Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 29 apr 0 reacties

Festiviteiten 29 april – creaties gasten

Vandaag en morgen viert Koning Willem-Alexander zijn 50e verjaardag met familie, vrienden en buitenlandse koninklijke gasten.

Vandaag werd er op het strand van de Maasvlakte, dat voor de gelegenheid was afgezet, een zeskamp gehouden, met onder andere lasergamen. Ook waren er enorme doorzichtige ballen te zien, waar mensen in kunnen lopen. Blauw Bloed had enkele beelden van grote afstand.

-Advertentie- 

– Einde advertentie-

Meer info over het diner: Er kwamen zo'n 6 bussen met ongeveer 50 mensen aan bij de Koninklijke Stallen van Paleis Noordeinde. Het diner vindt plaats in de Stallen, begint om 20:00 uur en zal tot ongeveer 0:00 duren. Daarna gaan de voetjes van de vloer, tot in de kleine uurtjes.


Foto: RVD/Jeroen vd Meyden

Prinses Amalia droeg tijdens het feest de kleding die we eerder zagen tijdens het society huwelijk in London onlangs. Haar jurk is een ontwerp van Selfportrait en haar mantel komt uit de kast van Máxima. 

Máxima met de mantel:

Japon van Selfportrait:

Alexia's jurk zeegroene jurkje met print van bloemen en kraanvogels komt van Zara, en was te koop voor € 65,-. Een damesjurk, dus ook Alexia draagt inmiddels volwassenkleding!

Maykool en Shein verkopen hetzelfde jurkje (vermoedelijk nagemaakt). Het is online voor nog geen 23 euro te koop!

Er zijn veel Koninklijke gasten aanwezig, waaronder koninklijke familieleden en buitenlandse royals. Prinses Carolina de Bourbon-Parme is gespot, samen met haar echtgenoot Albert Brenninkmeijer. 

Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita kwamen aan met eigen auto. Prinses Anita draagt een creatie van Oso Couture, zo vertelde Achmed Oso aan TWoR.

Prins Carlos en Prinses Annemarie, de laatste in een zwarte japon met bovenlijfje met print en een blote rug:

Qua buitenlandse gasten zijn in ieder geval Groothertog Henri en Groothertogin Maria Teresa aanwezig.

Ook Koning Felipe en Koningin Letizia zijn aanwezig.

 

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments