Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 26 jun 0 reacties

Koningin Máxima bij congres van de European Academy of Neurology

Hare Majesteit Koningin Máxima is op maandag 26 juni 2017 aanwezig bij het Derde Congres van de European Academy of Neurology (EAN) in Amsterdam.

Het EAN Congres omvat alle onderwerpen uit de neurologie, zoals beroerte, epilepsie, (hoofd)pijn, bewegingsstoornissen, multiple sclerose, dementie, neuromusculaire aandoeningen, maar ook andere specialistische onderwerpen en zeldzame neurologische ziekten. In ruim tachtig sessies presenteren deskundigen trends en hoogtepunten van moderne neurologische onderzoeken en therapieën en worden nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen toegelicht. Het overkoepelende thema van het congres van dit jaar is Uitkomstmaten in de neurologie: op welke wijze kan de impact van een ziekte worden gemeten en hoe is dan de impact van een behandeling te meten? Aan het EAN Congres nemen ruim 6000 deelnemers deel. Eerder werd het congres georganiseerd in Berlijn (2015) en Kopenhagen (2016).

Outfit: Koningin Máxima draagt een bekende japon met uitlopende mouwen, gecombineerd met groene accessoires. De groene hoed is nieuw en is een ontwerp van Fabienne Delvigne. 

 

Ontwerp van Natan: 

Nieuwe hoed:

Sandaletten van Natan:


Foto: Yvonnevanwoudenberg.com

Oorclips van Yves Saint Laurent:

Afbeeldingsresultaat voor yves saint site:modekoninginmaxima.nl

Van links naar rechts: Máxima met de japon bij de conferentie 'The Future of Farming and Food Security in Africa', in Bangladesh, in Denemarken, op de Eikenhorst en vandaag. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments