Door alle drukte rondom de staatsbezoeken, kwam het er de afgelopen tijd niet van om te bloggen over koningin Letizia. Maar beter laat, dan nooit! In deze blog zie je Letizia's looks van week 24 en 25. Geniet ervan! 

Van links naar rechts: (1) We beginnen bij 13 juni. Op die dag ontving Letizia de voormalig Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties, Ban Ki-moon. Tijdens de ontmoeting droeg de koningin een witte japon met een zwarte halslijn en dito horizontale lijnen op het rokgedeelte. De nieuwe creatie is een ontwerp van Carolina Herrera. (2) De dag erna ontmoette koningin Letizia enkele studenten. Tijdens de ontmoeting droeg ze een bekende japon van Hugo Boss, die ook door prinses Mary en prinses Víktoria is gedragen. (3) Op 16 juni ontving Letizia op het paleis enkele mensen van de Princess of Asturias Foundation. Voor de gelegenheid haalde Letizia een bekende rok van Felipe Varela en een top van Carolina Herrera tevoorschijn. 

In week 25 kregen we opnieuw een prachtige reeks outfits te zien. (4) Op maandag 19 juni bezochten Felipe en Letizia het Prado Museum vanwege een bijeenkomst over jongeren en kunst. De Spaanse koningin droeg tijdens het bezoek geen kunstzinnige kleding, maar wel heel opvallende schoenen. (5) Op 20 juni, een dag later, woonde Letizia vervolgens een cultureel programma bij. Voor de gelegenheid koos ze rood/witte kleding uit. Een favoriete kleurencombinatie dit seizoen, zo concludeerde de website QueenLetiziaStyle.com. De rode top is een ontwerp van Carolina Herrera en de witte broek is confectie van Massimo Dutti. (6) Voor een plenaire ontmoeting met de Royal Spanish Academy kocht Letizia een zachtroze japon met plissérok. Een ontwerp van Hugo Boss. (7) De laatste look van week 25 is opnieuw rood/wit. Ditmaal droeg de Spaanse koningin een rood leren jasje van Carolina Herrera en een witte broek met strakke pijpen. 

Foto's: Casa Real
Meer lezen over Letizia? Klik dan hier. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 01 jul 2017 - 11:44

Ik vind bovenstaande outfits stijfjes. Of ze staat er stijfjes bij. Alleen de jurk op nummer 2 vind ik haar goed staan, de rest kan mij niet bekoren. Zo makkelijk als Maxima is, zo keurig is Letizia.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

zaterdag 01 jul 2017 - 09:55

Het valt me na de poll van Maxima bekeken te hebben, inderdaad ook op hoe bleek en weinig sprekend Letizia's kleuren hier zijn (behalve het rood). . Ik denk dat warmere kleuren (zoals het rood van haar top (foto met kinderen) haar het beste staan. Dit rood match mooi bij haar ogen en haar. Een equivalent in groen zou haar ook mooi staan. Wat ik wel interessant vind aan haar kleding is dat ze een aantal goede items heeft, waar ze mee combineert.

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 29 jun 2017 - 12:34

Afgezien van het rode vind ik Letizia in haar kleurenkeuze over het algemeen saai. Maar ze kan de naturel kleuren wel goed hebben.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 28 jun 2017 - 22:15

Wow, wat mooi. Vooral de nrs.1-2-4-6.
Altijd zeer verzorgd, hier geniet ik van.
De schoenen van nr.4 vind ik niet mooi.
Het rode jasje, foto nr.7, vind ik erg leuk gecombineerd met de witte broek, maar zal ook op een rok mooi staan.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 28 jun 2017 - 17:42

Wat ben ik toch blij dat Letizia steeds meer van Carolina Herrera draagt. De wit zwarte jurk wn het rode kersen jasje stan haar echt geweldig. De rozen jurk van Hugo Boss is ook een van mijn favorieten, maar ook het roze plise jurkje staat haar goed. Die mag ze nog heel vaak dragen. De ander outfits zijn typisch Letizia, ze doen niet zo heel veel voor haar.

afbeelding van Liz

Liz

woensdag 28 jun 2017 - 17:12

Dat poederroze jurkje.... daar ben ik echt helemaal weg van! Super gecombineerd ook met deze leuke riem.
Verder vind ik haar vooral constant mooi, wat ik heel fijn vind om te zien bij een koningin.

Josine, weet jij toevallig of Letizia een styliste heeft?

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 28 jun 2017 - 15:56

Heel mooi, jong en fris, al deze outfits ! Ja, Josine, daar geniet ik van - dank je !!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?