog een log over?

afbeelding van Liz

Liz

vrijdag 14 jul 2017 - 15:26

Carmen heb jij ergens een echt goede foto van Kate's jurk gezien?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?