Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 01 aug 0 reacties

Het mysterie van Meghans te grote schoenen

De laatste tijd zijn de schoenen van Meghan trending topic. Niet omdat ze zo mooi of fashionable zijn, maar omdat de nieuwbakken Duchess te grote schoenen lijkt te dragen. Men is gefascineerd door het feit dat iemand die inmiddels alle middelen tot haar beschikking heeft, niet de juiste maat schoenen koopt. Wat kan hiervoor de reden zijn?
Tekst: Linda Deventer 

Een stylist van de sterren onthulde dat beroemdheden wel vaker te grote schoenen kopen, omdat de dames vaak lang op hun hoge hakken moeten staan. Hierdoor zetten hun voeten uit en door een beetje speling te hebben, gaan de schoenen op zo’n moment niet knellen. Door watten in de voorkant van de schoen te stoppen, blijven de te grote pumps aan de voet zitten.

Nadere inspectie doet vermoeden dat er toch iets meer aan de hand is. De schoenen van Meghan lijken namelijk niet een half maatje te groot, wat prettig kan zijn als de voeten gedurende de dag iets opzetten, maar één tot twee maten. Ze zijn niet alleen veel te groot in de lengte, maar ook in de breedte. Wie goed kijkt, zal verbaasd zijn dat ze zo op pumps kan lopen.

Waarschijnlijk is Meghan genoodzaakt om voor een grote maat te gaan, omdat ze letterlijk lange tenen heeft. Foto’s van vroeger waar Meghan sandalen draagt, bevestigen dit. Het blijkt dat dit niet de eerste keer is dat de Duchess haar voeten het nieuws halen. Dit gebeurde al eerder toen ze nog actrice was en op sandalen werd gefotografeerd. Toen waren de media in rep en roer, omdat toen werd ontdekt dat haar tweede teen een stuk langer is dan haar grote teen.

Die lange tweede teen is waarschijnlijk de oorzaak dat ze voor een maat moet kiezen, die voor de rest van haar voet veel te groot is. In combinatie met het feit dat ze erg smalle voeten heeft, waardoor ze ook nog eens naar voren schuift als ze hoge hakken draagt, lijken haar schoenen veel te groot. We zullen zien of Meghan op slecht zittende schoenen blijft lopen of dat de Queen de Duchess naar haar schoenmaker stuurt…


Foto: PPE


Foto: PPE

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments