Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 19 mei 0 reacties

Dit of dat: Máxima's zilverkleurige cocktailjurk

Dat je kleding vaker dan één keer draagt is aan het hof gelukkig een vanzelfsprekendheid. In de serie 'dit of dat' kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: een zilverkleurige cocktailjurk van Natan. 


Foto's: PPE/Thai Photo Net

Stemmen maar: 

Ik heb gekozen voor 'dat'. De combinatie zilver/champagne pakt verrassend goed uit en ik vind de manier van combineren origineel, maar het ontwerp van de jurk komt veel beter tot z'n recht zonder blouse. Ik wil ook even applaudiseren voor de schoenen van 'dat'. Hoe je daar een avond op rond kunt lopen, is mij een raadsel.  

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments