Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 22 apr 28 reacties

Dit of dat: een rok van lichtblauwe zijde

Dat je kleding vaker dan één keer draagt, is aan het hof gelukkig een vanzelfsprekendheid. In de serie ‘dit of dat’ kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: een rok van lichtblauwe zijde.

Voor het Kerst Muziekgala 2023 combineerde Máxima het kledingstuk van Natan met een klassieke strikblouse. Voor het Koningsdagconcert kwam er een felgele top met raglanmouwen tevoorschijn. Zeg het maar: welke combinatie vind jij mooier?

Patrick van Katwijk

Stemmen maar!

Ik ga voor....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
28 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind het lastig om te kiezen. Vind de rok itt anderen hier wel mooi. Maar houd niet zo van een strik blouse. Geel staat fris maar deze blouse is net weer te sportief. Omdat ik haar haren meer verzorgd vind met de strik blouse toch maar voor die versie gekozen

De gele blouse zit niet goed en de rok is hopeloos lelijk. Wat voor zij is dat eigenlijk voor de rok. Natan gebruikt dat nogal eens. Mikado, ziberline, alaskin? Kostbare stoffen zijn dat.

Heel sjieke combinatie met de blauwe blouse

Ik vind de combinatie geel-blauw wel fris. Ik kies toch voor de andere combinatie omdat de rok glimt en dus opvalt, maar de gele blouse er ook uitknalt. Twee elementen die om de aandacht vragen, vind ik teveel in een outfit. Dus kies ik voor de rustige Assepoester-versie met blauw op blauw.

Zonder twijfel: de strikblouse!

Geel blauw meer een verkapte vorm van flagdressing (Oekraïne)?

Je zou t haast wel kunnen denken, heb daarom de blauw/gele gekozen. Vind de totaal blauwe veel mooiere combinatie.

Gekozen voor de strikblouse.
Maar ik zeg er wel bij dat deze mooie rok ook prima gecombineerd zou kunnen worden met een andere blouse of top hoor!
Alleen dit knalgeel, de sportievere stof en het model matchen naar mijn smaak niet met deze chique rok.

Tja met strikblouse natuurlijk.
Geel top op een leuke jeans dragen, maar echt nooit meer bij elkaar🫣

Geen van beide. Ik vind die rok echt niet mooi.

Ik ben voor de combinatie geel/blauw gegaan.
Dat is Maxima.
De blauwe rok met blauwe blouse vind ik prachtig, maar voor mijn gevoel is ze dat niet.

Ja duhuh, zouden mijn kinderen zeggen….

😂😂😂👏

Zonde van he6 geld die gele blouse, ook al staat het Máxima prima. Maar gewoon te hard bij deze kleur rok. Doe mij de trikbouse maar.

Niet gestemd, allebei niet mooi. Vind de rok gewoon niet leuk…..

Lente-Tine mee eens, ik vind het ook geen mooie rok.

Last edited 26 dagen geleden by Catherine

Ik ook niet. Te stijf, te hoog in de taille, rare asymmetrie.

Leuk, fris en modern!

🤓 Lees eventueel mijn reactie in het voorgaande blog Josine 🩵💛
en dat terwijl ik de rok te massief voor woorden vond & vind – type blok ijsberg – maar alles beter dan de 🩵🩵 combi, brrrr 😬, veel te Elsa-Frozen-tuttig-mierzoet 😖

🤣🤣🤣

De rok is zo leuk en dan gecombineerd met dat geel is het zo vrolijk en gezellig. Niet iets wat ik zelf gauw uit de kast had gehaald maar ik vind het een interessant plaatje waar je naar blijft kijken. Ik vind de combinatie met strik blouse erg mooi maar ook wat veilig. In vergelijking met de gele combinatie zelfs wat saai en tuttig. H

Misschien dat de niet geel stemmers er wel op hadden gestemd als de hals anders was geweest en de kleur geel wat zachter?

Hoi Luna, kleur maakt mij niet veel uit, ik houd persoonlijk van wat fellere kleuren, maar ben qua stijl niet gecharmeerd van dit geheel.
De rok is een totaal andere stijl dan de top, plus zijn ook de stoffen in tegenspraak met elkaar. Dat alles stoort mij.
Dat de combi met de strikblouse veilig en voorspelbaar is (niet tuttig), is waar maar dat wil dan nog niet zeggen dat er niet een middenweg is tussen deze twee uitersten.

Mee eens Luna. Als Màxima er gave knalgele pumps onder had gedragen was deze combi nog leuker geworden naar mijn mening. Maar ja dan moet je ook maar net deze kleur in de kast hebben staan.

Met meer als 300 paar in de kast zal er vast ook geel tussen zitten🤣

Die zijn zo gekocht! Dat kun je wel aan Maxima overlaten ;-))

Ja, dat dacht ik ook🤣🤣

Met strikblouse!