Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 21 feb 15 reacties

Dit of dat: Letizia’s jurk van Temperley London

Eén royal, één jurk, twee gelegenheden en ook twee verschillende totaalplaatjes. Zeg het maar: ben jij team Dit (met zwarte accessoires en knot) of team Dat (roze accessoires, los haar)?

De jurk is een ontwerp van Temperley Londen. De foto links is genomen tijdens het staatsbezoek aan Zuid-Korea, oktober 2019. De foto rechts is van gisteravond, tijdens de uitreiking van een culturele prijs.

(c) BSR

Ik ga voor....

Laden ... Laden ...

Zonder twijfel kies ik dit keer voor ‘dit’. Sowieso vraagt een halslijn als dit voor een opgestoken kapsel, maar het zijn ook wel de accessoires die meetellen. De zachtroze pumps maken de jurk een beetje flets, terwijl de zwarte juist zorgen voor pit. Team Dit dus.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
15 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Netjes maar ik mis haar zakelijke stijl.
Waar zijn haar Boss-outfits?

Ik kies voor dit, omdat dat beter afgestyled is qua haar en kleur accessoires. Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik eigenlijk beide uitvoering tot aal niet mooi vindt.

Team Dit… precies om de redenen die jij noemt, Josine

De belichting doet wel wat natuurlijk. Maar als ik daar doorheen kijk, dan kies ik voor ‘dit’. Eigenlijk vooral vanwege de schoenen, zwart staat pittiger, maar die roze schoenen om die magere voeten staan gewoon lelijk qua model. En ik vind het armbandje leuk op foto ‘dit’, en de oorbellen leuker, want korter. Het is een leuke jurk trouwens, mits hij niet spierwit is.

Alle twee de outfits en kapsels zijn super mooi, dus eigenlijk kan ingeënt keuze maken.

Jurk niet mijn smaak, maar met zwart net wat pittiger dan met roze.

Altijd leuk, even stemmen!
Niet moeilijk vandaag.
Uitgesproken DIT.
Dit past helemaal bij de uitstraling van Letizia én de jurk.
Uiteraard zijn beide foto’s momentopnames, dus het lachje van DAT zal ze op DIT óók vast wel een keer gedaan hebben, want ja, dat oogt wat vriendelijker 😀

Ik vind het een hele leuke jurk heb gekozen voor dit ik vind de combi met zwarte accessoires mooier. Vind het jammer dat ze soms zo hautain overkomt in haar blik en houding, maar dat is misschien de uitstraling en niet hoe ze is als je haar beter kent.

De eerste foto bij het staatsbezoek is genomen tijdens het spelen van het volkslied, ze kan er dan moeilijk lachend bij staan, natuurlijk.

Oei, ik heb het niet vaak maar deze keer stem ik niet: ik ben van team Niet 😉 Ik heb zo weinig met deze jurk dat ook het mooie kapsel bij Dit me niet kan overtuigen.

Tja, dit en dat zijn mooi, toch gekozen voor DIT, de Spaanse knot, de schoenen en de accessoires erbij geven de doorslag.

De zwarte open schoen vind ik vele malen mooier, dus gekozen voor “dit”.

wat een prachtige jurk. Kan niet kiezen. Uiteindelijk DAT gekozen omdat ze daar iets meer ontspannen is,

ik vind t juist mooi dat zachtere. ze heeft best wel een pittige uitstraling

Vind beide mooi. Ook bij de losse haardracht naar achter ipv opgestoken is het totaalplaatje mi verzorgd