Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 25 mrt 0 reacties

Koningin Maxima opent Week van het Geld

Hare Majesteit Koningin Máxima opent maandagochtend 25 maart in het Rat Verlegh Stadion in Breda de negende editie van de Week van het geld. De Week van het geld vindt plaats van 25 tot en met 29 maart met als thema ‘Ben jij een held met je geld?’

Tijdens de Week van het geld worden er op basisscholen in heel Nederland ruim 5.000 gastlessen en workshops gegeven over omgaan met geld. Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ wil platform Wijzer in geldzaken basisscholieren voorbereiden op financiële zelfstandigheid in de toekomst. Koningin Máxima opent de Week van het geld waarna basisscholieren met elkaar in debat gaan over omgaan met geld. Ook woont Koningin Máxima enkele gastlessen bij en spreekt zij met vertegenwoordigers van de gemeente Breda, voetbalclub NAC Breda en leerlingen van de NACADEMY over het stimuleren van financiële vaardigheden op lokaal niveau.

Koningin Máxima is erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken. In deze functie vraagt zij aandacht voor financiële educatie en verstandig omgaan met geld. In het platform werken partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en voorlichtings- en consumentenorganisaties samen aan het bevorderen van verantwoord financieel gedrag in Nederland. Platform Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën.

 

Outfit:

Nieuw:

Rode top met strik op schouder van Natan.

Eerder gedragen:

Rode mantel van Natan – o.a. in 2015 bij Nieuwjaarsontvangst.

Rode oorhangers van Fahoma – voor het eerst gesignaleerd in 2008 (zie deze log).

Beige pumps met strik van Salvatore Ferragamo.

Ringenset van Pomellato (zie deze log).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This outfit madbrussels #natancouture #natan

Een bericht gedeeld door Maison Natan (@natancouture) op

Afbeeldingsresultaat voor ferragamo site:modekoninginmaxima.nl

Ringen van Pomellato:

 

Oorhangers van Fahoma:

Foto's met dank aan ©Josee Zwaga, ©Koninkljike foto's – Jacobien

 

Noot: Ivm het zwangerschapsverlof van Josine is The World of Royals tijdelijk haar vervangster. U kunt contact met haar opnemen via [email protected].

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments