Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 23 okt 40 reacties

Een kledingwissel voor Máxima

Na de veldbezoeken van eerder vandaag, is Máxima nu begonnen aan het officiële gedeelte van haar VN-bezoek aan Kenia. Et voilà: een kledingwissel.

De koningin is halverwege de dag doorgevlogen naar Naïrobi, waar zij gesprekken voert over verschillende aspecten van financiële inclusie, waaronder financiële gezondheid. Zowel in Nederland als in haar VN-werk pleit zij ervoor om financiële gezondheid als uitgangspunt te nemen voor het ontwikkelen van financiële producten, -diensten en beleid. Het gaat bijvoorbeeld om innovaties zoals het automatisch sparen van een klein bedrag, verzekeringsproducten op maat en betaalbare leningen voor een investering in een onderneming of studie. 

Patrick van Katwijk

Mode
Outfit: japon + blazer van tweed
Label: Oscar de la Renta
Eerder gedragen: ja, vier keer

Patrick van Katwijk

Met de outfit in september 2020:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
40 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wauw, dit is zo chic en elegant. Wanneer ik zo’n pakje zie denk ik aan bv Mme Chirac, het heeft een beetje een rijke oude dames aura maar wanneer Maxima het draagt krijgt het gelijk een volwassen maar relaxte flair. Wat heeft die vrouw toch een uitstraling.

Chique ik hou ervan:)

Dress to impress. 😉

Vaak wordt deze stof gezien als wollen tweed, maar kan net zo goed geweven zijn van bijv. linnen. Pak kan dus gewoon heel koel zijn.
Ik vind het jasje zo dichtgeknoopt niet zo mooi op deze jurk, ik zie dan liever een smallere rok eronder. Het toont nu wat te massief op elkaar.
Met het jasje open en gedragen als “shoulder robbing” vind ik een mooiere optie; het geeft meer lucht aan het geheel.

Ik vind het een prachtig pak, inclusief de rafelrand, maar meer geschikt om met laarzen te dragen en inderdaad niet voor een zomerse gelegenheid. De parels vind ik er heel goed bij passen. En wat een goede suggestie om het jurkje met een zwarte coltrui of witte blouse te dragen. En dan met stoere laarzen. En ook het jasje is een prachtig, multifunctioneel item. Ja ik zou dit pak dolgraag willen hebben.
Ik denk dat we het los van elkaar nog wel eens terug gaan zien bij een van de dochters.

Ja hier hou ik van, inclusief de parels. En de zogenaamde rafels dat hoort hierbij

Heerlijke outfit. Volgens mij oogt de stof dikker dan het in werkelijkheid is. Ze heeft het eerder onder de zomerse zon gedragen.

Btw wat een enorme charmante verschijning de president….

Prachtige outfit. Staat haar goed. Ook in Afrika hebben ze de airco vaak hoog staan . Dus binnen zal het niet zo warm zijn. Zal ze wel rekening mee houden denk ik zomaar.

Had ik ook aan gedacht dat er grote kans is dat de airco aanstaat in gebouwen, maar, daarom ga je toch geen winterkleding dragen in een heel warm land, dan kan je gewoon binnen even een vestje aan doen.

Mooi pak, tijdloos. Staat haar goed, het enige minpuntje is: opgestoken kapsel zou echt beter staan.

Mooie jurk met jasje, maar misschien tikje te winters voor Afrika?

Wat een mooi pakje is dit zeg!
Staat Maxima keurig!
Parelketting zo leuk erbij, evenals de oorbellen en witte armband.
Kan alleen niet inschatten hoe zich deze stof verhoudt tot de temperatuur op locatie….

Het is een heel mooi en leuk pakje, en de parelketting vind ik hier echt bij horen. Ze zie er keurig uit vind ik, alleen…. Dit pakje moet je m.i. niet in warm Afrika dragen.

Ik vind t pak van haar gastheer heel goed. Lekkere kleur en pasvorm. Zou haar ook mooi staan 😀
Maxima’s outfit netjes, wat braaf maar gepast.

Siobhan, haha heel goed plan, een paar andere schoenen eronder en hupsakee een nieuw unisex outfitje, en dan weer doorschuiven naar de koning….

Mooi en keurig pak, parelketting past er goed bij. Inderdaad wel warm voor Kenia nu, maar ach.

Alles is al gezegd! Ik krijg hierbij een beetje het ‘oh nee alles zit in de was, nou ja dan dit maar’ gevoel 😃

Ben er ook niet zo weg van, vind het niet à la Maxima. Een bouclé jasje met ronde hals vind ik überhaupt mooier en dan ook een kortere rok en meer pit er aan toevoegen. Ze kan deze set ook los van elkaar dragen, het jurkje is net een overgooier, zou er een leuke blouse of colletje onder doen met hippe laarzen en het jasje op een aansluitende broek met top eronder, want de kale V-hals bij deze stof oogt kil en een parelketting is zo afgezaagd en inderdaad tuttig.

Dit is even slikken na alle mooie outfits van de afgelopen tijd. Ik vind het tuttig en vind het meer passen bij oudere dames.

Het is in oktober rond de 24 graden in Kenia, dan ga je daar toch geen wollen winterpakje dragen? 😳 En dan het jasje nog dicht ook, terwijl ze in Nederland zelfs als het koud/koel is ze jassen/vesten over haar schouder heeft hangen 😄
Buiten de temperatuur, de hele sfeer past niet bij Kenia

Mee eens Ina H, en kijk eens naar deze meneer waar ik niemand over hoor, tip top gekleed voor de gelegenheid 👌🏼 èn stralend, complimenten 👍🏼

Ik heb deze outfit nooit mooi gevonden bij Máxima en snap de keuze om dit in Kenia als VN-gezant te dragen niet. Een wat zakelijk ogend pak of nette jurk had ik beter gevonden.

Mooie, zakelijke look. De parels met tweed-stof combi geeft het een Chanel gevoel.

Mooie keuze voor de formele afspraken! Blijft een goede outfit. Maar met de parelketting wel een beetje tuttig.

Hmm, niet echt charmant. Dat rafelrandje vind ik stom. Afijn, op naar de volgende outfit.

Ah nee dit vind ik ook heel ouwelijk

Helemaal eens. Beetje tuttig ook.

Béétje tuttig? 😉 Altijd ouwelijke uitstraling bij het dragen van deze outfit en inclusief parelketting herleven voor mij bij deze combi ‘koloniale tijden’. Dit had toch anders gekund?

👇🏼
https://www.modekoninginmaxima.nl/maxima-en-dessins-de-dierenprint/

Oooh ja PK020, die had leuk geweest in de koffer

💚🖤👌🏼

Beetje boel maar wilde niet té negatief zijn😉

😉

Prachtig ensemble! Ja, het is klassiek, maar dat staat haar ook goed. Alleen de parelketting maakt het wat ouwelijk vind ik – ik had het liever zonder gezien.

Toch vind ik een parelketting hier het beste bij passen ,

Prachtige outfit, maar ik had deze niet verwacht in Afrika. Het is tweed, en dat lijkt mij altijd een meer winterse stof. Is ook wat klassiek, maar wel netjes

Dit is ook wel het laatste wat ik verwacht wat je meeneemt naar Afrika.
Maar Maxima weet ons iig weer te verrassen .

Denk er ook zo over !!

Ik vind het een keurig pak. Je ziet dat het prachtige kwaliteit is. Maar toch vind ik het geen topper. Het is niet echt Máxima; een beetje te keurig en te klassiek. Koningin Silvia zou het ook prima kunnen dragen. Bovendien vind ik de mouwen te kort en het jasje te lang. Het bovenste deel van de jurk snap ik niet; dat kan toch niet bedoeld zijn om zonder jasje te dragen? Maar ze draagt het gelukkig met jasje. En leuk dat ze zulke outfits van topontwerpers vaak draagt..

Idd, dit zou een koningin Silvia outfit kunnen zijn alhoewel, wat kleedt die vrouw zit goed 👏🏼

zit=zich 👌🏼