Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 25 mrt 0 reacties

Grrrr. Máxima toont haar wilde kant ;)

Dat de dierenprint heel chic kan zijn, liet koningin Máxima vandaag zien in Den Haag. Als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap hield ze daar een toespraak voor een webinar van Qredits. 

De webinar was gericht op ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb), om hen inspiratie en hulp te bieden in de coronacrisis. Tijdens het programma werd ook het 25.000e krediet van de stichting verstrekt aan een startende ondernemer. 

Mode
Voor haar vierde uitstapje van dit jaar koos Máxima opnieuw voor rood, maar dit keer wel met een wilde touch. Onder haar rode mantel zat namelijk een asymetrische jurk met dierenprint. Ik moet zeggen dat ik het een heerlijke combinatie vind. Ik combineer mijn jurk met dierenprint vaak met zwart, maar dit is een veel betere optie. Ik ga morgen eens lekker mixen en matchen à la Máxima. Het betreft trouwens een nieuwe outfit van NATAN. 

Jurk van NATAN.

Haar netjes in de krul. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments