In de afgelopen week kregen we koningin Letizia tweemaal te zien. De Spaanse koningin houdt van rustige kleding met een zakelijke twist en dat is ook terug te zien in de twee looks van week 23. 

Look 1: Op 6 juni bezocht Letizia samen met Felipe het Centrum voor Voedseltechnologie en Veiligheid. Tijdens het bezoek droeg de Spaanse koningin een bekende blouse en rok van haar favoriete ontwerper Felipe Varela. We zagen de outfit voor het eerst in 2015 en sindsdien heeft Letizia de blouse en rok publiekelijk nog vier keer gedragen. 

Look 2: Twee dagen later ontving Letizia enkele gasten op het paleis. De koningin droeg tijdens de ontvangst een zwarte pantalon van Hugo Boss en een mouwloze top van tweed. 

Foto's met dank aan Casa Real

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 16 jun 2017 - 10:30

Dat rode setje staat haar goed! Mooie rok zeg. Dat andere setje doet echt niets voor haar. Ik snap niet waarom ze daarvoor kiest ook. Is het van een designer die ze graag wil steunen?

afbeelding van zara

zara

woensdag 14 jun 2017 - 17:54

Inderdaad, wat staat de Varela set goed bij Letizia! De mouwloze top staat mooi, maar met die zwarte pantalon is het een saai geheel. Ik mis hier een leuk tasje, of wat flinke armbanden....

afbeelding van Johannetta

Johannetta

woensdag 14 jun 2017 - 17:50

Mooie kleur rood inderdaad. De roze-achtige kleur van de tas snap ik wel anders wordt het zo n stijf tweekleurig geheel. Dit doorbreekt het 'schema' .

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 14 jun 2017 - 10:21

De rode outfit staat haar prachtig. Alleen de tas oogt wat groot voor haar figuur en de kleur van de tas vind ik wat te roze bij deze combinatie. De zwarte outfit is wat somber en saai. Het doet niets voor haar en het oogt wat kaal.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 13 jun 2017 - 22:16

De outfit van Felipe Varela blijft een topper. Leuk dat ze deze weer herdraagt. Het zwarte setje doet niet zoveel voo Letizia. Maar gelukkig zie ik deze week weer mooie outfits voorbij komen!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 13 jun 2017 - 20:52

Ja heel mooi, het rode setje. En Felipe heeft zijn stropdas er keurig op afgestemd ;)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 13 jun 2017 - 19:28

Die bordeaurode set is zo mooi!
Daarbij verbleekt de eenvoudige top met broek outfit

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?