Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 08 sep 0 reacties

Designer: Zara

Op onverwachte wijze kom ik soms achter de labels waar koningin Máxima haar kleding koopt. Zo kreeg ik naar aanleiding van de terugblikken op de reis naar Australië een mailtje van Annemarie, die dezelfde blouse als Máxima in haar kast heeft hangen. Het kledingstuk is in 2004 gekocht bij confectieketen Zara en ruim twee jaar later gedragen door Máxima op 24 oktober 2006. Annemarie, hartelijk dank voor het toesturen van de foto en als een van de andere bezoekers toevallig iets bekends ziet bij Máxima dan hou ik me altijd aanbevolen 😉

Máxima met de blouse:

Ps. Vanmiddag om 16.05 ontvangt koningin Máxima de directeur-generaal van de Wereldhandelsorganisatie. Beelden en informatie volgen zo spoedig mogelijk! 

Foto's met dank aan:

Annemarie
www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments