Avatar foto Door Moderator Petra
Koninginnenmode 28 jun 30 reacties

Koningin Letizia kiest voor zwierige grijze jurk

Niet alle Royals zijn kleurrijk gekleed met dit weer, om nog even bezig te blijven met de term kleurrijk ;). Koningin Letizia koos deze week voor een donkergrijze jurk.

De Spaanse koningin was deze week als erevoorzitter aanwezig bij een vergadering van de FAD Youth Foundation. Wat dat betreft is grijs een goede kleur, voor een zakelijke look. Erg zomers is het niet, maar het model van de jurk is wel weer heerlijk zwierig. De elastische tailleband zorgt voor een vlotte look. De jurk komt van het label Adolfo Dominguez.

Foto’s ©CasaReal

Letizia maakt haar look compleet met een zandkleurige clutch (Adolfo Dominguez) en slippers van Pedro Garcia.

Wat vinden jullie van deze outfit van koningin Letizia? Let op: graag respectvol reageren, zie ook deze blog van Josine van een aantal dagen geleden.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
30 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind dat de jurk niets voor haar doet. In knalkleur kan t nog misschien omdat dan t smokgedeelte beter uitkomt?

Wat een prachtige jurk. Het smockwerk zou iets minder hoog kunnen zijn. Wel graag andere tinten accessoires hierbij.

Pak maar in, ik neem alles😊 Juist in de zomer vind ik dit soort tinten chic,donker kaki, bruin, zwart enz, geweldig.

Last edited 14 dagen geleden by Josine Droogendijk

😊 🎁👌🏼

🩶 Mooi! Waarom kan grijs niet in de zomer? Ik zeg juist!
Door ander natuurlijk licht dan in herfst of winter vind ik grijs juist meer ‘leven’ krijgen in lente en zomer èn de aandacht die deze mooie, soms “lastige” kleur verdient.

🩶 Omdat de kleur grijs blijkbaar opmerkelijk blijkt voor een aantal onder ons, is dit voor mij een statement/kleur.

🩶 De hele look ervaar ik als minimalistisch incluis kleurencombi, ja daar houd ik van.
Deze slippers kunnen prima en ogen wat mij betreft ‘gekleder’ dan de meeste slippers van onze koningin.

Heur oorversierselen kan ik niet goed spotten, dit is mijn enige ❔ vraagteken.

Grijs is prachtig. Met zacht roze, oud roze, wolwit, ijsblauw.
Ik ben ook fan van grijs.

🩶🤍

De jurk is prima voor de gelegenheid. Grijs kan nog goed hoor, ook in de zomer. Ben niet dol op de slippers, een sandaaltje is dan toch net iets mooier. Maar goed, dit is haar gezondheidssituatie, dus het is wat het is.
Zelf had ik de jurk met een contrast- of iets minder neutrale kleur gecombineerd. Misschien een felgele handtas?

De jurk vind ik prachtig. Ben zelf niet van de kleur grijs, maar bij Letizia staat hij erg mooi! De ongelijke lengte maakt hem minder zwaar en sandalen zijn prima!

Ik vind de jurk prachtig in zijn eenvoud. Slippers prima zeker ivm de reden van het dragen hiervan. Ook leuk dat ze kiest voor betaalbare kleding en niet alleen voor haute couture

Last edited 14 dagen geleden by Chiara

Ik zie de jurk voor mij in zongeel met een grote gouden ketting plus creolen. Dat zal Letizia fantastisch staan inclusief de sandalen. Of is grijs een van de zomerkleuren en heb Ik (weer) iets gemist?

De jurk is niet mijn smaak, maar de schoenen heb ik totaal geen problemen mee, ook als ze geen voetproblemen zou hebben. Lekker zomers.

Deze koningin ziet er altijd uiterst verzorgd uit. Maar ik vind de kleur niet mooi van deze jurk, hoewel hij wel past bij de gelegenheid, jammer van de sandalen maar ze heeft dacht ik voetproblemen en Letizia kennende trekt zij voor gelegenheden in haar functie niet zomaar sandalen aan, en ik houd niet van een ongelijke lengte.

Een zakelijke kleur en vrouwelijk model: wat een mooie combi is dat voor deze japon, en bij deze gelegenheid!
Apart door de ongelijke roklengte en het smockwerk.
Keurig verzorgd kapsel.
Minimalistisch qua sieraden.
Ik hoop dat Letizia deze mooie jurk nog eens herdraagt, en dan met een ketting of broche oppimpt.
Schoeisel wil ik nu beslist niet naar kijken, want dat zou niet eerlijk zijn zolang ze nog voetproblemen ervaart!
Alleen maar lof dat ze desondanks zo dapper doorgaat!

Ik vind de jurk mooi, maar ik zou het gecombineerd hebben met accessoires in een felle kleur, ook een statementketting.

De jurk staat haar goed, maar vergeleken met de andere gasten die allemaal in pak zijn had ze iets formelers aan kunnen trekken. De schuine rok vind ik erg mooi. Bijv. de Rouland Moret jurken die Megan Markle droeg zijn ’n stuk chiquer, maar hangt vast ook ’n ander prijskaartje aan.

Zeker als ze het met deze slippers combineert. Ik vermoed dat ze wel echt voet problemen heeft nu ze zoveel ‘barefoot’ stijl schoenen draagt.

Het grijze van de jurk in de zomer maakt denk ik niet zoveel uit in Spanje aangezien doorgaans de zon veel schijnt.

Haar haar zit netjes verzorgt!

Ze had al voetproblemen en nu ook nog een gebroken teen, vandaar de barefoot stijl. Iemand anders heeft hier gezegd dat ze slippers ongepast vindt bij officiële gelegenheden, maar momenteel kan ze met die teen geen ander schoeisel dragen. Het moet al een hele inspanning zijn voor haar om toch nog rond te lopen en ook dikwijls een hele tijd recht te staan.

Wat mij direct opvalt is de ongelijke onderkant. Dat oogt zo rommelig. Slippers prima, smockwerk origineel en leuk zo.

Letizia ziet er inderdaad zelfs in een vuilniszak nog goed uit, niet dat ik deze jurk nu op een vuilniszak vind lijken maar ik vind het niet een van haar toppers, beetje vorm- en kleurloos geheel. De slippers daarentegen maken mij dan weer heel erg blij! En haar kapsel zit prachtig!

Met alle respect: Kleur en model van de jurk maakt haar kleurloos. Slippers bij officiële gelegenheden vind ik niet kunnen.

Ik vind het model van de jurk hartstikke leuk.maar de kleur een beetje saai…. Maar hij staat prima

Poeh! Dat wijde en die kleur, ik moest eerlijk gezegd denken aan een vuilniszak. Maar nu kan Letitzia gelukkig bijna alles goed hebben, zelfs een vuilniszak.

Jurk is best mooi en model staat haar ook goed. Een lichte kleur grijs was voor deze tijd van het jaar wel passender geweest…dit kan prima in de herfst of winter.

Jurk is absoluut leuk, maar graag een andere kleur. Ten eerste is het zomer, ten tweede vind ik deze kleur niet zo geweldig voor koningin Letizia.
Slippers prima, een mooie sandaal kan ook, tas is leuk, maar ook wat donker van kleur voor deze tijd van het jaar.
AnnekeM hieronder geeft een goede suggestie; laarzen eronder als het weer wat koeler gaat worden👍

Jurk een dikke plus. Slippers, hm. Zelf zou ik daar niet voor kiezen, dan liever nog een sandaal, dat oogt iets gekleder. Ik denk dat Letizia hier ook liever een mooie grijze pump onder had gedragen. Maar blijkbaar zijn zelfs (puntige) schoenen met een lage hak momenteel geen optie voor haar.

Mooie, eenvoudige jurk. In een vrolijk kleurtje is het ook erg leuk, denk ik. Ik heb wel het idee dat de tailleband eigenlijk iets te hoog bij de buste zit?

Het staat haar mooi! Ze kan het hebben met haar figuur! Mooie, elegante slippers ook, goede oplossing zo…misschien vind ik een lichtere kleur grijs mooier bij haar en het smock gedeelte (als dat het tenminste is) iets te riant voor haar lichaam. Maar doet niets af aan het feit dat ze er mooi uit ziet zo!

Elegant !!! Mooi effect met de elastische band . De slippers , niet mijn ding maar gezien de gekende problemen… zoals steeds, efn zeer verzorgd totaalplaatje .

Last edited 15 dagen geleden by maribrune

Aldolfo Dominguez is 1 van mijn favoriete Spaanse kledingmerken. De jurk staat Letizia mooi en is prima voor een gelegenheid als deze. Ik hoop dat we deze in de winter of het najaar nog eens terugzien met een paar mooie laarzen eronder.

Ken het merk niet. Ga het even opzoeken
Jurk is erg mooi. Idd met laarzen (camel?) kan het ook leuk staan.