De laatste tijd zijn de schoenen van Meghan trending topic. Niet omdat ze zo mooi of fashionable zijn, maar omdat de nieuwbakken Duchess te grote schoenen lijkt te dragen. Men is gefascineerd door het feit dat iemand die inmiddels alle middelen tot haar beschikking heeft, niet de juiste maat schoenen koopt. Wat kan hiervoor de reden zijn?
Tekst: Linda Deventer 

Een stylist van de sterren onthulde dat beroemdheden wel vaker te grote schoenen kopen, omdat de dames vaak lang op hun hoge hakken moeten staan. Hierdoor zetten hun voeten uit en door een beetje speling te hebben, gaan de schoenen op zo’n moment niet knellen. Door watten in de voorkant van de schoen te stoppen, blijven de te grote pumps aan de voet zitten.

Nadere inspectie doet vermoeden dat er toch iets meer aan de hand is. De schoenen van Meghan lijken namelijk niet een half maatje te groot, wat prettig kan zijn als de voeten gedurende de dag iets opzetten, maar één tot twee maten. Ze zijn niet alleen veel te groot in de lengte, maar ook in de breedte. Wie goed kijkt, zal verbaasd zijn dat ze zo op pumps kan lopen.

Waarschijnlijk is Meghan genoodzaakt om voor een grote maat te gaan, omdat ze letterlijk lange tenen heeft. Foto’s van vroeger waar Meghan sandalen draagt, bevestigen dit. Het blijkt dat dit niet de eerste keer is dat de Duchess haar voeten het nieuws halen. Dit gebeurde al eerder toen ze nog actrice was en op sandalen werd gefotografeerd. Toen waren de media in rep en roer, omdat toen werd ontdekt dat haar tweede teen een stuk langer is dan haar grote teen.

Die lange tweede teen is waarschijnlijk de oorzaak dat ze voor een maat moet kiezen, die voor de rest van haar voet veel te groot is. In combinatie met het feit dat ze erg smalle voeten heeft, waardoor ze ook nog eens naar voren schuift als ze hoge hakken draagt, lijken haar schoenen veel te groot. We zullen zien of Meghan op slecht zittende schoenen blijft lopen of dat de Queen de Duchess naar haar schoenmaker stuurt…


Foto: PPE


Foto: PPE

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 03 aug 2018 - 18:11

Grappig bericht, maar voor mij wel de categorie komkommertijd nieuwtjes.. Haar schoenen zijn prachtig, hoop dat ze een merk vindt dat een wat betere pasvorm heeft. En er zijn vast ontwerpers en/of ambachtelijke schoenmakers die voor haar willen ontwerpen en haar van beter passende schoenen kunnen voorzien. Maar met dit weer, mag ze van mij voor platte sandalen kiezen!

afbeelding van 29novmode

29novmode

donderdag 02 aug 2018 - 21:55

Het was mij al eerder opgevallen dat Meghan erg wiebelig loopt. En ze heeft ook nog zulke dunne benen, dat versterkt het effect.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

donderdag 02 aug 2018 - 16:28

Niet te geloven dat ze erop kan lopen zeg, terwijl het zo losjes zit bij de enkels!
En dan ook nog die dunne hakken.
Ze heeft ook heel smalle voeten, dat heb ikzelf ook, en een hoge wreef. Ik denk altijd dat ik daarom wat wiebelig op hoge hakken sta. Ik heb daarom graag dat het stevig zit rond de enkels. Dus ik snap niet dat zij dat wel op kan lopen zo!

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 02 aug 2018 - 12:57

Ongelofelijk die tenen...... wat een grappige blog. Zo zie je maar dat iedereen iets raars heeft, soms aan de buiten- en soms aan de binnenkant. Ik heb zelf trouwens zo’n knobbel aan de zijkant van m’n voet waardoor ik ook vaak een maat grotere schonen moet kopen.
Wat is die vader van haar een loser zeg, details over gesprekken met Harry prijsgeven tegen betaling. Echt sneu.

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 02 aug 2018 - 12:44

Ja heel sneu. Ik zou niet weten als ik Meghan was, hoe hier mee om te gaan. Het blijft wel je vader. Maar ik denk dat de adviseurs van het koninklijk huis en de Queen en Meghan en Harry goed overleggen hoe hier mee om te gaan. Zwijgen en geen contact dus, tenminste daar lijkt het op.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 02 aug 2018 - 10:30

Hihi, komkommertijd! Ik houd ervan, lekker veel (on)nuttige informatie. Goed te lezen op de camping met dit warme weer! Ga zo door Josine, ik geniet ervan

afbeelding van LG

LG

donderdag 02 aug 2018 - 00:09

Een mysterie?? Wat is het volgende onderwerp? Zijn de borsten/billen/neusvleugels/handen/vingers etc. van “vul in naam” niet of wel hetzelfde wat betreft lengte/dikte/breedte etc. Zijn de vingers van de handschoenen wel helemaal opgevuld of zitten er watjes in die handschoenen. Is de middel vinger de kortste (hetgeen probemen op zou kunnen leveren) ;-)) Over komkommertijd gesproken.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 02 aug 2018 - 10:36

Het volgende onderwerp is "de waaiers van Máxima". Bedankt voor de leuke en enthousiaste reactie. Dat waarderen wij zeer.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

woensdag 01 aug 2018 - 22:42

Zijn geen mooie voeten waar meghan op staat, eerder probleemvoeten ( hallux valgus) maar wellicht buigen zich nog een team specialisten zich over haar voeten...

afbeelding van Fee

Fee

donderdag 02 aug 2018 - 19:59

Op de close-up foto van haar tenen in de witte sandalen lijkt de grote teen van haar rechter voet, in dit geval voor de kijkers ook rechts, nogal ingegroeid. Dat is pijnlijk. Maar dan nog helpen grote schoenen niet om de pijn wat te ontwijken, want met zulke hoge hakken glijden de voeten voor in de schoen en onstaat zo meer druk op de tenen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 01 aug 2018 - 20:33

Wat een leuk onderwerp,Josien,weer eens iets heel anders,gelukkig bij jou nog geen komkommertijd

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 01 aug 2018 - 21:59

Haha nou dit is nou juist een onderwerp wat laat zien dat het komkommertijd is ;)

Maar, beide redenen die uitgedacht zijn lijken me onzin. De eerste heb ik al een tijdje terug gelezen.
Echter, als je watten in de punten van je schoenen doet dan gaat je voet naar achter en valt de schoen dus niet te groot bij de hiel.
De tweede verklaring, dat haar tweede teen langer is dan de eerste, iets wat zoveel mensen hebben, ook dat kan geen reden zijn voor te grote schoenen.
De langste teen bepaalt hoever je voet in de schoen gaat aan de voorkant, en of dat nou de grote teen is of de tweede teen daarnaast dat maakt niet uit dus ook dan moet je gewoon een schoen kunnen vinden waar de hiel ook aansluit.

Het is mij wel een totaal raadsel hoe ze die duidelijk te grote schoenen aan haar voeten kan houden, als ik pumps draag die maar een fractie te wijd zitten bij de hiel, wat niet eens zichtbaar is, dan glip ik er al met elke stap uit en kan ik niet normaal lopen

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 02 aug 2018 - 12:42

Dat begrijp ik nou ook niet. Als mijn pumps te groot zijn glip je er bij iedere stap uit. Ik vind het wel goed dat het hier besproken wordt, want het viel me iedere keer op dat er bij de schoenen iets niet klopt (nu ben ik helemaal op de hoogte!). Ze heeft een mooi gezichtje, maar als ik dan naar haar benen/voeten keek dacht ik altijd: hier klopt iets niet.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 01 aug 2018 - 22:22

Ja ik kende die foto, aan de hand daarvan gaf ik ook mijn reactie :-)
En precies zoals je zegt, als je puntschoenen draagt dan past die langere teen juist perfect in die punt en is er dus geen eeden voor te grote schoenen.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 01 aug 2018 - 22:40

Haha, ok. Dit wordt een heel technisch verhaal, maar normaal is het gedeelte van je voet boven je tenen (net onder je wreef) 'het slot' op je voeten. Dit gedeelte bepaalt naast de lengte van je voet de maat en hoe ver je naar voren schuift. Doordat Meghan zulke dunne voetjes heeft (en nauwelijks een wreef) zou het 'bot' boven haar grote teen haar slot zijn. Maar doordat die tweede teen groter is, wordt er weer roet in het eten gegooid, waardoor Meghan naar voren blijft schuiven in gewone confectieschoenen...

afbeelding van Maaike

Maaike

woensdag 01 aug 2018 - 20:31

Het is inderdaad te hopen, dat ze voortaan op maat gemaakte schoenen kan gaan dragen. De schoenen op de foto’s zien er bijzonder oncomfortabel uit en lijken mij ook niet bepaald gezond voor haar voeten.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 01 aug 2018 - 20:35

Dat zijn hele hoge hakken helaas nooit.
En dan bedoel ik echt hoge stilleto s

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?