Afgelopen week was koningin Letizia maar weinig thuis. Samen met koning Felipe bracht ze een tweedaags bezoek aan de Canarische Eilanden en ook voor de verjaardag van onze koning stapte ze in het vliegtuig. 

Look 1: Het bezoek aan de Canarische Eilanden begon met een bekende japon van Carolina Herrera (rechts). 

Van links naar rechts: Letizia in New York, 2016. Prijsuitreiking, oktober 2016. Letizia in Portugal, maart 2017. Letizia op de Canarische Eilanden, april 2017. 

Look 2: De eerste dag van het bezoek aan de Canarische Eilanden werd stijlvol afgesloten door Letizia. De gebloemde japon van Carolina Herrera moest plaats maken voor een zachtroze blouse en een witte pantalon van Hugo Boss. Letizia droeg deze outfit volgens de website Queen Letizia's Style voor het eerst in april 2015. 
Look 3: Op de tweede dag van het bezoek droeg koningin Letizia vervolgens een witte deux-pièces van Felipe Varela. Let ook op het ingevlochten kapsel van de koningin. Letizia weet als geen ander te experimenteren met kapsels. 
Look 4: Het prachtige kapsel werd enkele uren later alweer onder handen genomen, want in de namiddag zagen we Letizia weer met stijl haar. Ook qua kleding koos de koningin voor een nieuwe look. De witte blouse komt van de Spaanse ontwerper Adolfo Dominguez en de leren rok van Hugo Boss. 

Advertentie- 

- Einde advertentie-

Look 5: Terwijl wij in Nederland Koningsdag vierden, woonde Letizia in eigen land een congres bij over zeldzame ziektes. Blijkbaar was het koud in Spanje, want de koningin droeg een wollen complet van Carolina Herrera. We zagen het eerder in november 2016 tijdens het staatsbezoek van Portugal. 

Look 6: Het verjaardagsfeest van koning Willem-Alexander was besloten, maar het Spaanse koningspaar had een kamer geboekt in een hotel. Bij het vertrek uit het hotel werden Felipe en Letizia gefotografeerd. Qua look lijkt Letizia wel een beetje op Máxima. Beiden droegen een asymmetrische rode japon met een cape. 

Foto's: 
www.monarchypress.com
Casa Real 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 01 mei 2017 - 14:09

Die Herrera dress hoewel al veel gedragen blijft een topper. De grijze set is ook super net als de jurk voor t WA feest. Ook t witte mantelpak is heel fraai.
De andere sets zijn erg gewoontjes.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 01 mei 2017 - 13:14

Altijd zo enorm stijlvol! Leuk om al die wisselende outfits en kapsels te zien.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 01 mei 2017 - 11:10

Wauw wat is het toch een prachtige vrouw, alhoewel je op sommige foto's van Robin Utrecht (verjaardag Willem Alexander) ziet dat er botox gehanteerd wordt... De rode avond jurk en grijze outfit van Carolina Herrera zijn de toppers voor mij. De witte broek met blouse vind ik ook leuk, maar meer voor een informeel bezoek. Qua kapsels is ze echt een topper!

afbeelding van Sanne

Sanne

maandag 01 mei 2017 - 09:45

Oh wat een mooie japon zeg op het verjaardagsfeest van Willem-Alexander!! Schitterende japon en een heel mooi totaalplaatje! :) Deze kleur rood staat haar goed!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?