Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 13 mrt 0 reacties

Koningin Máxima bezoekt New York en Washington

Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van maandag 13 tot en met woensdag 15 maart New York en Washington in het kader van haar werkzaamheden als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Koningin Máxima woont maandagochtend in New York een bijeenkomst bij van de 'Group of Friends of Financial Inclusion'. Dit is een informele groep van VN-ambassadeurs van ca. 37 landen die actief bezig zijn met het wereldwijd verbeteren van de toegang tot financiële diensten om de ontwikkeling van de lage inkomensgroepen mogelijk te maken. Ook heeft Koningin Máxima maandag 13 en woensdag 15 maart diverse besprekingen bij de Verenigde Naties en met een aantal fintech-bedrijven.

Outfit: Koningin Máxima draagt een bekende fuchsia japon van Natan en een goudkleurige vlinderbroche van Celedonio. Haar bruine pumps komen van Gianvito Rossi.

De jurk van vandaag (rechts) zagen we eerder tijdens het streekbezoek aan Krimpenerwaard, februari 2017 (links).

Pumps van Gianvito Rossi:

Ring van Chanel:

Afbeeldingsresultaat voor ring chanel site:modekoninginmaxima.nl

De broches komen van de Argentijnse sieradenontwerper Celedonio, die graag werkt met natuurlijke materialen en afval. Celedonio:"Als je mijn sieraden uit elkaar haalt, zijn ze waardeloos. Ik hou niet van werken met goud, diamant en platina. De magie is te vinden in de manier waarop het materiaal het ontwerp verfraait."

En terwijl Máxima op weg was naar de Verenigde Staten, was de koning samen met zijn dochters bij Indoor Brabant. Klik hier voor een video. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments