Avatar foto Door Josine Droogendijk
Laurentien 16 nov 105 reacties

Eloise draagt gewaagde top tijdens prijsuitreiking

Prinses Laurrentien en gravin Eloise vielen gisteravond in de prijzen. Ze wonnen de publieksprijs van de Women of the Year Awards. Daarbij kwam zwarte en toch feestelijke kleding in beeld.

De prijsuitreiking is een initiatief van magazine Harper’s Bazaar en richt zich op vrouwen die weten te verbinden. Over Laurentien en Eloise luidde het commentaar: “Ze doorbreken alle koninklijke stereotypes en gebruiken hun bereikbaarheid om zich in te zetten, en doen dat op een toegankelijke manier’. Voor wie zich afvraagt hoe; de prinses door te strijden tegen laaggeletterdheid, Eloise door haar inzet voor een meer duurzame modewereld.

Mode
Laten we beginnen met Eloise, want door haar zwarte top met gewaagde cut-out trok ze alle ogen naar zich toe. En over ogen gesproken: qua visagie is er belist niet bespaard. In ieder geval niet op de hoeveelheid make-up.

PPE/Schoemaker

De kleding betreft een ontwerp van Max Zara Sterck.

Het tasje is een ontwerp van Karen Millen.

PPE/Schoemaker

Prinses Laurentien luisterde de avond op in een zwarte top met blote rug en drie knoopjes middenvoor. De mantel met geometrische motieven kennen we van een eerder werkbezoek en sluit aan op de halscorsage. Rode accessoires gaven het geheel wat kleur.

De mantel is een ontwerp van Tara Jarmon.

De plateauzolen zijn van Islo Isabella Lorusso.

Tot hun grote verrassing werd de prijs uitgereikt door prins Constantijn, die gekleed ging in een zwart pak met zwarte coltrui. Een combinatie die bijna altijd goed uitpakt en zo ook gisteravond.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
105 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leuk!!! De dames zien er allebei heel leuk uit. Beetje gewaagd, maar dat vind ik juist leuk.

Eerste wat ik dacht is: ach, kind toch….

Ach joh 🥹… .

Ik gebruik het woord niet snel , maar nu wel : ordinair.

Het enige mooie wat ik eraan vond was dat prins Constantijn onverwacht de prijs uitreikte en hoe ontroerd Laurentien en Eloise daarop reageerden. Hun kleding kwam overdreven aandacht trekkend en enigszins ordinair bij mij over. Ook de make-up van Eloise. Het is zo’n groot verschil met b.v. Amalia, die is toch ook jong. Allemaal niet erg koninklijk.

Amalia is de kroonprinses, die moet aan een leidraad lopen en mag niet zomaar dragen wat ze wil, in ieder geval niet in het openbaar

Dat moet “leiband” zijn.

Jonge meid, ok, maar draag zoiets dan niet in het openbaar, wat mij betreft niks dan ordinair

Ik vond het echt tenenkrommend hoe de beide dames eruit zagen. Als je het hebben kan, is dat jasje van Jarmon wel stijlvol. Maar wat Laurentien er hier weer van gemaakt heeft….met wéér zo’n akelige halsband om. En dan die oorbellen erbij: echt niet te geloven. Zoiets verwacht je eerder in een aflevering van “Bij ons op het kamp”. Over die afschuwelijke schoenen ga ik het maar niet hebben, laat staan over het keiharde effect wat die hebben als je ze combineert met zwart-wit.
En hoe die altijd aandachtzoekende dochter eruit ziet…..de lichte irritatie die ik normaal bij haar voel, begint een beetje om te slaan in medelijden.
Eigenlijk vind ik ze er allebei ordinair uitzien.

Waarschijnlijk heb je nog nooit een aflevering of in het echt gezien hoe men gekleed gaat “op het kamp”. Dan zou je deze opmerking niet maken.
Zo jammer als het niet meer over de kleding gaat, maar de onverholen afkeer voor deze twee vrouwen.

Ik zag beide dames net bij Bauw Bloed, wat een oprecht power duo, moeder & dochter, geweldig 👍🏼

Ik vind Eloise er prachtig uitzien, misschien had ik minder felle lipstick uitgezocht maar whatever, plaatje. Tasje ook prima, alleen die hengsels zijn wat te praktisch voor avondtoilet, beetje pijn lijden hoort erbij haha. Ordinair zie ik hier echt niet ze is jong heeft mooi figuur.
we wachten op gezeik van Jeroen Snel 🤣🤣🤣🤡

Arme Jeroen Snel 😂😂😂👍

Wat zien ze er beiden geweldig uit! Simpel zwart met een eyecatcher. Vooral op het filmpje van Blauw Bloed komen de outfits wat mij betreft goed tot hun recht.

Ha, Josine heeft een foto toegevoegd, waaruit blijkt dat het een body is die Eloise draagt van Max Zara Sterck.
Die foto laat ook zien hoe de body geshowd is; vele malen bloter.
Eloise heeft dat dus goed aangepast naar een veel minder bloot geheel. Dat het zo voor sommigen nog te bloot is, kan ik me voorstellen, maar ik deel die mening niet. Dit laat zien dat Eloise een goed gevoel ontwikkeld voor styling.

@Roos ze heeft alleen het onderste gedeelte veranderd. De cut-out is precies even groot als bij het model. Dat ze niet met een split tot aan haar heup komt aanzetten lijkt me best logisch. Om hieruit af te leiden dat ze een gevoel voor stijl ontwikkelt vind ik wat vergezocht.
Persoonlijk vind ik de cut-out niet zo problematisch, ik blijf ik meer moeite houden met de ontzettend lelijke make-up van Eloise, en de schoenen van Laurentien (knalrode peeptoes met plateau? En dan in november?). Om van haar belachelijke oorbellen nog maar te zwijgen.
De extra toegevoegde foto’s laten zien dat Laurentiens mantel best wel mooi is. Gecombineerd met het zachtroze krijgt het jasje de eer die het verdient. Zoals ze hem nu gecombineerd heeft verzuipt het helaas in de accessoires.

Klopt niet Juffrouw Annie,
Het is een losse body, bij het model op de foto die is toegevoegd, die is gecombineerd met een rok of pantalon met hoge split.
De body is door Eloise niet aangepast, maar ze heeft gekozen om er een pantalon bij te dragen die veel meer bedekt dan de geshowde set op de foto.
Dat laat zien dat ze dus weet dat je niet én bloot boven én beneden moet doen (dat wordt dan echt teveel), maar juist kiest om de body te combineren met een “degelijke” pantalon met wijde pijpen.
En dat laat zien dat je gevoel voor stijl begint te krijgen.
Ze is jong en zal ook nog veel stijlmissers maken, dat hoort erbij.
Overigens kan ik het al helemaal niet met je eens zijn over wat je schrijft over Laurentien.
Knalrode peeptoe’s met platform mag dan niet jou smaak zijn, maar daar is niet iedereen het mee eens, evenals de oorbellen (ik vind ze leuk en ze dragen nog een mooie boodschap uit ook).
Op Blauw Bloed was te zien dat het een feestelijke bijeenkomst en etentje was, waarbij iedereen flink had uitgepakt met kleding en accessoires. Laurentien en Eloise zagen er daarom prima uit en passend bij de gelegenheid.

Beste Roos, ik wil de discussie niet eeuwig laten voortduren maar volgens mij zegt u precies hetzelfde als ik, alleen in andere woorden. Onderkant anders, bovenkant hetzelfde als bij het model.
Verder schreef ik dat ik moeite heb met….enz , het ging dus over mijn mening. Het kan natuurlijk dat anderen het daarmee niet eens zijn.

Of dat ze misschien altijd al gevoel voor stijl hád 😉

Geweldige outfit van beide dames. Leve booby tape waarmee de outfit van Eloise ongewenste inkijkjes voorkomt. De rode plateau schoenen van Laurentien vind ik vreselijk net als de oog make-up van Eloise. Maar super en terecht dat ze deze prijs gewonnen hebben.

Hoi AnnekeM,
Het is fashion tape (dat is tweezijdig plakbaar).
Ik had gisteren ook twijfels 🤔 toen ik mijn reactie op deze blog plaatste en heb het nog snel even opgezocht.
Booby tape is zeg maar als vervanging voor de bh (en plakt eenzijdig) en met fashion tape zorg je dat alle kleding blijft zitten waar die hoort.
Wat een uitvindingen men toch allemaal doet tegenwoordig 😉👏

Dubbelzijdig plakband zeg maar o.a. verkrijgbaar bij de Hema etc 🙂

Constantijn heeft een smoking aan, lakschoenen broek met bies, een fluwelen jasje wat een donkerblauwe glans vertoond en een soort shirt met kol. Leuke moderne versie.

🤩 inderdaad MargotStylingSecret

Ik zie weinig koninklijks in de outfit van Eloise. Teleurstellend. Opvallen cq provoceren lijkt het enige doel. De harde make-up maakt het nog erger. I
Voor mij heeft deze prijs weinig waarde. Prima dat ze tweedehandskleding koopt, maar hoeveel mensen doen dat niet?
Laurentien haar kleding is niet mijn smaak maar ze ziet er in ieder geval verzorgd uit.

Eloïse is dan ook geen Koninklijke hoogheid maar gravin 😄

Provoceren daar geloof ik niet in, gewoon een jonge dame die zichzelf wil zijn.

Het kapsel van Laurentien past bij haar, maar ik denk dat het nog leuker zou staan in de natuurlijke, donkere kleur.

Ik vind Eloises make up niet echt heel geslaagd. Ik maak er ook Halloween associaties bij.
Meer in het algemeen: Eloise doet me erg aan Victoria de Marichalar denken (dochter van Prinses Elena van Spanje, sla er maar eens een Hola op na). Ze zijn al enkele jaren niet uit de (sociale & “ouderwetse”) media weg te slaan, terwijl behalve hun koninklijke afkomst er niets is dat hen echt bijzonder maakt. Fotoshoots, rode loper, zogezegd inspirerend/verantwoord projectje hier en daar, social media stuntje, reality TV … Inhoudelijk is er echter weinig tot niets bijzonders, en eerlijk gezegd als een ander jong meisje de looks van Eloise of Victoria had, dan gebeurde dit allemaal niet. Ik vraag me af of dit op termijn goed afloopt. Deze constante lust naar aandacht lijkt me ongezond.

Laurentien:
📸 Foto 1: Het lijkt net alsof ze een zwart colbert en een lange zwart-wit sjaal met geometrisch motief draagt, dan had ik heur outfit echt een 10 gevonden.
🎥 Film: Zonder colbert 🤩 en wat een goed geknipt en gestyled kapsel.

Eloise:
Heur outfit vind ik geweldig alhoewel ‘de scheur’ = cut-out ✂️ 😆 best fors dwars voorover is; wie is de ontwerper?
Heur make-up uhhhh….. Halloween is toch al voorbij? 🎃

Hier 👉🏼 kan ik me wel in vinden, djw voor de toevoeging Josine:

“Ze doorbreken alle koninklijke stereotypes en gebruiken hun bereikbaarheid om zich in te zetten, en doen dat op een toegankelijke manier’.

Vandaar laatst dit kapsel 👌🏼 Nouveau

voorover = voorlangs 🤓

ps: ‘Women of the year award’ vind ik overigens lichtelijk overdreven

👍

Wanneer ik vrouwen op de voorpagina van welk blad dan ook zó gekleed zie staan, geeft dit mij bepaalde associaties die ik verder niet nader ga omschrijven.
Teleurstellend voor mij, dat prinses Laurentien en haar dochter zich zo presenteren in het openbaar.
Tussen meedoen met de mode en deze outfits zit ook nog een middenweg.

Voor mij gaat het niet zo zeer om de cut out op zich. Het effect van een “kleurverschil” vind ik zelfs een toevoeging aan de uitstraling van de top. Maar dat had ook gekund met een huidkleurige of andere kleur ondergrond.
Het feit dat er geen “ondergrond” is versterkt bij mij het beeld van de vrouw als ” puur lustobject” en het klinkt mss super ouderwets maar daar kan ik mij niet – en al zeker niet bij jonge meisjes /vrouwen – in vinden .

Lustobject? Er valt helemaal niks te zien hoor 😄

In de periodes dat mini in de mode is dan lopen de meeste (jongere) vrouwen in mini en laat je je benen zien, ben je dan ook een lustobject? 😉

Kan zijn dat erniets te zien valt… in de tijd van de mini was er geen internet … nu wel … met alle gevolgen vandien voor jongeren

maribrune, dat klopt toch niet helemaal, ik weet dat omdat, nou laten we zeggen, een jaar of +/- 15 geleden ik niet eens langere rokken meer kon kopen, alleen mini, in ieder geval boven de knie, omdat dat mode was maar ik wilde toen al geen mini meer.
En toen hadden we ook al internet.
Ik had toen zelfs een paar keer gesprekken met andere vrouwen in winkels die óók op zoek waren naar rokken en/of jurken onder de knie maar het ook al een aantal jaar niet meer konden vinden, want nee, de winkelmaffia bepaalt wat jij kan kopen..
Ik weet dat allemaal nog zo goed omdat ik toen uiteindelijk een paar lange rokken in een Turkse winkel heb gekocht die zelf wat korter heb gemaakt zo tot op de kuit.
Maar, ik kan me niet voorstellen dat jongere vrouwen in het lang gaan lopen en bedekt omdát er internet is.

Ik ben het met u eens dat de winkelmaffia ons koopgedrag bepaalt . Ik koop daarom vaak vintage en 2 de hands want aan die maffia wil ik niet meedoen. Het idee van eloise om een 2 de hands winkel te openen vind ik dan ook super. Ze had zelfs meteen een vintage jurk kunnen dragen. Dat zou pas een signaal geweest zijn..
De link naar het internet heeft voor mij vooral met de “misbruiken” te maken waar vooral jongeren het slachtoffer van zijn want wie weet wie allemaal ” kickt” of andere op haar ” rondingen” die mss face niet te zien zijn maar wel in profiel …

Ik koop ook al tientallen jaren in 2de hands winkels, maar daar zijn ook periodes bij dat er niks te vinden is.
Het idee van Eloíse om een tweedehands winkel te beginnen vind ik dan ook niet erg origineel, het was er altijd al en op het moment is het ineens een hype, een hype waar ze bij aansluit.

Ja wat Roos ook zegt, viezerikken waren er altijd al, al vanaf de tijd van Adam en Eva 😄
Wat nu wel erg is waar internet aan meewerkt dat zijn die pubers die anderen aanvallen en mishandelen en dat dan op internet zetten. Dat zal er vroeger óók wel zijn geweest maar ze weten nu dat ze meer publiek hebben waar ze op kicken 😒

“Smeerlappen, viezerikken en verkrachters” zijn van alle tijden Maribrune, die houd je niet tegen met zedige kleding.

Hoi maribrune,
Ik begrijp dat je je zorgen maakt om internet en wat daarop allemaal te zien is en te lezen en wat voor impact dat heeft op jongeren. Maar daar gaan ze ook weer een weg in vinden.
TV heeft dezelfde reactie’s gekregen in het begin, spelcomputers ook en daarvan is laatst gebleken dat het maar heel kort invloed heeft.
Iedere generatie groeit op met zijn eigen problemen en ook weer de oplossingen daarop.
En echt; zo bloot loopt Eloise er niet bij.
De jeugd moet, net als wij dat vroeger hebben gedaan, hun eigen weg vinden in het leven.

Idd, jongeren moeten hun eigen weg vinden maar Ik ken jammer genoeg teveel jongeren/slachtoffers van het internet /sociale media om er positief over te worden …

Ja precies, dat is persoonlijk, maar door dat te zeggen kleineer je zelf de vrouw en máák je er zelf een lustobject van terwijl er niets te zien is, ze heeft geen loeigrote borsten die er half uitkomen.

Maar daar noem je ook wat, het midden-oosten…er zijn landen waar de vrouw van top tot teen bedekt moet zijn en alleen vanachter gaas naar “buiten” mag kijken, Nederland kan je niet met die normen en waarden gaan vergelijken.
Buiten alles om, ook al loop je er wat bloter bij, wat dan nog steeds opgaat, iedereen moet met zijn handen van zo iemand afblijven want het gaat “jou” niks aan hoe iemand gekleed gaat.

Ik denk dat je niet mij bedoelde maar een andere reactie?

Josine, nee klopt dat er niet 1 meetlat is maar mijn mening is, we hebben met de normen en waarden in Nederland te maken. Helaas begint dat alweer een tijd steeds preutser te worden na de vrije jaren (ja lang geleden, I know) 70, en dat is iets waar ik niet best tegen kan.
In mijn hoofd ben ik in die jaren blijven hangen 😉 en heb nog steeds dat ik schrik en stómverbaasd ben hoe preuts sommige mensen nu zijn.

👍🏼 …. dank voor je toelichting Josine o.a. over het Midden Oosten voordat we mogelijk ‘weer alle schapen’ vanuit een Westers perspectief over één kam gaan scheren, en bovendien leven we hier in Nederland ook met zéér diverse normen en waarden, daar weten we op MKM alles van af 😉

Waar woord Josine 👏

Kan niet bewerken: bovenstaande heeft voor alle duidelijkheid betrekking op eloise.
Zoals eerder geschreven : de outfit van laurentien vind ik mooi .

Smaken verschillen. Koninklijk of niet. Mijn smaak is dit zeker niet. Hard en kille stijl v kleding. Harde geometrische figuren, het harde rood in de tas en schoenen, zwart, de sterke contrasten, cut out deel, de coupe van moeder, de extreme make up van dochter. Doe mij maar wat meer ingetogen chique. Dat kan ook zonder tuttig te worden. Gelukkig maakt het filmpje wat goed qua zachtheid. Met kleding zet je bewust een beeld neer. Een visitekaartje. Ik vraag me af wat ze hiermee voor ogen hebben gehad.

Vind het een mooi moeder dochter moment. kan de outfit van laurentien erg smaken. Ook eloise ziet er goed uit met dit leuke tasje maar de cut out diagonaal aan de voorkant van deze top is niet mijn ding .

Wat een lieve beelden. Zo te zien een warm gezin. Leontien ziet er mooi en feestelijk uit, hoewel ik het persoonlijk te bloot vind. Eloise nog bloter, niet mijn ding. Vind het wat meer classy als het allemaal wat bedekter is. Verder denk ik dat Eloise had moeten kiezen tussen of zware oog make-up of rode lippenstift. Allebei is to much.

Serieuze vraag, je vind een avondjurk met lage rug te bloot? je vind die jurken van koninginnen, prinsessen, etc. niet kunnen?

Deze jurk vind ik persoonlijk te bloot inderdaad. Ik hou zelf van iets subtieler. Is mijn persoonlijke mening, smaken verschillen en dat is prima.

Onee, ik zeg absoluut niets over het recht van jouw eigen mening maar het is eigenlijk mijn verbazing aangezien Máxima bijvoorbeeld ook wel avondjurken met lage rug heeft gedragen, en bijvoorbeeld lang geleden Prinses Gracia van Monaco die toch het toonbeeld van sjiek, sophisticated en degelijkheid was, en zelfs, toen, prinses Beatrix, ook het toonbeeld van degelijkheid en een zeer Koninklijke uitstraling.
Daarom ben ik dus verbaasd dat je zegt dat je dit te bloot vind.

Heel leuk dat ze samen in de prijzen vallen. En wat een mooie moeder-dochter combi!
Waardering voor alle 2!
En voortaan Eloise mee op Koningsdag, ze is populair, lef, spontaan en geinig. Daar zitten de jongeren op te wachten!

Ja leuk Eloise mee op Koningsdag. Van mij hoeven al die neven en aangetrouwde nichten er niet bij te zijn. De kinderen van Constantijn en Laurentien staan ook veel dichter bij de kroon

Alsjeblieft niet. Ik moet er niet aan denken.

Zal helaas niet gaan omdat Eloise alle aandacht weg zou trekken van de oranje prinsessen, dat kan toch niet…!?

Zal, denk ik, ook zeker niet gebeuren. Vraag me ook af, of de prinsessen daarop zitten te wachten.
Alexia misschien? Amalia en Eloïse lijken me 2 totaal verschillende types.

Goede suggestie Siobhan.
Eloise for kingsday 😉

Hoe ordinair wil je het hebben/ zijn 😏
Tja, dames, ergert u zich maar.

Ik snap de negatieve reacties niet. En vind het zelfs een beetje beledigend om dit ordinair te noemen. ik vind ze er fantastisch uitzien! Wat een prachtig figuur heeft Laurentien en je kunt zien dat zij en Constantijn nog steeds dol op elkaar zijn. Waarom zou ze geen blote rug mogen hebben, wat een preutsheid zeg. Op sommige foto’s komt de make up van Eloïse inderdaad wat hard over maar op andere foto’s staat het haar weer heel mooi. En wat een mal idee om in de top van Eloise een stuk huidkleurige stof te zetten. Ze kan het wat mij betreft hebben en alles blijft keurig op z’n plaats zitten. Ik ben blij met deze spontane dames (en royal hunky 😉

Niets aan toe te voegen👍

Helemaal met je eens Anniek. Ik erger mij ook aan al die preutse opmerkingen. We leven niet meer in de middeleeuwen. Eloise ziet er geweldig uit.

Zo mee een Chiara 👏

Een=eens 😵‍💫

Qua kleding helemaal prima.Laurentien in haar eigen stijl, leuk met de rode knal accessoires. Eloise is niet bang om iets uit te proberen, en ze kan het hebben. Make-up vind ik iets tooo much

Geweldig dat Eloise haar eigen stijl aan het ontdekken is, ook qua make up. Ze heeft het lef van haar moeder. Op haar eigen manier probeert ze bij te dragen aan een betere wereld. Dat is te ‘prijzen’.
Hoewel het mijn stijl niet is, vind ik beide dames er feestelijk uitzien.

Ik hoop dat ze ontdekt dat ze met deze stijl op een verkeerd spoor zit..

Dames dames toch, zelf nooit jong geweest? 😉
Eloïse is een jonge meid van 21, dan zitten de meeste nog in de leeftijd dat ze van alles aan het uitproberen zijn met kleding en make-up.
Alleen, de meeste jongeren beginnen daar veel eerder mee, rond een jaar of 14 á 15, ik ook, knalzwarte of knalblauwe ogen en mijn kledingstukken waren ook allemaal uitprobeersels. 😄
Dat Eloïse daar niet eerder mee begonnen is zal misschien toch te maken hebben met de familie waar ze deel van uitmaakt, toen misschien toch nog niet durfde om recalcitrant te zijn qua kleding en make-up, want “de koninklijke familie”

Ik wens haar veel plezier toe met zich kleden en opmaken zoals ze dat zelf wil zolang als ze dat wil, ze heeft haar hele leven nog om aan een “keurige” leidraad te lopen

👍 helemaal waar.

Tsja.. kleding eigenlijk wel oke. Niet mijn smaak maar Laurentien is Laurentien. Past bij haar en staat haar goed. Eloise ziet er war kleding betreft mooi uit. Van mij hoeft die cut-out niet zo maar ze kan het hebben. Maar make up van Eloise is afschuwelijk. Echt jammer, ze heeft die kilo’s makeup echt niet nodig. Verder moet ik eerlijk zeggen dat zij mij wat irriteert. Ze heeft best een open persoonlijkheid en zal een prima meid zijn maar was er nu echt niemand anders voor deze prijs te vinden. Er zijn talloze anderen die al heel lang met duurzaamheid in de mode bezig zijn. Ze doet wat dat betreft niets vernieuwend.

Geheel mee eens, waarom moet zij deze prijs winnen? Salonfähige onzin in my opinion.

Qua kleding prima keuze! Deze outfit past bij Laurentien, ze ziet er goed uit en datzelfde geldt voor Eloise, lekker gewaagd maar passend voor zo’n jonge vrouw, ik vind alleen haar oogmake-up te hard

De kleding van Laurentien bevalt me wel, schoenen en oorbellen passen bij haar maar zijn absoluut niet mij smaak. De top van Eloise is modern, dat zie je vaker. Op zich prima, kan ze hebben, maar niet goed afgestyld. Haar onverzorgd en te harde make-up. Dat maakt het totaalplaatje toch wat ordi.

Geen van de outfits van de dames kan mij bekoren. Op een of andere manier vind ik t niet feestelijk overkomen. Het is een kunst om er spannend en een tikje ondeugend uit te zien zonder dat t ordinair wordt.

Aanvulling op bovenstaande: “dit is hier echt nirt gelukt”.

Laurentien heel mooi, al ben ik geen fan van de schoenen. De rode touch is wel leuk.
Eloise, wat jammer van de make-up. Top is niet mijn smaak, maar zie je meer onder de jongere vrouwen. Wel mooi gecombineerd met de broek en het tasje.

De top van Eloise vind ik ordinair. Had er geen huidkleurige stof ingenaaid kunnen worden? De broek is wel mooi. Schoenen van Laurentien eveneens ordinair. Zo’n blote rug in deze tijd van het jaar, ongepast. Maar ik kan mij sowieso niet zo snel vinden in de smaak van beide dames.

Wat een harde uitstraling heeft Eloise hier. Ze knapt helaas niet op van de kilo’s rommel die ze op haar gezicht heeft gesmeerd.
Voor de rest sluit ik me aan bij Tiarantje.

Vreselijke vertoning. “Women of the Year” door een voor mij onbekend blad. Wat heeft deze meid concreet bereikt voor onze samenleving? Dit zijn dus onze royals anno 2023. Afschuwelijke jurk. Past berer bij een pitpoes.

Over welk tijdschrift gaat het, heb ik iets gemist? 😉

Deel je mening.

In bepaalde kringen is het normaal om er zo uit te zien, dat weet ik. Het zij zo.
Wat mij verbaasd is dat hier zoveel positieve reacties zijn.
Ik verwijt niemand iets. Maar ik had verwacht dat de meeste dit niet vinden kunnen. Op zo’n jonge leeftijd zoveel van jezelf laten zien. En zo ontzettend opgemaakt..
daarbij snap ik dat je als ouder(s) je kind los moet laten en bepaalde dingen oogluikend toestaat. Maar om samen te gaan, lijkt het wel of je het er volledig mee eens bent dat je dochter er zo uit ziet.
Ik begrijp niet dat je als moeder zijnde het prima vindt als je jonge dochter er zo bij loopt.

Beiden hebben een geheel eigrn stijl, en dat is prima, of je er nou van houdt of niet. Alleen de top van Eloise vind ik wel een beetje tė, ze moet steeds oppassen voor een “ontsnapping” zal ik maar zeggen.

Fashiontape en alles blijft op z’n plek😉

Een prachtig plaatje deze moeder en dochter!

Bij actrices zie je ook steeds meer deels ontblote borsten; meestal middenvoor. Ik vind het totaal niet elegant als het te veel is. Het is ook hier net niet meer spannend of speels maar net te veel, zeker met die te zware make-up. Wanneer je je nadrukkelijk laat zien als iemand van het Koninklijk huis hoeft het allemaal niet zwaar kuis en oubollig, maar wel waardig.

Lekker rebels moeder ‘Funky’ en dochter ‘Punky’….

👍👏

Enne, papa is best wel ‘Royal Hunky’….

😂😂😂 👏👍👍

Eloise ziet er prachtig uit ze kan dit heel goed hebben. Tasje ook heel mooi alleen de oogmake-up vind ik te zwaar. Ik ben niet zo weg van de kleding van Laurentien vooral vanwege de grote motieven op het jasje. Maar beide supervrouwen.

Ik vind ze er allebei mooi uitzien. Al houd ik persoonlijk niet van grote motieven zoals op Laurentien haar jas. Ook de top van Eloise vind ik niet mijn ding met zo’n stuk eruit maar staat Eloise goed. Zij kan het goed hebben gezien leeftijd en haar figuur.

Leuk , wat een supervrouwen .leuke kleding Laurentien , Eloise wauw !
je moet maar durven ! Make-up iets te zwaar , maar ja dat mag de pret niet drukken !

Laurentien ziet er fantastisch uit, zwart/wit blijft een klassieke combi en zo samen met rode accessoires geeft het ook wat speelsheid aan het geheel. Haar haar is wat “luchtiger” geknipt en staat haar heel goed.
Leuke spontane reactie om dat Constantijn de prijs uitreikt. Die twee zijn nog steeds dol op elkaar.
Eloise vind ik te zwaar opgemaakt, maar voor zo’n uitreiking en feestelijk diner kan dat wel. Moet geen dagelijkse look worden.
Haar kleding is spannend (door de top met forse cut out), maar goed gekozen. Geen korte rok erbij (waar ze de laatste tijd vaak in wordt gezien), maar een mooie wijde pantalon ook in zwart (mogelijk is het een jumpsuit). Speels tasje erbij.
Leuk dat ze deze award hebben gewonnen.

Prachtige vrouwen. Heerlijk enthousiast. Ik vind het erg leuke hippe kleding. Maar vooral ook, lekker eigen.

Leuk dat ze deze prijs hebben gewonnen en super dat Prins Constatijn het uit mocht reiken aan hen,.
Ik hoop dat ze deze prijs ook echt op eigen kracht hebben verdiend, en dat hun afkomst en bekendheid hierin geen rol hebben gespeeld.
Kleding Eloise echt over de top, verder eil ik er niet te veel over zeggen, .Het tasje vind ik geweldig .!!!
Laurentien echt Laurentien, dit past helemaal bij haar .