Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 12 feb 0 reacties

In wiens schoenen zou jij willen staan?

Het was afgelopen dagen genieten op schoenengebied. Meestal verschijnen de royals op klassieke hofschoenen van leer of suède, maar afgelopen dagen wist zowel Catherine als Meghan ons te verrassen met metallics en trok Maxima naar een zakelijke meeting zilveren hakken aan.

Meghan ging naar de Endeavour Fund Awards op een bijzonder model pumps van één van haar favoriete schoenmerken, Aquazurra. De schoenen dragen de prachtige naam “Rendez vous pumps 105” en hebben een goudkleurige band over de wreef lopen.

De schoenen combineerde mooi met de Givenchy rok die ze erboven droeg. Deze had namelijk een split en de puntschoenen met het metallic gouden bandje kwamen bij elke stap die ze zette even tevoorschijn om subtiel te glinsteren. Perfect voor een avondje uit!    


Foto: PPE/ddp

Zondag zette Duchess Catherine ook haar beste beentje voor, zij verscheen op glitterende degrade pumps van Jimmy Choo, model Romy. Ze droeg de prachtige schoenen onder een jurk van Alexander McQueen en met een tasje van hetzelfde modehuis. Ze maakte haar look af met oorbellen die eerder van Diana waren geweest. Doordat ze het haar had opgestoken, waren de oorbellen ook goed te zien. Genieten geblazen!  

Terug naar de schoenen. Welke pumps vind jij het leukst? De degrade hakken van Jimmy Choo van Catherine, de zilveren plexipumps van Gianvito Rossi van Maxima of de Rendez vous pumps van Aquazurra van Meghan? 

Afbeeldingsresultaat voor gianvito site:modekoninginmaxima.nl
Máxima's plexipumps

Over de auteur: Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Schrijven over modeaccessoires is haar dan ook op het lijf geschreven. Op ModekoninginMáxima vertelt ze graag over modemerken en geeft ze tips over pasvorm en maakwijzes.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments