Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 01 mei 31 reacties

Elegant: Letizia’s roze jurk met bloemapplicaties

Letizia is de personificatie van elegantie. In haar roze jurk met bloemapplicaties is ze ook weer van top tot teen koningin.

BSR
BSR
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
31 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De kleur vind ik prima, maar de outfit als geheel te mierzoet en klassiek-prinsesserig. Niet echt Letizia. De jurk die ze op de tweede avond van het staatsbezoek droeg, díe vond ik echt Letizia. Vrouwelijk, maar niet meisjesachtig. Krachtig, stevig, maar zeer feminien.

Beeldschoon en ben het er mee eens dat roze voor alle leeftijden is. Het wordt ook vaak geadviseerd in combinatie met grijs haar. En de schoenen bewijzen nogmaals dat je geen torenhoge hakken hoeft te dragen om elegant te zijn. Integendeel, ik vind deze hoogte zoveel beter. Ga zelf ook eens shoppen, want ze zitten vast heerlijk als Letizia ze met haar voetproblemen toch kan dragen. Make-up en kapsel zijn ook schitterend. En geen overbodige sieraden, de kunst van het weglaten.

Beeldschoon. Ik vind dit de mooiste tint roze en draag hem graag op mijn 71e. Net als Letitia trek ik me niets aan van regels zoals dat roze voor kinderen zou zijn. Ik kijk of iets staat en niet of iets hoort.

Deze ervaar ook ik als een erg mooie teint rose colora, prachtig. 😍

Ik kreeg associaties met deze eveneens erg mooie – overeenkomende ? – teint ➕ fantastische C.I. outfit 🤩

https://www.modekoninginmaxima.nl/koning-willem-alexander-geinstalleerd-als-stranger-knight-in-de-orde-van-de-kouseband/

Prachtige jurk, maar vooral de hakhoogte van de schoenen zijn prachtig en zo veel eleganter en chiquer dan die torenhoge – nogal ordinaire, hysterische – hakken.

Elegante, verfijnde en klassieke pasvorm. Door de stof, de gevormde schouders en de coupe naden vind ik dit geen kinderlijk model, maar ja … De donkere bob, subtiele make up en nude sling backs maken het af. Eerder die dag droeg ze nog een rode leren high waist broek met zijden blouse, ze switched met het grootste gemak tussen zoveel stijlen, dat maakt het leuk en ze laat zich niet vangen in een standaard ‘koninginnen uniform’.

Hoi Catherine; rode leren broek en zijden blouse? Dat klinkt veel beter.
Jammer dat die look niet te zien was, had ik Letizia veel liever in gezien😉
Heb jij misschien een link waarop ze staat met die look?

Ik vind t leuk dat ze verschillende stijlen draagt. Lieve jurk.
Ik vind haar op haar best in een wat zakelijke stijl. En dan kan dit roze ook wel weer. Ze heeft een mooi zachtroze broekpak.
Helaas zijn de mantelpakjes niet meer in de mode, die stonden haar ook goed. In de midi-achtige jurken van de laatste jaren valt ze wat weg zowel letterlijk als figuurlijk.
Dit kapsel staat haar goed.

Van “Top tot Teen een Koningin” Ik vind het meer een prachtige “Prinsessenjurk” mis alleen nog het 🪄.
Het model staat wel aardig, maar de kleur is te zoet.

Een beetje te zoetelijk voor Letizia, en, in het algemeen, voor elke volwassenen vrouw.

Mwah, niet de mooiste jurk uit de walk in closet. Ik vind de mouwen minder mooi “passen”. Lijken te lang en iets te ruim.

Schitterende jurk, maar mee eens wat anderen schrijven: ergens klopt het toch niet, doordat het wat kinderlijk oogt. De pumps zijn erg mooi, toch denk ik dat het plaatje beter wat geweest met zwarte of donkerbruine pumps, dan was het niet zo mierzoet. Tasje in dezelfde kleur erbij en iets meer oogschaduw of lippenstift en dan was de look denk ik wat meer volwassen.

😉 En ik wilde Letizia juist een compliment maken over haar 💄 👁️

🩷 De kleur staat haar overigens prachtig maar dan bij voorkeur bij een meer basic modern ontwerp outfit.

Deze 👗 is zoals elders ook al opgemerkt beter op z’n plek in een walk in closet van Mathilde i.i.g. wat het ontwerp betreft, en ik zie Victoria er ook wel in rond stiefelen 😊

Ik vind de make-up van Letizia ook heel erg mooi, maar erg neutraal bij deze ‘schattige look’, iets meer smokey eyes of een wat uitgesprokener kleurtje op de lippen geeft her geheel wel wat meer pit.

Een prachtige japon, die Letizia perfect afkleedt maar in mijn beleving qua kleur niet bij haar past.
Zij heeft daarvoor een te harde uitstraling met haar zwarte haren, wat donkere oogmake up en vaak een wat stroeve glimlach.
Dat bedoel ik niet negatief, maar wil duiden dat krachtige kleuren haar beter flatteren.
Zou de jurk graag terugzien in bv kobaltblauw, smaragdgroen of donkerrood.
Want het model is top!

Prachtige Pedro del Hierro jurk maar niet voor Letizia. Ben het eens met reactie van Roos. Beter kan ik het zelf niet zeggen

Last edited 25 dagen geleden by Krielie

Ohhh, dit is zo mooi, heel chique en heel elegant.
Ik blijf een lange bob toch wel heel mooi vinden hoor, en je bent zonder veel werk aan je haar en geen beschadigingen van je haar, heel verzorgd en stijlvol .

Mooi, elegant jurkje. En Letizia laat zien dat het met een iets lager hakje ook nog heel elegant is

Een elegante jurk. Het model staat haar goed maar ik weet niet of ik de kleur vind passen.

Super elegant en alles klopt; lengte, stof en de zachte roze kleur. Ben weg van de kleur. Beeldschoon en een droomjurk. Past echt bij Letizia maar zou Maxima of Mary ook zeker niet misstaan.

Mooi en supervrouwelijk !! Staat haar goed deze cirkelrok !!! Daar heeft letizia het figuur voor.

Ik hou er wel van, de kleur en het model vind ik erg mooi. Ik ben er nog niet direct van overtuigd of ik het bij Letizia vind passen. Het past mooi bij de gordijnen van de achtergrond qua kleur. Ik denk dat ik het meer iets voor Mathilde vind.

Super mooi deze jurk. Wel op en top Spaans klassiek, maar het staat haar fantastisch.

🤔 Mijn smaak is het niet. Hier krijg ik nu het “kindvrouwtjes-syndroom” van (anderen krijgen dat van Maxima met bloemendiadeem).
Te zoet, te zacht rose, te graag jong willen overkomen brrrr….
De schouders zijn duidelijk té, waardoor haar frêle lijfje nog meer wordt benadrukt. De mouwen lang, halslijn hooggesloten en dat alles in combi met haar haar en de vele 💉vind ik het een onvolwassen uitstraling geven.
Complimenten voor haar schoenen👏, elegant en sierlijk zonder die hoge hakken die ze vroeger droeg en haar pijnlijke voeten hebben opgeleverd.

Mee eens dat het wat te kinderlijk is. De hakken en schoenen vind ik nog steeds behoorlijk hoog en minder geschikt voor moeilijke voeten

Last edited 25 dagen geleden by Lot

Hoi Lot,
Tuurlijk is dit nog niet de beste oplossing voor haar voetproblemen, maar als je vergelijkt met wat voor “palen” ze vroeger liep is dit in ieder geval al beter.
En stel dat ze sneakers had aangedaan bij deze outfit: dan was het nog kinderlijker geworden🫣 Dan had er alleen nog een sokje met kantje ontbroken😂
Eigenlijk kun je dan weinig: pantalons gaan dragen zoals prinses Beatrix nu doet.
Ik worstel met hetzelfde probleem: kan geen hakken meer dragen, dus loop op mooie sneakers of plattere sandalen, maar baal dat ik veel van mijn (relatief lage schoenen met hakjes) niet meer (of niet lang) meer kan dragen.
IJdelheid hè, niets dan ijdelheid😉😂

Lakschoentjes en sokjes met een kantje!

😂😂😂👍

Erg mooi dit. Past precies bij haar.

Oh wat beeldschoon en wat een mooie hakhoogte van de pumps. Elegantie ten top!

Wat een beeldschone elegante jurk.