Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 14 mrt 0 reacties

Koningin Máxima bezoekt New York en Washington – dag 2

Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van maandag 13 tot en met woensdag 15 maart New York en Washington in het kader van haar werkzaamheden als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. 

Maandagochtend woont koningin Máxima in New York een bijeenkomst bij van de 'Group of Friends of Financial Inclusion'.Dinsdag 14 maart bezoektze vervolgens de Wereldbank Groep en de InterAmerican Development Bank in Washington. Daar heeft zij interne besprekingen en een ontmoeting met leden van haar ‘Reference Group’. Deze advies- en klankbordgroep bestaat uit elf vertegenwoordigers van internationale organisaties met specifieke kennis op het gebied van inclusieve financiering. Koningin Máxima werkt nauw met hen samen. Enkele leden van de Reference Group zijn de Alliantie voor Inclusieve Financiering (AFI), de ‘Better than Cash Alliance’, de Adviesgroep voor Armoedebestrijding (CGAP), het Internationaal Monetair Fonds (IMF), het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP) en de Wereldbank (WB).

Outfit 15 maart: koningin Máxima draagt een bekende japon met bijbehorende mantel van Natan. 


Máxima met de outfit in Almelo:

Afbeeldingsresultaat voor almelo site:modekoninginmaxima.nl

Het vest zagen we ook in Duitsland in combinatie met een oranje broekpak. Ik zou deze kleurencombinatie zelf niet bedacht hebben, maar Máxima heeft al op twee manieren laten zien dat het prima kan. 

Afbeeldingsresultaat voor broekpak duitsland site:modekoninginmaxima.nl

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments