Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 30 aug 38 reacties

Huh?! Máxima heeft een wel heel gekke tas bij zich

Prinses Mette-Marit liep vorige week rond met een heuse toekan-tas en Máxima doet daar vandaag gewoon nog een schepje bovenop. Hoe? Met een kikker!

Het groene beestje vormt de hengsel van haar oranje tas. Heb je ooit zo’n mal ontwerp gezien?

30-08-2023 © PPE/v.d. Werf

Mette-Marit met haar toekan:

(c) NLbeeld
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
38 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mal haar malle blouse en malle tas. Maar ja, wat maakt het uit. We zien er allemaal wel eens mal uit, ik wel in ieder geval.

🤪 wat mooi toch dat Máxima zich er misschien weinig van aantrekt wat iedereen vindt. Ze doet lekker haar eigen ding. Kan ik wel waarderen

👍🏼 Ik ook M! Geen boring koningin hebben wij, viva Máxima 🇳🇱 🇦🇷

Grappig en wel een statement accessoire dat bij Máxima past.

Ik heb koningin Maxima zo gemist!. Maxima ziet er uitgerust uit. Het leuke kikker tasje is echt iets voor Maxima:) Wie herinnert zich niet de kreeft ketting of de clutch met de hete peper of het hoedje met een vogeltje…gewoon heel vrolijke accent bij de outfit…ik houd ervan:)

🦞 De accessoires die u opnoemt zijn prachtig, 🌶️ deze kikkertas ervaar ik van een totaal ander niveau 🪶

Mette-Marit droeg pas ook een tasje met een vinkje (vogel) er op. Ze is in de vogelsferen denk ik. ‘k Vind het wel grappig. Het is weer eens wat anders. En bij Royals zijn de tassen vaak meer een accessoire dan echt perse noodzakelijk.

Last edited 9 maanden geleden by Moderator Petra

zou er ook een tasje zijn met miss piggy ? …

Wat een super leuke tas! Helemaal Máxima en stiekem hoop ik dan dat het verwijst naar een goed doel als de Opkikker..Die mag ze vaker dragen.
Ook het tasje van Mette Marit vind ik een topper. Jammer dat die boven m’n budget is, want wat is deze leuk!

Ik hoop het ‘niet stiekem’, ik hoop het van ganser harte. Dan heeft het tenminste een doel en is het iig nog van betekenis. 🐸

Ik moet echt een beetje grinniken om de commentaren wat betreft de outfit van vandaag en eigenlijk ook van gisteren. Mijn fantasie slaat dan een beetje op hol en krijg ik een visioen van Maxima in de kleedkamer, net terug van vakantie, bedenkend wat ze zal aantrekken en naar t weer kijkend, een rebelse gedachten krijgen……en Kermit! gaat mee vandaag! Heerlijk onvoorspelbaar en origineel! En ach mode met een knipoog is van alle tijden!

😂😂😂 👍

Beslist geen makkelijk tasje om te hanteren en bovendien aan de kleine kant maar tas kan deze keer wel dicht.
Verder wel niet alledaags !! Mijn neefje van 3 zou er helemaal weg van zijn. Hij is dol op alle kikkers.
Om nl te promoten zou ik niet kiezen voor deze oranje tas maar wel voor de bekende “tulpentas”. Oogt mi toch iets meer passend bij de functie.

Haha, een ondeugende kikker! Als geintje, een keer.
Toekan kan ook na deze keer in doos….

Ja, het tasje vind ik absoluut geweldig!! Zo’n accessoire bij een simpele outfit in een kleur geeft net dat beetje extra maar nu is het teveel van alles……

Heel leuk tasje! Maar dan als je helemaal in het wit of zwart gekleed bent. Niet bij deze look.

Ik vind het wel grappig. Een oranje tas (Nederland) met een kikker er op (Maxima’s prins?).

Ik vind het een ontzettend leuke blouse. Zou graag de kleur “oranje”; van de broek zien voordat ik daar een oordeel over geef. Als ik de blouse zo zie zou ik een warm rode pantalon denk ik ook mooi vinden. Het tasje is geinig, maar meer voor de dochters. Ik denk dat Máxima bijpassender tassen heeft in haar walk-in-closet.

Dit tasje vind ik erg gaaf. Past meer in de categorie kunst en statement. Niet in de categorie ‘bijpassende tas’

Een mal ontwerp? Ik zou zeggen een erg origineel ontwerp. En blijkbaar een ontwerp dat maar weinig dames hier kan bekoren. Bij een minder kleurige outfit zou deze tas misschien goed kunnen passen. Misschien gaat dat nog eens voorkomen.

Hm… of Maxima dacht ‘ik draag maar veel oranje, dan valt dat malle ding een beetje weg tegen de achtergrond’.

Deze tas is duidelijk een opkikkertje!
Misschien had Maxima dat nodig tijdens haar drukke programma?!😉
De kleur matcht niet met de kleding, maar verder vind ik het een geinig tasje.
Alleen niet meer passend bij haar leeftijd.
Daarom zou ik het gauw doorgeven aan haar dochters.
Hetzelfde geldt voor de toekan van Mette Marit, die echt niet combineert met een lange kanten (mooie) jurk.

Geinig en vrolijk tasje, misschien kun je er steeds een ander beest opzetten😁. Wellicht cadeau gekregen. De kikker heeft ook een spirituele betekenis, we zien wel vaker dit soort ‘symboliek’ (boze oog etc.) bij Maxima. Hoop dat een opmaat is naar meer aandacht voor projecten in het kader van natuur/milieu/dierenwelzijn, daar hebben ze weinig oog voor, maar botst wellicht ook te veel met hun privé activiteiten.

Nou ja, mal en kinderachtig ding deze tas. Ik hoop echt een krijgertje anders heb je teveel geld over. Totaal overbodig en ik vind ‘m ronduit lelijk. 😝

Indien een eigen aankoop dan niet een toonbeeld van een koningin die onnodige uitgaven vermijdt net zoals gisteren het geval was in New York met een tweede nieuwe limegroene “jurk” in korte tijd. Beide geen mooie toevoegingen aan heur inloopkast maar dat is mijn mening.

🦜 Tassen met originele dieren er op (openingen) kunnen overigens prachtig zijn, diese Clutch ist richtig wunderbahr 👌🏼

👉🏼 nr2 https://www.modekoninginmaxima.nl/het-is-niet-al-goud-wat-blinkt-maar-vandaag-wel/

Ja PK die is erg mooi. Hoe vind je deze clutch?
https://www.neimanmarcus.com/p/jw-anderson-frog-clutch-bag-prod262630097

😅 Uhhh wat vind je er zelf van Catherine?

Net even gegoogeld op Maximá/Clutch/Dieren en zie hier een sporty wandeloutfit ( prachtige jumpsuit 👌🏼 ) voor het staatsbezoek aan Zuid Afrika! Super maar toch zonder clutch en een fijne mini rugzak, is onze koningin daar wel eens mee gespot denk je?

https://www.modekoninginmaxima.nl/wil-je-zien-maximas-gave-jungle-clutch/

Zou ze de malle tas niet cadeau hebben gekregen of ter promotie van een 1 of ander merk? Om het voor heel Nederland op de kaart te zetten? Máxima is natuurlijk een uitstekend uithangbord voor dit soort dingen.
Misschien heeft een student het wel als eindopdracht ontworpen en het naar huis ten bosch gestuurd.
Dan is het natuurlijk te gek dat ze het ook daadwerkelijk in het openbaar meeneemt.

Als ik alleen de blouse zie denk ik, gaat wel, maar ik zag op andere foto’s het geheel met de oranje broek en het totale plaatje vind ik erg mooi. De tas past er goed bij. Ik hou wel van opvallende tassen.

Mal is inderdaad de juiste benaming. Wat iemand voor tas gebruikt moet iedereen maar zelf weten, maar dit slaat gewoon nergens op. Het voelt voor mij als toch genoeg geld hebben om tassen en andere accessoires te kopen, dus dan maar eens iets geks. Nee, dit voegt niks toe voor mij.
Buiten dat, ik vind de kleur niet bij de outfit passen.
De blouse en de broek vind ik wel leuk en vrolijk staan.

Het kan een leuke knipoog zijn als het maar past bij de outfit, het geheel.
Deze beide passen er naar mijn idee niet bij de rest van de outfit. Van Mette Marit zou ik dat sws niet verwachten, omdat ze me een introvert type lijkt? Niet uitbundig of gekleurd zoals Maxima tevoorschijn kan komen…

Eigenlijk vind ik die tassen een beetje onvolwassen van beide dames. Ze hebben al zoveel tassen dus waarom dit? En om even zuur te blijven, Maxima had duidelijk weer een bad hair day. Zo jammer want ze kan er zo charmant en verzorgd uitzien.

Ik zou dan toch citroensap nemen… citroenzuur bijt nogal 🙂

Zulke tassen vind ik leuk en apart maar meer iets voor de prinsessen. Die van Maxima past wel bij haar kledingstijl, ook al matcht het niet. Die van Mette-Marit past helemaal niet bij haar kledingstijl, zo’n hippe tas met een kanten japon.

Als groot tassenliefhebber vind ik dit enig. Het is wel “voor erbij” 😉.
Tegenwoordig hoeven tassen niet meer zo perfect dezelfde kleur te hebben als schoen of kleding, het mag afwijken voor wat meer pit. Dus bij deze gelegenheid stoort het mij niet .

Ik houd van bijzondere tassen en dit is er één van de buitencategorie.
Super apart, al vind ik het nog steeds geen mooie match met kleur van de kleding.
Graag een herkansing met één van de oranje outfits (oranje blazerpak?).
Ik zie met deze nieuwe foto ook dat de blouse waarschijnlijk van zijde is gemaakt. Heel mooi.

Ohhhh, dit is echt een heel bijzondere tas,
Hier moet je echt van houden, en Maxima doet dat dus,
Ze ziet er fleurig uit, en op zo.n dag als vandaag maakt dat iedereen vrolijk, maar ik vind de combinatie,s niet echt geweldig bij elkaar.