Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 24 dec 0 reacties

Dit droeg koning Willem-Alexander tijdens de kersttoespraken van 2013-2015

De kersttoespraak van 2016 is vast al opgenomen, maar wij moeten het nog even doen met de oude beelden. Een mooi moment om terug te blikken op de kleding die Willem-Alexander de afgelopen drie jaar droeg tijdens de traditionele toespraak. Rood is een kleur die al jarenlang verbonden is aan kerst. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat koning Willem-Alexander tijdens zijn eerste kersttoespraak een das draagt in deze kleur. Zijn pak is, zoals gebruikelijk donkerblauw met een krijtstreepje. De koning vaart -net als zijn moeder- qua mode een stabiele koers. 

In 2014 kwam opnieuw een rode das in beeld, maar gezien de foto's ditmaal wel een exemplaar met een oranje ondertoon. Het pak van de koning is donkerblauw, met ditmaal zonder krijtstreepje. 

In 2015 bleef de rode das achterwege, want de koning droeg een bekende lichtblauwe das van een onbekend merk. Voor zover ik weet geen stropdas van Ferragamo of Hermès, maar waar de koning deze das dan wel heeft gekocht behoort tot het geheim van De Eikenhorst. Het pak van de koning heeft overigens zoals gebruikelijk weer een krijtstreepje en ook de bekende schoenen met gesp kwamen vorig jaar tijdens de kersttoespraak in beeld. 

Foto's: RVD/Frank van Beek

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments