Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 09 sep 0 reacties

Koningin Máxima bezoekt FrieslandCampina

Begin van de middag kreeg ik een berichtje van een collega: "Máxima heeft de lolbroek weer aan." Ik wist gelijk om welke broek het ging en jullie waarschijnlijk ook. De rode culotte! Hartstikke hip, modeminnend Nederland loopt er weg mee, maar ik -en jullie volgens mij ook- moet er even aan wennen 😉 

Máxima bezocht vanmorgen FrieslandCampina, de winnaar van de Koning Willem l Prijs. Het valt me op hoe betrokken de koningin is bij deze prijs. Ook achter de schermen woont ze vergaderingen bij en geeft ze acte de presence. Het wachten is nog even op rechtenvrije beelden, maar hier kun je vast een voorproefje zien. 

Let op, oudere foto's! Máxima droeg de outfit eerder tijdens het eindconcert van Kinderen Maken Muziek, juni 2015. 

De outfit -hoe kan het ook anders- komt van het Belgische modehuis Natan. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments