Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 01 mei 17 reacties

Dit of dat: een blauwe blouse van Aimée

Dat je kleding vaker dan één keer draagt is aan het hof gelukkig een vanzelfsprekendheid. In de serie ‘dit of dat’ kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: een blauwe blouse van prinses Aimée.

Op Koningsdag 2022 combineerde ze het kledingstuk met een wijdvallende pantalon in dezelfde tint en een rode jas. Gisteren, tijdens een jubileumvoorstelling van De Soldaat van Oranje, kwam er een veelkleurige broek in beeld. Zeg het maar: welk totaalplaatje vind jij mooier?

PPE/Nieboer/Van Emst

Ik ga voor....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Benieuwd naar eerdere afleveringen van deze serie? Klik dan hier.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
17 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Gekozen voor ‘dit’. Ik vind de kleuren blauw en rood Aimee erg mooi staan. Grappig hoe smaken verschillen 😉 ik vind dat ze “hoge broek” goed kan hebben!

Allebei niet. Jammer van deze leuke jonge vrouw. Kleding komt op mij ouwelijk over. Jammer

Geen dit en geen dat, leuke blouse, maar niet bij deze broeken. Zo hoog gesloten bij deze vormloze hoogwater modellen is geen ideale combinatie. Op een lange aansluitende flared broek, kokerrok of een skinny met platte schoenen oogt het meer in balans. Het is een mooie vrouw en ze ziet er altijd wel heel verzorgd uit.

gekozen voor dat omdat ik het kleurrijk geheel vind. En passend bij de gelegenheid van een theatershow. De combinatie met de rode mantel vind ik zeker wel passend voor een Koningsdag, maar dan liever niet met een 7/8 pantalon.

Gekozen voor DIT, met de rode jas.
Maar de ” hoog-water-broek” kan ik niet bewonderen.
Bij DAT vind ik de kleur combinatie (te) ver gezocht, omdat er maar ienie-mienie weinig van het blauwe van de blouse in de bonte broek zit.
De blouse vind ik overigens wel mooi.

Beeldschone vrouw, alles staat haar. Ik zou als ik Aimee was goed naar Catherine kijken, qua looks. Iets minder Pauw vrouw, iets meer Catherine.

Heb Aimée al altijd beeldschoon gevonden : de mooiste van de Van Vollenhove-meisjes ! En altijd chic gekleed !
En ik koos ook voor DIT : voor het prachtige contrast rood op blauw !

ik doe mee: dit

Ik vind het geen topper, maar die leuke gekleurde broek wel. Dus ik ga voor dat!

Ik heb voor de combi met de rode jas gestemd. Ik vind de blouse IN de kleurige broek geen gelukkige combi.

Leukere combi bij “dat”, maar allebei niet echt toppers.

Leuke blouse maar beide combinaties zijn niet echt geslaagd, ze ziet er meestal veel beter gekleed uit.

Ben van allebei geen fan. Rode jas en blauw eronder te contrasterend, maar er toch voor gekozen omdat ik het blauw in de andere broek nauwelijks zie terugkomen.

Aimee kleed zich meestal kleurrijk, fris en elegant. Beide combinaties aardig, maar ik heb voorkeur voor die met de kleurige broek.

Het kan allebei maar hèb voor dat gekozen. Lekker pittig met de veelkleurige broek.

Niet goed te vergelijken, dus ik bekijk het maar eens zonder jas. En dan is de gekleurde broek veel leuker, en veel beter van lengte ook op die pumps. Bij de blauwe broek zie je alleen die dunne enkels, geen gezicht vind ik dat eerlijk gezegd. (maar er zit een forse zoom in, die kan worden uitgelegd 🙂 ) De jas past trouwens zowel bij de effen blauwe als bij de gekleurde en veel gezelligere broek.

Gestemd voor combi met rode jas. Geeft een rustig beeld, zelfs met 2 knalkleuren. De (Etro) broek heeft te weinig blauw in de stof om de combi m.i. kloppend te maken. Het blijft voor mij dan teveel los van elkaar.