Avatar foto Door Moderator Petra
Máxima 08 mei 36 reacties

Koningin Máxima bezoekt Blijf Groep Oranje Huis

Koningin Máxima heeft vandaag een werkbezoek gebracht aan het Oranje Huis van de Blijf Groep. Het is dit jaar vijftig jaar geleden dat het eerste Blijf-van-mijn-lijfhuis, de voorloper van Blijf Groep, opende en vrouwenopvang bood in Nederland.  

De koningin luisterde geinteresseerd en met oprechte aandacht naar de verhalen van bewoners van het Oranje Huis. Ook sprak ze met hulpverleners en ex-bewoners. In 2011 opende de toenmalige prinses Máxima het eerste Oranje Huis van Blijf Groep Alkmaar en in 2014 was ze aanwezig bij het 40-jarig bestaan.

Foto ©PPE/RPE/Emst

Mode Máxima

Koningin Máxima koos voor deze gelegenheid voor een (nieuw?) donkerblauw broekpak.

Foto ©PPE/RPE/Emst

Broekpak van MaxMara.

Foto ©PPE/RPE/Emst

Máxima draagt haar oorstekers van juwelier Steltman. Ze maakt het plaatje compleet met haar donkerblauwe clutch en haar donkerblauwe pumps van Gianvito Rossi.

Foto ©PPE/RPE/Emst
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
36 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De ‘👸🏼 van de broekpakken’ toont zich – ondanks een inloopkast vol exemplaren – helaas wederom als ‘🐛 je nooitgenoeg’ die maar blijft ‘consumeerderen’ ipv het broodnodige ‘consuminderen’! 🌍🌱

Mooi broekpak , maar de kast hangt er inmiddels vol mee en dan heeft ze mooiere exemplaren.

Mee eens Annamaria.

Wat een geweldig pak en wat staat het haar mooi. Maar vooral hoe waardevol dat ze dit huis bezoekt!

Dit pak staat Maxima prachtig, mooie pasvorm en kleur, maakt haar slank, goeie accessoires ook, ik word hier blij van! Goed bezig met dit Oranje Huis.

Een leuk broekpak, door deze stof geschikt voor het voorjaar. Als je eenmaal bent gewezen op de knopen kan je het niet meer níet zien. Anders had ik er niet op gelet.
Goed dat ze deze bezoeken brengt. En jammer dat er nauwelijks aandacht aan wordt besteed in de pers. Komt hooguit op de showpagina.

Wat een prachtig broekpak…douze points wat mij betreft. De rest ook heel mooi.

Mooi pak, de knopen idd een beetjr weird. Maar ze heeft toch ook al een ander donkerblauw pak of heb ik een jumpsuit in mijn gedachten, had ze een keer aan bij de VN. Prachtige oorbellen.

Ik vind het een mooi pak, maar waarom plaatst iemand 2 knopen waar tepels zitten….

Last edited 9 dagen geleden by Suyari

De positie van de knopen is des te opvallender omdat de jas gesloten gedragen wordt. Maar maxima vindt dit mss mooi. Kan idd suggestief zijn en is mss opvallend om te dragen bij een initiatief dat gegroeid is uit de “blijf van mijn lijfhuizen”
Het “gesloten” dragen had uiteraard ook gekund met een andere knopen positie.

Het is dat het hier zo over de knopen gaat anders was het mij niet opgevallen. Ik denk dus dat het suggestieve wel mee valt en dat het meer is dat het niet iedereen opvalt.

Mss is dat de moraal van het verhaal : elkeen ervaart , interpreteert en ziet wat hij ziet en dat is voor elkeen verschillend . Daar is niets mis mee …
ook hieronder en hierboven werden opmerkingen ivm de knopen maar ook andere gemaakt .,..

Ja en soms als je iets ziet, kun je het ook niet meer ontzien. Dat heb ik bij de rode liplezer (culotte) van Natan. Brrr.

😂😂 Nou kunnen wij dat allemaal niet meer “ontzien” Josine 😉
Arme culotte🫣

Ik snap de tepelfobie ook niet zo goed. Ja, wij dames hebben daar twee stippen en de heren voor zover ik om me heen gekeken heb ook. Als er bewust plooien zouden zijn aangebracht voor een zwoele knipoog zou ik dat niet gepast vinden, maar in dit geval stoort het me allerminst.

Dienen de bovenste knopen niet gewoon om het jasje te sluiten bovenaan. Het lijkt of ze die bovenste sluiting niet dicht doet, maar dichtgedaan te worden? Als het jasje sluit met de bovenste knopen denk ik dat de knopen anders vallen.

prachtig pak! ik wilde al naar de winkel rennen, maar nu ik dit lees van die kreukels, toch maar even niet.
Make up lijkt laatste tijd wat zachter, staat Maxima mooi. Kapsel, tja een lage paardenstaart of zo had het geheel mooier gemaakt. Maar toch een dikke pluim.

Prachtig broekpak. Mooie pasvorm en accessoires. Maar vooral een mooie, betrokken koningin voor dit onderwerp. Maxima en Willem-Alexander zijn veel aanwezig in het land momenteel. Meer zichtbaar voor “ het volk”.

Ik kon er net niet opkomen😅….charme offensief 😉

Een plaatje weer. En wat een mooi bezoek.

Mooi plaatje

Mooi pak en prima kapsel!

De extensions zijn er weer uit, en daar is het sliertjeskapsel weer. Jammer!

Zakelijke outfit, maar spontane houding bij ontvangst (filmpje) en gelijk bereid om te poseren voor de fotograaf.
Binnen een betrokken koningin met verwarmende hartelijkheid!
De minpuntjes slik ik daarom verder nu gewoon in, omdat dit bezoek zich niet zo leent voor mode wissewasjes.

Ik ben niet van de broekpakken, maar door het getailleerde jasje, vind ik het van de vele die ze heeft, een die haar het mooiste staat.
Ik weet niet hoe de stof heet, maar ik herken het. Je zou het niet zeggen, maar het kreukt behoorlijk.
Jasje even uit in de auto.
Dat advies krijgt mijn man ook altijd van de verkoper/ kleermaker.
De autogordel veroorzaakt kreukels.

Mooi pak voor een belangrijk initiatief.
Ziet er een soort crepe of seersucker uit.Aard van de de vezel (zijde , viscose of andere ) zal het “kreukgehalte” bepalen.
Betwijfel of de situatie zich leent om het jasje uit te doen in de auto. Het topje lijkt me minimalistisch.

Last edited 9 dagen geleden by maribrune

Ja, dat zijn de namen voor dit soort stof! Het topje vind ik ook niet mooi.
Wat hoger staat mooier.

Wat goed dat ze deze dappere vrouwen (èn staf), vaak met kinderen, een luisterend oor biedt! Het pak valt mooi soepel, de gemêleerde stof en de houten knopen maken het net weer leuker. Sierlijke oorbellen, passen er perfect bij.

Last edited 10 dagen geleden by Catherine

Vrolijk ontvangst ! In filmpje BB.
Mooi pak, donkerblauw/paarsig staat haar goed. Zal denk ik een zomerstof zijn van katoen/linnen. Kreuken niet te voorkomen ….dus colbertje beter uitdoen in auto.

Mooi pak maar de bovenste twee knoopjes zitten beetje op een vreemde plek. Vooral opvallend als je alleen de bovenste ziet en net de twee knoopjes eronder zoals op een vd foto’s

Last edited 10 dagen geleden by Lot

Mooi pak, taille prachtig benadrukt, maar vooral een warme, betrokken koningin👏

Ik vind Maxima er goed uit zien. Pak kleedt mooi af met die hoge taille, mooie oorbellen erbij! Maar vooral een belangrijk thema om aandacht aan te besteden.

Last edited 10 dagen geleden by Juffrouw Annie

Qua outfit niet echt bijzonder (behalve de prachtige oorstekers en schoenen) maar ben onder de indruk van haar open en meelevende uitstraling op deze foto’s. Mooi!

Waarom weer een broekpak…… Het gaat om de inhoud van het bezoek, dus ik zie het broekpak vandaag door de vingers😉

Volgens mij zit het pak echt een maatje te groot.
Op bewegend beeld zag ik ook dat de achterkant heel gekreukt was. Dacht echt dat het om een goedkoopje zou gaan. Maar toch MaxMara..