Avatar foto Door Moderator Petra
Alexia 07 mrt 9 reacties

Deze sieraden droeg prinses Alexia

Prinses Alexia heeft inmiddels ook een voorraadje sieraden opgebouwd. Tijd om in haar sieradenkistje te duiken.

Afgelopen winter was er een fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch. Prinses Alexia droeg vergulde oorhangers, met een streng kraaltjes aan de bovenkant. Het label van deze oorhangers is nog niet gevonden. Tips zijn welkom!

Foto ©PPE/Nieboer

Bij de doop van het schip Vox Alexia in 2023 droeg prinses Alexia niet alleen een jurk, maar ook oorbellen van haar moeder. De oorbellen komen van het Spaanse label Coolook, en stellen de hibiscusbloemen voor.

Foto ©PPE/Nieboer

Tijdens de zomerfotosessie in 2021 droeg prinses Alexia vergulde creolen met een streng (groene) kraaltjes er om heen gedraaid.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

We zien Alexia helaas niet vaak, maar gelukkig wel tijdens de fotosessies. Hier draagt ze hartjesoorbellen van Choices by Babs. Prijskaartje? Slechts € 17,50.

Foto ©PPE/Nieboer
©Choices by Babs

De ketting van Marianna Lemos, die Alexia net als haar beide zussen draagt, mag natuurlijk niet in het rijtje sieraden ontbreken. De zusjes doen de ketting maar zelden af, het is duidelijk dat de ketting veel voor ze betekent.

RVD, ©Frank Ruiter
©Marianna Lemos

Historische oorbellen op Prinsjesdag 2023.

Foto ©PPE/Nieboer

Weten jullie nog dat Alexia afgelopen zomer met haar ouders, zus Amalia en nicht Luana bij Max Verstappen in Zandvoort keek? Ze droeg daar hartjes oorbellen van het label Fien.

©Fien

In 2019 gingen Willem-Alexander en Máxima met hun dochters naar Feria de Sevilla, de plek waar ze elkaar 20 jaar daarvoor ontmoet hebben. Alexia’s jurk komt van Fabiola1987, net als de jurken van Máxima, Amalia en Ariane. De oorbellen van Amalia en Ariane komen daar ook vandaan, de oorbellen van Alexia komen van Fahoma.

Foto ©RVD
Foto ©RVD

Op de foto die wordt gebruikt voor de kerstkaart van 2022, draagt Alexia een oorbel, die langs haar oorschelp valt. In het Engels zo mooi een earcuff genoemd. Zou dit een iets aangepaste versie zijn van Máxima’s oorbellen zijn?

Foto RVD, ©Jeroen van der Meyde
RVD, ©Jeroen van der Meyde

Niet alle labels van Alexia’s sieraden zijn bekend. Wel is bekend dat ze, net als haar zussen, in het verleden regelmatig gesignaleerd is bij Slingers in Wassenaar.

Net als haar moeder, hangt Alexia haar arm graag vol armbanden. Foto RVD, ©Martijn Beekman
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
9 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leuke en mooie sieraden die echt goed bij haar passen. Ik vind haar sowieso een van de best geklede oranjes. Ze heeft mijn inziens een leuke smaak. Ik vind haar ook veel beter gekleed dan Maxima. ( bedoel dit niet beledigend naar Máxima toe)

De sieraden passen echt goed bij haar, leuke smaak.

Ze heeft een goede smaak “onze” Alexia👏
Die foto van de feria de Sevilla vind ik zo leuk; heerlijk kleurig en vrolijk. En WA ertussen in weinig kleur, maar vol trots tussen zijn mooie “meiden”.

Alexia heeft echt smaak !!

Hele leuke (en betaalbare) sieraden. Lekker van deze tijd, ik herken meerdere dingen die bijna hetzelfde zijn als wat mijn dochter draagt. En dan te weten dat er nog reuze veel keuze is uit de Koninklijke juwelendoosjes😊

Super leuk en wat een mooi mens is het toch. Ik vind vooral de zussen ketting heel leuk en de keuze voor goedkope mainstream oorbellen.

Er zitten leuke dingen bij hoor. En ook leuk dat er betaalbare items tussen zitten. Natuurlijk is het ook leuk om te shoppen in mama’s juwelenkistje….keuze genoeg

Zo moeder, zo dochter….in ieder geval wat de royale hoeveelheid armbanden betreft.
Fijn om te zien dat Alexia en haar zusjes nog volop experimenteren met sieraden in diverse soorten en maten.
En heel goed dat het allemaal nog niet uit de kluis komt, maar gewoon lekker shoppen voor betaalbare prijzen.

Als ze uit de kluis willen shoppen moet dat volgens mij steeds aangevraagd worden.
Dat is wel een drempel natuurlijk.
Maar ik vind het eigenlijk wel prima dat ze gewoon betaalbare sierraden dragen.
Alles op zijn tijd, ze zijn nog zo jong. …..