Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 02 aug 17 reacties

Deze royals maakten hun verloving bekend in de kleur van de liefde

Rood, de kleur van de liefde. Dat (aanstaande) koninklijke dames dat maar al te goed weten, is overduidelijk. Deze dames maakten hun verloving bekend in een rode outfit!

Natuurlijk koos de Argentijnse Máxima Zorreguieta voor rood!

Foto ©RVD, Graciela Rossetto

Anita van Eijk en Aimee Söhngen kozen beiden voor rood, tijdens de gezamenlijke bekendmaking van hun verloving met prins Pieter Christiaan en prins Floris.

Stephanie de Lannoy droeg een rode laagjesjurk met een jasje van Natan tijdens de bekendmaking van haar verloving met erfgroothertog Guillaume.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Ook de Zweedse Sofia Hellqvist koos voor een rode jurk.

Foto ©Kungahuset, Jonas Ekstromer

Alexandra Manley, de eerste echtgenote van de Deense prins Joachim, droeg een rood mantelpakje tijdens de bekendmaking van haar verloving met prins Joachim.

Prins Friso koos voor een rode stropdas.

Lili Rosboch von Wolkenstein, de echtgenote van prins Amedeo van België, koos voor rode pumps.

Sonja Haraldsen, de huidige koningin van Noorwegen, koos voor een elegant, kort rood jurkje. Na jaren wachten, konden ze eindelijk verloven, en ze straalden dan ook bij de bekendmaking.

Ook prinses Eugenie en Jack Brooksbank kozen voor rode accenten in hun verlovings outfits.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
17 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat leuk om te zien! En hoe divers rood kan zijn..
Aimee draagt een schattig pakje, heel mooi!
Maxima in een klassieke tijdloze jurk, de kleur staat haar goed.
Stephanie ’s combinatie kan echt niet, dat had ik niet verwacht. En is erg truttig, stijf en geen stijl, bijna te alledaags.
Eugenie helemaal een jurk die bij haar past. Ik ben altijd benieuwd naar haar outfits en die van haar zus Beatrice.
Lili, echtgenoot van Amedo, lieve uitstraling heeft zij. En haar outfit klassiek, heel mooi!

Van deze looks vind ik alleen het pakje van Aimée en de jurk van Eugenie mooi, de rest is te saai, te kort of te gedateerd.

Wat een leuke blog! Wat fijn om ze zo allemaal te zien stralen. En oh wat gaat mode snel…

Leuke blog! Qua kleding vind ik alleen de jurken van Stephanie (zonder jasje) en Eugenie mooi, maar de stralende gezichten zijn uiteindelijk het belangrijkst en mooist én maakten deze momenten onvergetelijk.

Leuk en lief overzicht, allemaal stralende en verliefde mensen.
Maxima zag er mooi, maar wat degelijk uit, maar ze stal meteen mijn hart. En Alexander, zo verliefd; prachtig.
Mabel ook vrij degelijk, gelukkig heeft ze laten zien waar haar modehart werkelijk ligt.
Aimee heeft vanaf het begin een geweldige stijl laten zien, ik vind haar een van de stijlvolste prinsessen.
Stephanie’s rode jurkje is zo leuk met die stroken, maar zo jammer dat ze dat jasje erover heeft gedaan.
Maria Teresa ziet er tegenwoordig veel leuker en jonger uit, zij is echt een voorbeeld van een vrouw die haar stijl heeft gevonden op latere leeftijd. Mooi om dat te zien.
Alexandria Manley is helaas door haar echtscheiding buiten beeld, zij had een leuke stijl vaak met een twist.
Sonja en Harald, wat een verhaal. Goed dat Harald vast heeft gehouden aan zijn keuze. Ook Maria Teresa en Henri hadden zo’n moeilijke start. Gelukkig is maar weer gebleken dat ouders het niet altijd bij het rechte eind hebben.

De romantiek komt je tegemoet😊! En wat een verliefde paren. Mij was het gebruik van de kleur rood nooit echt opgevallen. Dus bedankt voor het leuke blog.

Wat een heerlijke blog en wat een schattige foto’s. Pakje van Aimee vind ik erg leuk en Lili Rosboch von Wolkenstein vind ik er ook heel mooi uitzien met die mooie schoenen.

Super leuke blog, Petra!
En ook nog een geschiedenis opfrissertje bij de reacties….
Om met onze Maxima te beginnen: wat was dit jurkje een goede keuze in mijn beleving.
Door haar bescheiden houding en opstelling tijdens de verloving won ze vele harten voor zich in van ons volk. Deze eenvoudige, warm rode jurk droeg daar ook een steentje aan bij en hun beider ontwapenende uitstraling deed de rest.
Als 2e paar noem ik Sonja en Harald.
Met de moeilijke jaren voorafgaande aan hun verloving in gedachten, is het geen wonder dat ze op deze foto intens gelukkig voor de camera verschijnen. Sonja ziet er tip top verzorgd uit en het rode japonnetje is eenvoudig maar beeldschoon.
Als 3e paar kies ik voor Aimee en Floris.
Wat een krachtige uitstraling: Floris, in keurig kostuum met rood/wit gestreepte stropdas, onderstreept de prachtige verschijning van zijn kersverse verloofde.
Aimee doet mij hier direct denken aan prinses Catherine…..fijn gebouwd en gekleed in een klassiek, elegant, fraai en vuurrood pakje.
Zó mooi!

Het burgermeisje sonja werd door de koning en vader van harald niet gezien als de toekomstige koningin van noorwegen . . Maar harald bleef al die jaren achter sonja staan ….

Dank Maribrune, good for him!

Wat een leuke blog! Gelijk wat vragen waarom werd de verloving van Anita en Aimee tegelijk aangekondigd eigenlijk?
En waarom moesten moesten Sonja en Harald zo lang wachten?

Vind Sofia en vooral Sonja er het leukst uitzien denk ik, meest passend bij een jonge bruid. De ander pakjes vind ik wel erg ouwelijk allemaal

Last edited 7 maanden geleden by Doro

Harald en Sonja kregen pas na een relatie van negen jaar toestemming om te trouwen van Haralds vader koning Olav. Hij wilde eerst geen toestemming geven, omdat Sonja ‘maar’ een gewone burger was. Hij gaf pas toestemming toen Harald dreigde helemáál niet te trouwen als hij niet met Sonja mocht trouwen. Dat zou een probleem zijn, want Harald had alleen zussen en Olav zelf was enig kind. Dat zou het einde van de Noorse monarchie zijn! Gelukkig kwam het goed 🙂

Ohhh, wat een verhaal, en zo romantisch, daar kan je een boek over schrijven.
Wat een prachtig paar was het. Sonja in een schattig jurkje, ook Maxima vond ik heel mooi bij de verloving, het jurkje was eenvoudig, maar met de mooie broche erbij was het juist heel chique.
Aimee vond ik destijds ook mooi in dat pakje.
En wat leuk om al die stralende paartjes te zien.
Smaakt naar meer Petra !!!

Dank je Sanne , wat romantisch (en vreselijk!)

Jurkje Sonja is de “jonge” versie van de jurk van Máxima lijkt het wel overigens. Maar ik vond indertijd de jurk van Máxima ook wel leuk, beetje suffe lengte maar het totaal plaatje samen met haar charmante Nederlands en verliefde gezicht een plaatje

Last edited 7 maanden geleden by Doro