Koningin Máxima wordt regelmatig gespot in een winkel van H&M, maar helaas bleven de aankopen bij publieke optredens buiten beeld. Tot deze week, want tijdens een werkbezoek op 29 januari kregen we opeens lange oorbellen uit de zomercollectie te zien. Helaas zijn ze al uitverkocht, maar voor €12,99 kun je de zachtroze variant nog wel scoren. Veel shopplezier

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 05 feb 2019 - 13:40

Bedankt voor alle lieve woorden en het heerlijke gekwebbel. Ik waardeer het beide énorm!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

maandag 04 feb 2019 - 21:20

Ook ik hoop dat je kan genieten van de rest van je zwangerschap en zeker ook de tijd van de geboorte! Ik sluit me bij de mede MKM-ers aan : “ Wij Zullen Kwebbelen” ;)

afbeelding van Frederike

Frederike

maandag 04 feb 2019 - 20:57

Heel veel sterkte Josine in deze drukke en bijzondere periode voor jou. Respect voor wat je ook allemaal nog voor je site MKM wist te doen. Maar misschien wordt het tijd voor even een tandje minder wat MKM betreft, inderdaad ‘wij vermaken ons wel’ zoals je vaak kunt lezen en duimen voor jou dat het toch allemaal nog wat zal meevallen in de komende periode. En ... pak alle (verhuis) hulp aan die je aangeboden wordt!

afbeelding van Doro

Doro

maandag 04 feb 2019 - 19:07

Arme Josine! Maar heerlijk om vast wat kleertjes uit te zoeken! Doe maar lekker niets meer komende weken zou ik zeggen; geen MKM maar quality time met je gezin en rust voor jezelf!

afbeelding van Maria

Maria

maandag 04 feb 2019 - 15:26

Heel veel sterkte gewenst, Josine. Zorg goed voor jezelf!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 04 feb 2019 - 06:46

Aach, Josine, ik heb met je te doen!
Ik ga geen adviezen meer geven, die staan hierboven al genoeg!
Heel veel sterkte en ik denk aan je!!

afbeelding van zara

zara

maandag 04 feb 2019 - 14:08

Hier sluit ik me helemaal bij aan! Wat zal het fijn zijn als de verhuizing achter de rug is en de nieuwe baby in je armen ligt, Josine!

afbeelding van JokeGram

JokeGram

maandag 04 feb 2019 - 02:23

Lieve Josine, neem asjeblieft te rust, wat is gezegd, wij kwebbelen door! Jij, de baby, Lieke, Jesse en je man zijn belangrijk en probeer de stress van de verhuizing af en toe opzij te zetten! Jullie kiezen hier niet voor maar het overkomt je wel. Sterkte met de laatste weken! Allemaal hoor ook je man

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 04 feb 2019 - 02:12

Josine denk en zorg nu vooral goed voor jezelf dan voelt jouw babytje zich ook goed zonder stress .Rust heel veel dat is nodig om aan een bevalling te beginnen. Ontspan of geniet op een andere manier .Later kan je nog veel doen ,maar laat nu het werk door anderen doen .Het kan niet anders , je mag nu niet te veel presteren je lichaam maakt een babytje en dat is al werk genoeg. Zoals boven vermeld wij kwebbelen wel verder , denken aan jullie en wensen je veel succes

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 03 feb 2019 - 18:51

oh Josine wat vervelend allemaal. Ook ik ging verhuizen tijdens mn zwangerschap. Na 1 doosje glazen inpakken moest ik al gaan liggen. Zo moe.
Ga ik nooit meer doen.....
Maar zo lopen soms de dingen.
Sterkte ermee. Geen zorgen maken. En wij kwebbelen hier gewoon verder.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 03 feb 2019 - 08:53

Genoten weer van alle foto’s overal van het bruidspaar gisteren. Wat wàs ze toch een prachtige bruid! Die jurk, die sluier! En dan haar geweldige hoofd. Ik blijf het zo jammer vinden dat ze haar tanden zo heeft veranderd want haar eigen gebit was zoveel leuker en maakt haar op de een of andere manier zo Latina. Ze is nu veel meer Amerikaans om te zien.
Ze was prachtig.
De jaren hebben haar geen kwaad gedaan, want ze is nog steeds prachtig, maar haar uitstraling is zo anders geworden. Door de -publiciteits-wol geverfd inmiddels natuurlijk.
Ook manlief is erg verandert. Van jonge piepjonge uitstraling is hij nu een echt man en wordt steeds knapper vind ik.

afbeelding van gambetta

gambetta

zondag 03 feb 2019 - 13:13

Ik mis eerlijk gezegd een log over deze dag, met een paar leuke (herinnerings) foto's. Had gedacht dat daar wel even aandacht voor geweest zou zijn, al is het geen kroonjaar. Maar niet alles kan, dat realiseer ik me goed.
Ja het was een hele mooie dag die ik jammer genoeg in Amsterdam gemist heb. Er werd zo benadrukt door mensen die daar wat over te zeggen hadden niet naar Amsterdam te komen vanwege de drukte enz, dat ik het toen daarom niet gedaan heb (dom genoeg). Spijt als haren op mijn hoofd. Heb overigens voor de TV wel alles goed kunnen zien, maar het lijfelijk meemaken is toch wel heel iets anders.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zondag 03 feb 2019 - 14:07

Eigenlijk zijn die blogs ook gewoon te leuk om over te slaan. 'Helaas' vierde mijn man zijn verjaardag en was ik bijna fulltime aan het spugen (lang leve het zwanger zijn), want anders had ik het echt gedaan. Hopelijk volgend jaar weer!
Misschien een goedmakertje: Er komt een súpertoffe special aan van Nouveau met een terugblik op 20 jaar WA & Máxima. Half april in de winkel!

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 04 feb 2019 - 07:59

Ah, begrijp ik wel hoor; helemaal geen probleem. Ik weet zeker dat er nog veel moois te zien zal zijn de komende tijd, en respect voor alle mooie informatie die je aan ons doorgeeft. Sterkte de komende tijd.

afbeelding van Jens

Jens

zondag 03 feb 2019 - 14:16

Ben jij nog steeds zo ziek? Wat een ellende. Blijft dat zo de hele zwangerschap? Misschien moeten we eens even een verwendag voor jou organiseren, zou wel leuk zijn.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zondag 03 feb 2019 - 14:42

Ja, helaas wel. Gelukkig hoef ik nog maar zeven weken, dus het einde komt in zicht. Alleen moet ik wel verhuizen in de kraamweek, dus veel tijd om bij te komen is er helaas niet. Ben door het spugen mentaal ook niet zo sterk als normaal. Het sloopt je echt. En dan dus de verhuizing er nog bij. Heel naar allemaal en ik heb er veel om gehuild, maar het is niet anders en nu gaan we er maar voor. 28 maart de sleutel van ons nieuwe huis, 1 april moeten we ons huidige huis uit zijn. En 23 of 24 maart moet ik bevallen (inleiding). Gelukkig wil moderator Twor hier de boel tijdelijk overnemen, kan ik in het huis van mijn schoonouders verblijven en hebben we een hele rits vrienden en familie die willen helpen. Het komt dus vast allemaal wel goed, alleen als je zwanger bent dan zie je over het algemeen heel veel onrealistische leeuwen en beren op de weg. En die willen helaas maar niet opzouten. Ik heb net wel het geboortekaartje uitgezocht en wat kleertjes klaargelegd en ik moet zeggen: dat helpt. Misschien moet ik dat maar gewoon wat meer gaan doen.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 04 feb 2019 - 09:57

Veel sterkte, Josine. En voor straks succes met de verhuizing en de bevalling. Komt vast goed.

afbeelding van Maria Rose

Maria Rose

zondag 03 feb 2019 - 23:53

Ah jeetje Josine, wat naar! Dapper wat je nu allemaal doet op MKM, maak je niet te gek he, wij kunnen best met een blog minder. Heel veel sterkte de komende tijd, denk aan je

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 03 feb 2019 - 17:59

Veel sterkte met alles Josine!

afbeelding van Jens

Jens

zondag 03 feb 2019 - 15:51

Jammer zeg. Er zijn legio vrouwen die van begin tot eind genieten van hun zwangerschap, helaas behoor ik ook tot de soort die meer genoot als alles weer achter de rug was. Moe, kortaf, slecht slapen, beetje depressief en dan nog een bevalling er achteraan. Als je een kies moet laten trekken dan krijg je een verdoving en zo’n bevalling moet je op eigen kracht doen. Ik vind er niets moois aan. En ook ik had een verhuizing rond een geboorte, maar dan net ervoor. En iedereen kan je zeggen dat het wel goed komt maar je voelt het gewoon niet. Sterkte, ik denk aan je.

afbeelding van Dahlia

Dahlia

vrijdag 01 feb 2019 - 22:02

Zo is het;)

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 01 feb 2019 - 20:38

Ze draagt ze wel zélf en daar gaat het om;-)

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 01 feb 2019 - 19:38

Kan ook kado van één van de dochters zijn, de kapster, de werkster of de dame achter de receptie in Davos?! Wie zegt dat de koningin deze zélf heeft aangeschaft? Kom dames, even “landen”.

afbeelding van Christal

Christal

maandag 04 feb 2019 - 17:10

De gedachte: "wie zegt dat ze het zelf heeft aangeschaft" gaat imo op bij alles wat Máxima draagt. Dus dat is altijd de vraag. Bovendien is het ook altijd de vraag wat voor deals ze heeft bij modehuizen of ontwerpers, igv aanschaf :).

afbeelding van Dahlia

Dahlia

vrijdag 01 feb 2019 - 20:34

Wie zegt dat ze deze oorbellen niét zelf heeft aangeschaft?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 01 feb 2019 - 19:00

Super leuk. Ik vond ze al mooi, maar nog veel leuker dat ze ook bij H&M shopt

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 01 feb 2019 - 18:50

Wat bedoel je Karpathos? 12,99 toch?

afbeelding van Marianna

Marianna

zondag 03 feb 2019 - 07:08

Dat zijn Hong Kong dollars.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 01 feb 2019 - 21:36

Op die site zijn de prijzen niet in euro's.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

vrijdag 01 feb 2019 - 16:50

Hihi vandaar dat ik ze zo herkenbaar vond! Ik heb de rode ook gekocht maar ik draagt er 1 op de rever van mijn zwarte colbert!! Staat erg apart en krijg leuke reacties erop! Zo zie je maar, meerdere toepassingen mogelijk.

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 01 feb 2019 - 13:25

Geweldig vind ik dit ;-))

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 01 feb 2019 - 13:20

Jee wat leuk zeg! Maxima bewijst hiermee dat goedkoper ook heel leuk kan zijn. Ga zo door Maxima!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?