Avatar foto Door Moderator Petra
Máxima 17 mei 73 reacties

Koningin Máxima schittert tijdens Koning Willem I Prijs-uitreiking

Hoera voor koningin Máxima! Hang de vlag maar uit, want Máxima mag vandaag 53 kaarsjes uitblazen. Wij kijken nog even terug naar gisteravond, toen Hare Majesteit de Koning Willem I Prijzen uit reikte.

Hare Majesteit Koningin Máxima reikte op donderdagavond 16 mei de Koning Willem I Prijzen 2024 uit. De prijsuitreiking vond plaats in Theater De Spiegel in Zwolle, waar vertegenwoordigers van alle genomineerde bedrijven aanwezig zijn.

Foto ©PPE/RPE/van Emst

De Koning Willem I prijzen worden iedere twee jaar toegekend in de categorieën grootbedrijf en midden- en kleinbedrijf. Voor duurzame ondernemingen wordt er een Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap uitgereikt. De afgelopen maanden hebben bedrijven zich aangemeld voor de prijzen. In iedere categorie zijn drie finalisten aangewezen. Koningin Máxima sprak na afloop van de prijsuitreiking met de winnaars.

De Koning Willem I Stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven verbonden organisaties. Doel van de stichting is de nationale economie nieuwe impulsen te geven en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. De stichting wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Koningin Máxima is erevoorzitter van de stichting.

Mode Máxima

Koningin Máxima draagt een nieuwe jumpsuit van Natan Couture, de Ophelia jumpsuit in heel zachtroze/beige.

Foto ©PPE/RPE/van Emst
Foto ©PPE/RPE/van Emst
Foto ©PPE/RPE/van Emst

Clutch van Anna Cecere.

Pumps van Gianvito Rossi.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
73 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Verrukkelijk mooi, van top tot teen !! Ik kan er mijn allerzachtst gestreelde ogen maar niet van afwenden ! Wat bezorgt Máxima ons toch plezier, intens plezier ! Maar een Majesteit behoort dat ook te doen, en Zij doet het ook zelf zo ontzettend graag ! Dank je, Máxima !!

Nogal kreukelig, meer iets voor gala…
Maar ja,zij kiest
Bij zo’n uitreiking was ’t wel mooi geweest het haar ook mooi te stelen..

Stylen…

De pumps vind ik helemaal top – ZO feestelijk! Ook het handtasje erg leuk – maar wel gewoon dicht graag 😉

Het jumpsuit – Pros: zwierig, elegant, en de sleep! Cons: de zoetige kleur, het materiaal, het flodderige.

Tenslotte denk ik dat het met een nonchalant opgestoken kapsel (a la roze Gucci-pak bij homo-event of a la avond-kapsel na inhuldiging) geslaagder was geweest.

Super mooi ! Wat mij betreft klopt alles van top tot teen.

Super mooi geheel. Wat een tof tasje.

Schitterend! Alles, ook tas en schoenen. Een feest. En wat een mooie kleur; oud roze in de teerste variatie.

Ik sluit graag bij uw reactie aan, schitterend❣️

Ontwerp om maar verkeerde stof – ziet eruit alsof het niet gestreken is. Echt Natan

Wow, dit ziet er goed uit!!! Fantastisch en van harte gefeliciteerd!!

Als eerste felicitaties en ik wens Maxima nog een hele fijne dag.
Prachtige jumpsuit en heel mooi gestyled. Ik heb 1 minpuntje; waarom staat het o zo fraaie tasje open?

Misschien omdat de mobiel er niet in past?

Geen goede reden… Als je je mobiel mee wilt nemen, dan moet je zorgen voor een tasje waar deze in past. Sorry, maar ik vind het echt geen gezicht om met een open handtasje aan te komen lopen omdat niet alles er in past… Ze heeft nota bene honderden handtasjes!

Dat is zeker geen reden , ik weet trouwens geen enkele goede reden op te noemen, ten 1e is haar tassen keuze reuze en haar hofdame /begeleiding zal zeker haar mobiel bij zich willen dragen, en dan ook gelijk haar sjaals of dekentjes. A.u.b.

Eens met een uitroepteken Royal Ellen ❗️

Een hartelijke felicitatie voor koningin Maxima t.g.v. haar verjaardag!
Ik hoop dat ze een fijne dag heeft.
Wat de outfit van gisterenavond betreft: lief kleurtje en zwierig geheel, maar niet mijn smaak.
Eerlijk gezegd zou ik dit eerder verwachten bij Alexia of Ariane, en ook Laurentien en Eloise zie ik er zo mee weg fladderen.😉
Het tasje vind ik erg kitsch aandoen.
Máár: de juwelen zijn prachtig!!
En ook de schoenen heel mooi voor zo’n feestelijke gelegenheid.

Prachtig pak, mooie schoenen. Zou de stof kreukvrij zijn dan is ie 100% synthetisch, moet je dat willen?

Dat is niet waar. Tencel is duurzaam en kreukt nauwelijks. En ik las laatst dat polyester heel er duurzaam is. En dat is ook synthetisch. Het ligt wat complexer dus. Overigens vind ik het een prachtig pak in een mooie kleur maar het valt inderdaad op dat Nathan het soms net niet is.

Beste Leene,
Ik denk niet dat belletje het over wel of niet duurzaam heeft, maar over wel of niet kreuken van stof.
100% Kreukvrij kan alleen maar met kunststof bereikt worden en dat is echt niet zo fijn dragen (zeker bij warm weer of “opvliegers” bijv.).
Tencel of eigenlijk Lyocell kreukt weliswaar volgens zeggen minder dan bijv. katoen, maar dat geldt niet voor iedereen. Ik heb daar een tijd geleden al een uitleg over gegeven. Is afhankelijk van o.a. vochtigheid en zuurgraad van je huid. Bij de ene kreukt het meer dan bij de ander.
Ik draag niet of zo weinig mogelijk kunststof en draag al vanaf de jaren 80 ook linnen. In Nederland kon je dat toen nauwelijks kopen want de Nederlandse consument wilde geen gekreukte kleding. In Italië malen ze daar niet om, dus daar wordt het al veel langer zonder probleem gedragen.
Het is dus maar net wat je gewend bent. Daarom stoor ik me dus ook niet aan wat kreukjes en anderen wel.

Congratulations Máxima! Wens haar een mooie dag met haar dochters om haar heen.
En deze outfit kan ze aanhouden!
Lekker jong en vlot! Kleur is lief ..en ja dit soort kleine harde tasjes is een drama als je nog even je telefoon er in wilt frommelen. Geeft niet mee.. ik weet t.

Same here siobhan😉
Telefoon in restaurant laten liggen omdat ik hem onmogelijk nog in het schattige, véél te kleine tasje kon krijgen.
Man moest terugrijden.
Sindsdien een verbod op tasjes waar telefoon niet gewoon inpast😂🫣

Ik vind het een mooi ontwerp, maar de kleur maakt het minder sterk. Verder zijn er genoeg soepel vallende stoffen die niet kreuken. Waarom letten ze bij Nathan daar niet op?
Leuk tasje, maar zorg voortaan dat het gesloten is.
Ik snap ook die omslagdoek niet. Het zal handig zijn als het later op de avond kouder wordt, geef hem dan zolang aan de hofdame of adjudant.
Ik heb geen bewegende beelden gezien. Als het klopt, Celeste, (dat gebeurt ook bij slanke mensen) dan wordt het inderdaad tijd voor een push up slip 🙂

Ik heb zo geaarzeld om mijn reactie te plaatsen. Maar waarom ook niet, ik heb bewegend beeld gezien, en vond het verre van fraai.
Het kan zoveel beter, door zo,’n slip.

Wat ik zo zag qua beeld was niets opvallends. Draag je zelf ook zulke slips? Zelf zou ik echt geen zin hebben om een push up slip te dragen omdat anders de billen teveel rommelen en schommelen. Het zijn gewoon billen die bewegen, niets bijzonders.

Last edited 26 dagen geleden by Luna

Als het nodig zou zijn, zou ik het zeker doen, zodra ik de 🚪uit zou gaan.
Tevreden? 🤓

🎯 Luna, duidelijker kun je niet zijn, zeer to the 🔘 Yesss 👊🏼

Geweldig hè, het was me ontgaan. Heb haar nieuwsgierigheid maar even bevredigd 🤓

🩲 ‘Draagt u zelf ook zulke slips’ ? 🤣

Dat hoeven u en Maxima ook niet.
Ik vind het alleen geen fraai gezicht. Maar smaken mogen verschillen.
Ze ziet er naar mijn mening heel vaak geweldig uit.
Hier kom ik wel overheen hoor 🤓
Ik neem straks een 🍷op haar verjaardag.

🥂 geweldige reactie ook Celeste, moet ik toegeven 👊🏼

Proost 🥰 Ach, elkaar een beetje “goedsmoeds” wat plagend, onze mening nog eens onde de 👃🏻wrijven. Niks mis mee toch?!

Laat mij dan maar de enige zijn. Ik vind het niet mooi. Lelijk zelfs.
Kreukels bij de bovenbenen vind ik zo lelijk staan. En dan de billen, ze rollen en schommelen 🥴
Draag dan een push up slip. Maakt het zoveel mooier.

Nou u bent niet de enige hoor, grotendeels omdat de verkeerde stof gekozen is denk ik – kreuk en nog meer kreuk. Jammer

Neen celeste, u bent niet de enige . deel uw mening. . Vind kleur te flets , geheel te fladderig , kapsel “zoals gewoonlijk” niet feestelijk dus, broekspijpen te breed…. afijn, ik zal maar ophouden. Enige wat ik kan smaken is het tasje en …. de schitterende ring . Doodjammer dat deze dan aan de middelvinger gedragen wordt….

Ik reageer nooit, maar ik wil toch een keer zeggen…. elke reactie die ik van je lees is altijd iets negatiefs. Jammer dat je dan nooit iets mooi vind, of altijd een steek onder water moet geven. Zo zonde van je tijd om alleen maar kritiek te leveren… soms mag het maar je valt gewoon op met je negativiteit!

Ik vrees dat u dan alleen maar de “negatieve ” berichten van mij leest . Dat is uw volste recht.
Zoals zovelen op deze site benoem ik wat ik mooi vind en benoem ik ook wat ik niet mooi vind .. deze reactie kwam er trouwens in antwoord op een ander berichtgeving met een gelijklopende inhoud …
voor mij is vooral het totaalplaatje belangrijk en dat benoem ik meestal ook.

Last edited 25 dagen geleden by maribrune

Nee hoor, ik lees alle reacties. Zelfs als u iets positiefs meldt, dan toch altijd iets negatiefs. Uw goed recht, maar zo jammer dat het nooit bij iets positiefs kan blijven. Klopt dat dit een reactie op is, maar viel me op dat u ook altijd alleen op negatieve reacties reageert en het daarmee eens bent. Maar goed, prima hoor. Vind het vooral bijzonder dat u niet fan bent van onze koningin (als ik al uw reacties lees), en toch dit blog blijft bezoeken en graag uw negatieve mening blijft geven.

Ik bezoek deze site :
– omdat andere koningshuizen aan bod komen,
– omdat sommige informatieve bijdragen en ook reacties van lezers zeer goed zijn en aanzetten tot nadenken en verder opzoeken
Met maxima heb ik ondanks mijn enthousiasme van de beginjaren nog weinig … dat klopt. Ik ben bij de kroning zelfs naar amsterdam afgereisd en heb in de krasnapolski voor het paleis gelogeerd om niets van het evenement te moeten missen …. zo fanatiek was ik toen …
En ja, zij heeft zoveel moois maar maakt er mi zo dikwijls een lege rommel van … zo ondoordacht, zo gericht op “veel” ipv van “zinvol” , zo gericht op “trends” ipv “duurzaamheid” , zo gericht op “ik” ipv “wij” en dit in een tijd waarin de “spirit” wel zal moeten veranderen willen we dat deze planeet overleeft .. …
het komt zo vaak zo onsamenhangend over bij mij …. zodanig zelfs dat ik de “noorse stijl” zoals jacqueline het eerder heeft omschreven op de duur meer kan smaken en waarderen …

Last edited 25 dagen geleden by maribrune

Misschien mag ik u hier nog even bijvallen en complimenteren met de correcte verwoording van e.e.a. Ik heb enige tijd geleden een dergelijke ‘zorg’ uitgesproken. Dat ligt hier wel gevoelig. Ook ik ben echt niet tegen de monarchie in NL maar maak me wel zorgen hoe deze momenteel wordt ingevuld. Uw bovenstaande argumentatie is mooi omschreven. Dank u. Ik voelde me destijds wat aangevallen terwijl mijn commentaar toch echt niet aanstootgevend was. Ik hoop oprecht dat het begint door te dringen aan het NL hof dat er een verandering van aanpak zal moeten komen en een ‘charmeoffensief’ niet de redding is. Meer oprecht, vaker en vooral met meer gevoel voor de Nederlandse bevolking. Ik haalde ook al de vergelijking met het Belgische koningshuis aan. Bovendien zou het er niet om moeten gaan of haar haar in een klein staartje of knotje is geknoopt maar het kan nu eenmaal wel bijdragen aan het beeld dat je er belang aan hecht verzorgd voor de dag te komen, ook als het geen ‘hotemetoten’ of andere royals zijn. Er kan absoluut niets op tegen Maxima’s aandacht en lach. Die zijn fantastisch. Enfin, ik voelde toch de noodzaak om aan te haken bij uw betoog.

Last edited 25 dagen geleden by Ingemariet

🔗 Ik haak tevens aan en uit net als u af en toe op MKM helaas mijn bedenkingen over de mogelijke houdbaarheidsdatum van het – 🟰 ONS – Huis van Oranje 🧡

🙌🏼 Máxima is geweldig ook in haar rol als echtgenote / koningin / van onze koning, daar gaat het niet om maar wel om de voortzetting & bestaanszekerheid van onze monarchie.

@maribrune heeft het terecht over veel versus zinvol, trends versus duurzaamheid en ik versus wij…

🖊️ Ik heb eerder geschreven, er is meer nodig dan ‘geef het volk brood en spelen’, meer nodig dan een charmeoffensief.
Wil ons koningshuis voor komende generaties gewaarborgd blijven en van toegevoegde waarde zijn, dan hoop ik dat “de alarmbellen” 🚨 ⏰ 🔉 zijn afgegaan cq echt gehoord worden. 👂🏼👂🏼

De Oranjes hoeven echt niet in klederdracht 🇳🇱 rond te lopen ~ liever niet zelfs 😬😉 ~ maar op een jetset familie van Oranje zit Nederland m.i. waarlijk niet te wachten ofwel…. 🚨⏰ 🔉

Dank u wel .nog een mooie zondag gewenst.

Ik herken uw enthousiasme van haar begin jaren als prinses en koningin, ook ik verslond alle foto,s en verslagen, wat een geweldig persoon was ze .
Maar door de jaren heen werd dat minder, en waren en zijn er teleurstellingen, maar blijf ik houden van ons koningshuis, niemand is perfect, ook wij zelf niet, we zullen allemaal wel eens mensen teleurstellen, maar de bezoeken en het enthousiasme van Maxima de afgelopen dagen geven mij weer wat vertrouwen , gelukkig !!!

Voor alle duidelijkheid : ik ben niet tegen de monarchie als instelling.
.Maar wat mezelf betreft blijf ik de invulling van het koningschap in nl ervaren als de invulling van een job en het opvoeren van “verplichte ” nummers hieraan verbonden waar dan op modegebied ook nog een en ander over te zeggen valt …
Bij andere huizen krijgt de toeschouwer het gevoel dat naast de job ook de ziel van het land aan bod komt…. als ik denk dat letizia en haar gezin deelnemen aan een religieuze ” processie” , als ik op garderobe royale zie hoe mathilde in haar vrije tijd deelneemt aan een kustwandeling …. in dezelfde vrije tijd zijn de nl royals allang in het buitenland …
De toekomst zal uitwijzen wie het bij het rechte eind heeft /had

Last edited 25 dagen geleden by maribrune

Misschien ligt het meer aan je over enthousiasme in het begin. Hoe hoger je iemand op een voetstuk plaatst hoe dieper hij/zij kan vallen. Persoonlijk denk ik dat het Belgische koningshuis op dit moment beter aanvoelt hoe de stemming in de wereld en het volk is. WA en Maxima hebben niet altijd even handige keuzes gemaakt. Maar ik ben dan wel weer verbaasd dat je Letizia noemt. Die is echt niet geliefd in Spanje. Bovendien vind ik het nu geen goed voorbeeld dat zij haar gezicht compleet heeft laten verbouwen, zeker niet voor jongere vrouwen. En tja die deelname aan een religieuze processie.. Spanje is heel erg katholiek dus ze zullen moeten. Van het Belgische koningshuis weet ik dat er verschillende leden zijn die prive ook mee leven met de katholieke kerk en ook koningin Elizabeth was een hele gelovige vrouw. In Nederland is dat minder maar hoeveel kerkgangers zijn er nu nog onder de ‘gewone’ Nederlander?

Dat zal ook wel mee spelen : hoe hoger de verwachtingen, des te groter de ontgoocheling …
En toch … het is mij niet duidelijk hoe geliefd letizia is in eigen land, maar zij probeert in ieder geval – door haar accenten op velerlei vlakken – uit de ivoren toren te stappen wat op zich al een interessante oefening is. De monarchie in spanje is niet altijd onbesproken geweest . …
Om terug te gaan naar de processie : ik denk dat letizia bitter weinig heeft aan religie, maar letizia en haar gezin doen dit dan toch maar en dan nog onaangekondigd… hoelang geleden is het dat de nl royals zich ergens onaangekondigd hebben gemeld voor deelname aan een gewone activiteit .. . en als dat dan al zo is is het voor de formule 1 wedstrijden op het circuit van neef bernhard …. voor mij mag dat zeker maar ik verkies dan toch de spaanse aanpak …

Wat het verbouwen betreft : voor zover ik ooit gelezen heb heeft zij haar neus laten corrigeren ifv ademhalingsproblemen, heeft zij haar oogwallen laten wegnemen en haar kin laten corrigeren… echte plastische chirurgie zou ik dit niet noemen vermits er een (medisch) probleem was … de opgespoten wangen , lippen enz vind ik persoonlijk meer aanstootgevend …
Als ik het ook over belgie had dan is dat omdat dezelfde vibe als in spanje ook daar merkbaar is….. wie wie inspireert laat ik in het midden…

Last edited 25 dagen geleden by maribrune

⚒️ Neus- , kin- & oogwallencorrectie 🟰 plastische chirurgie, daar is geen speld 📍 tussen te krijgen

En toch pk 020 : de haakneus die ze had kan een invloed hebben op de ademhaling ( sinussen) , de kin kan in verband staan met tanden ( heb daar ervaring mee, gezien een (medisch verantwoord) implantgebit 🦷🦷) . De ogen zijn mss het meest “plastische” gezien ifv schoonheid maar gezien haar representatieve functie is dit nog te verantwoorden.
Ps : alles zal wel uitgevoerd zijn door een “plastisch chirurg”…

Last edited 25 dagen geleden by maribrune

Aangaande ingrepen betreffende ademhaling en kin etc spreken we over aangezichts chirurgie, een term die ik nog niet zo lang geleden heb leren kennen vanwege mijn “apneu gedoe” ofwel alle aangezichts gerelateerde zaken gesitueerd op dezelfde afdeling in het ziekenhuis. 🏥
Dit zal u ongetwijfeld bekend zijn.

Last edited 25 dagen geleden by PK020

Ok, is correct. Dat onderscheid wordt gemaakt. Mijn excuses.
Zoals ook het onderscheid gemaakt wordt tss plastisch arts en plastisch chirurg zoals de laatste tijd in het nieuws.

Maribrune, excuses echt niet van toepassing ☺️
Tevens het huis/tuin/keuken sparren op MKM levert leerzame ➕ aha 💡 momenten op 🤓 en u draagt wat mij betreft zeker uw steentje daar aan bij 👍🏼

Idd, ‘de plastisch arts’ , er zijn er in binnen- en buitenland die plastische 🔪 onherstelbare drama’s veroorzaken 😱

Over het dragen van de ring aan de middelvinger heb ik ook nog gereageerd. Eens!

En ik heb net een paar minuten geleden ‘ring-wise’ 💍 gereageerd ofwel een dikke oneens 😁

Last edited 26 dagen geleden by PK020

Waarom neemt iemand een sjaal mee als er al zo.n lange lap achter je hangt?
En weer het tasje open, ik begrijp zoiets echt niet.

In hou niet van broeken, maar de top vind ik prachtig, en deze tint roze zelfs heeeeeel erg mooi. Geen zoete kleur roze, maar een chique tint .

Allereerst van Harte Gefeliciteerd voor Hare Majesteit, verder heel mooi, eindelijk n keer wat moois van Natan….

Heel erg mooi, elegant en toch draagbaar en ‘praktisch’ jumpsuit, met een goede pasvorm. En wat een juwelen! De schoenen vind ik ook top. Het haar vind ik minder mooi. Het is erg duidelijk dat er nephaar in zit en ik had een opgestoken kapsel bij deze outfit sowieso mooier gevonden.

Prachtige jumpsuit met de sleep zo.
Maar als je de foto van het model ziet dat het draagt zou je toch niet zo snel ervoor kiezen, vreselijke foto eigenlijk

Die foto is echt vreselijk inderdaad. Zo’n bleek, en mager meiske met holle wangen en botten die aan alle kanten uit steken.

Ja helaas zijn de strenge eisen van een aantal jaren geleden voor modellen weer aan de kant geschoven.
Daarin moesten ze aan een bepaald bmi voldoen om mee te mogen lopen op de catwalk.
Dit is geen goed voorbeeld voor (jonge) meisjes en ik vind dat Natan (en andere ontwerpers) dat niet zou(den) moeten willen.

Prachtige jumpsuit maar de schoenen vind ik helemaal niets wat een kitsch

Wat een mooi, elegant, sluik vallend en ook wel sexy jumpsuit. Kan me voorstellen dat ze de saaie jurken ook even zat was🤷‍♀️. Moest grinniken om de bewegende beelden, ze voelt zich echt heel senang is deze outfit en lijkt wel een filmster op haar eigen première😁. Het tasje van Anna Cecere is zo ‘n schattig hebbedingetje, een leuk merk en heel betaalbaar.

Prachtig, goede aanwinst dit jumpsuit. Wat een snoepje dat tasje! En die pumps, wauw.

Leuke jumpsuit, de gedrapeerde sjaal geeft net dat extra feestelijke tintje en echt veel beter met het riempje. Mooie broche. De clutch is niet mijn smaak maar geeft wel een goed kleuraccent. Ik wens de koningin een fijne verjaardag.

Gefeliciteerd majesteit, een hele fijne verjaardag toegewenst 🥂🍾🎂🍰💐🎁
De jumpsuit is een plaatje, de kleur en model staat niet iedereen, dat laat de foto van het model zien🫣, maar Maxima staat het geweldig.
De zwierige lange overslag sjaal maakt deze jumpsuit stijlvol en bijzonder.
Tasje is om te zoenen zo leuk en schitterende pumps.
Een plaatje🤩

Mooie outfit. Kleur vind ik erg mooi. Beetje kreukelstof maar wel mooi.

Zo dat kom je wel even binnen, fantastisch! Het kreuk idd maar ja dat is dan maar zo 😅de lange shawl naar achteren die eraan vastzit vind ik ook mooi geeft net wat spannends aan de outfit.

Ik vind het ontwerp erg mooi! Leuk met dat accent vanuit de schouder (hoe noem je zoiets?) Ik vind het alleen jammer dat de stof zo kreukt bij de bovenbenen. Kreukels zie ik vaker bij Maxima, terwijl Mathilde bij vergelijkbare ontwerpen dan kiest voor een stof die soepeler valt. Maar al met al een mooi plaatje!

Wauw , wat een mooie jumpsuit, Je kan het wel Natan😉. Gave clutch en pumps. Kortom een dikke 10. Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag💍👑 en een gezellige dag

Wat een mooie kleur, hier hou ik van. Leuk met het smalle riempje. Dat mis ik bij het model.
Prachtig tasje ook (maar staat die open? )
Gefeliciteerd en een fijne dag gewenst 🌸

Vind ik ook Nina. Het riempje voor Nèt dat accent

Wauw wat mooi! Vind haar dit heel goed staan en sowieso een hele mooie jumpsuit. Blij dat we de koningin zoveel gezien hebben deze week, altijd leuk om te kijken naar wat ze draagt!

Wat een feestje deze outfit. Ik hoopte dat ze de zwart witte Roland Mouret jumpsuit nog eens zou dragen maar dit is echt een aanwinst. Mooi met de pumps en het tasje! Top gedaan!
En voor vandaag: gefeliciteerd en een gezellige verjaardag!

Last edited 27 dagen geleden by AnnekeM