Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 09 sep 0 reacties

Koningin Máxima bij landelijke MuziekTafeldag Méér Muziek in de Klas

Koningin Máxima was woensdagochtend 9 september aanwezig bij de landelijke MuziekTafeldag, georganiseerd door de stichting Méér Muziek in de Klas. Tijdens de bijeenkomst in de Theaterhangaar in Katwijk spraken verschillende regionale vertegenwoordigers over ervaringen en successen om duurzaam muziekonderwijs in hun regio te verankeren. Koningin Máxima is erevoorzitter van de stichting Méér Muziek in de Klas.

Méér Muziek in de Klas heeft in Nederland inmiddels veertien MuziekAkkoorden gesloten. Meer dan de helft van de Nederlandse basisscholen is op dit moment weer bezig met muziek. De duurzame verankering van muziekonderwijs in het lesprogramma verschilt nog per regio en per school. Tijdens de landelijke MuziekTafeldag kwamen vertegenwoordigers van het onderwijs, gemeenten en culturele instellingen bij elkaar, zowel fysiek als online. Aan bod kwamen onder meer hoe leraren beter uitgerust kunnen worden om muziekles te geven en hoe je financiële middelen kunt aantrekken om structureel muziekonderwijs te realiseren.

De Stichting Méér Muziek in de Klas is het programma Méér Muziek in de Klas Lokaal gestart om duurzame verankering van muziekonderwijs op basisscholen in de regio te realiseren. Dit gebeurt door regionale partijen met elkaar te verbinden en te laten samenwerken. Er werden MuziekAkkoorden getekend in onder andere de provincies Limburg, Friesland, Zeeland en Drenthe en in diverse regio’s en gemeenten zoals in Hellendoorn, de Liemers, Zutphen en omstreken, de stad Groningen en onlangs in Hoeksche Waard.

Mode
Outfit: gebloemde midi-jurk van NATAN 
Eerder gedragen: Ja 
Accessoires: nieuwe oorbellen van Prada

Het vestje werd door Ariane gedragen op Koningsdag 2018: 

Máxima met de jurk in 2017: 

In 2015:

Tijdens het debuut in 2013: 

Jurk van NATAN: 

De nieuwe schelpoorbellen komen van Prada. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments