Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 09 okt 0 reacties

Koningin Máxima houdt openingstoespraak bij Jaarcongres MKB-Nederland

Hare Majesteit Koningin Máxima houdt dinsdagmiddag 9 oktober de openingstoespraak van het Jaarcongres van MKB-Nederland in de Grote Kerk in Den Haag. Het thema van dit jaar is ‘Het MKB Digitaliseert’. Koningin Máxima spreekt in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Minister-president Rutte sluit het jaarcongres af.

Het MKB-Jaarcongres wordt bijgewoond door circa 1000 ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Koningin Máxima gaat in haar toespraak onder meer in op de noodzaak voor ondernemers om hun bedrijf te vernieuwen en aan te passen aan veranderingen in de markt. Staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat gaat in gesprek met ondernemers over het thema digitalisering en ondernemerschap. De voorzitter van MKB-Nederland, Jacco Vonhof, vertelt wat hij de komende tijd voor ondernemers wil bereiken. Ook spreken diverse ondernemers over hoe zij met digitalisering bezig zijn in hun bedrijf.

Het Nederlands Comité voor Ondernemerschap is ingesteld door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat om ondernemerschap in Nederland te stimuleren. Daarbij richt het comité zich op versterking van het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf. Elk jaar geeft het comité een trendanalyse uit in de vorm van het ‘Jaarbericht Staat van het MKB’.

Outfit: wollen top met watervalhals en een gepailleteerde rok van modehuis Natan. De twee spinnenbroches komen van de Argentijnse sieradenontwerper Celedonio. 


Foto: PPE


Foto: PPE

~~advertentie~~

~~advertentie~~

Máxima heeft de outfit eerder gedragen, onder andere in 2012 (links en midden).

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments