Een nieuw jaar is aangebroken, een nieuw jaar waarin we Koningin Mathilde in heel wat nieuwe en oude outfits mogen bewonderen. Voor het jaar wordt ingezet met een aantal nieuwjaarsrecepties, ben ik toch eens even de collecties van de Belgische ontwerpers gaan inkijken, op zoek naar een aantal suggesties voor 2015 voor Koningin Mathilde!

Cedric Charlier

Christian Dior

Dries Van Noten

Maison Martin Margiela

Véronique Leroy

Veronique Branquinho

Dit is slechts een kleine selectie van wat de Belgische mode allemaal in petto heeft. Er zijn nog een hele hoop Belgische ontwerpers waarvan ik hoop dat Mathilde eens een outfit zal dragen. Ik denk daarbij bijvoorbeeld aan Just In Case, Annemie Verbeke, Sofie D'Hoore, Tim Van Steenbergen, Nathalie Vleeschouwer, maar ook Essentiel Antwerp. Daarnaast mag ze wat mij betreft gerust ook in 2015 stukken dragen van de betaalbaardere Belgische ketens River Woods, Xandres, Scapa, JBC, Hampton Bays of McGregor. 

Hebben jullie een bepaalde suggestie voor Koningin Mathilde in 2015?

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 07 jan 2015 - 19:01

Wat is er toch veel moois bij de Belgische ontwerpers! Het tweede jurkje, het jurkje van Dior en het jurkje van Martin Margiela vind ik super leuk. Ik kan me zo voorstellen dat we Mathilde nog wel even in het zwart zullen zien, want volgens mij is de rouwperiode om Fabiola nog niet afgelopen...

afbeelding van tjiske

tjiske

woensdag 07 jan 2015 - 11:33

Ik vind alle kleding bijzonder mooi ,vooral de kleurrijke.Maar ook zwart kan ik wel waarderen. bij speciale gelegenheden.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 06 jan 2015 - 13:54

De creaties van Cedric vind ik erg mooi. Ook de zwarte jurk van Cristian Dior en Maison Martin vind ik mooi. Alleen vind ik zwart een minder goede kleur voor Mathilde. De andere modellen vind ik te wijd / te vierkant.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 06 jan 2015 - 13:38

Mooie suggesties, vooral de kleurige creaties van Cedric! Kunnen we niet eens een keer zo'n lijstje met Nederlandse creaties voor Maxima maken? Geen overbodige luxe, lijkt me.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 05 jan 2015 - 22:05

Ik ben ook heel benieuwd waar Mathilde ons mee gaat verrassen!! Van bovenstaand ben ik echt weg van de streepjurk van Cedric en de ontwerpen van Dries van Noten! Ben benieuwd of ze ook weer iets van Ann Demeulemeester gaat dragen dit jaar!
;-))

afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 05 jan 2015 - 15:32

Leuk idee! Ik vind de 'drukke'jurken van Cedric erg mooi, maar ik weet niet of het iets te druk is voor Mathilde..
De rechtse jurk van Veronique Leroy vind ik mooie stof hebben alleen het model vind ik minder mooi.
Waar ik Mathilde graag in zou willen zien is dit merk wat erg mooie dingen heeft: https://www.carolinebiss.com/nl . Of het een belgisch merk is kan ik niet vinden, maar het wordt wel ook in belgische winkels verkocht!

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

maandag 05 jan 2015 - 18:48

Den Haag heeft een geweldige winkel van Caroline Biss ,ik heb er vorig jaar nog een heel leuk winterjurkje gekocht. Het is volgens een Belgisch merk.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 05 jan 2015 - 22:01

Ja dat klopt hoor, is een Belgisch merk want hun telefoonnummer is 0032..... ;-))

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 06 jan 2015 - 13:49

Heb ik even mazzel. Ik ben zelf ook een fan van CB. Ze zitten toevallig in de stad waar ik werkzaam ben. Dus ..........kan dan m'n hartje ophalen ;))

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

dinsdag 06 jan 2015 - 19:23

Henny heb jij even mazzel. Voor mij is de winkel in Laren de dichtstbijzijnde, maar dan moet ik nog minstens anderhalf uur rijden.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 06 jan 2015 - 07:19

Ik vind het fantastische kleding!

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 05 jan 2015 - 13:21

Leuk die 2 bovenste foto,s, mooie kleuren maar het gestreepte jurkje is helemaal een plaatje, met een vestje ook leuk te combineren..
De beige midi jurk van Veroniqe prachtig, maar voor Mathilde denk ik iets te flets.
De midi lengte zie graag , elegant en chique, ik hoop dat Maxima en Mathilde dit wat vaker gaan dragen in het nieuwe seizoen.

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 05 jan 2015 - 12:28

laat haar liever geen zwart dragen, als het niet nodig is. Die kleur is te hard voor Mathilde!

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 05 jan 2015 - 10:51

Leuk, Jelka! Ik ben echt benieuwd naar de mode van Mathilde in 2015.
Ik hoop niet dat ze weer net als vorig jaar bij beide nieuwjaarsrecepties bijna dezelfde jurk draagt. Van mij mag ze wel met twee compleet verschillende outfits aankomen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?