Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 07 nov 0 reacties

Designer: Stefanie Wesle

Over sommige outfits of accessoires van koningin Máxima is veel informatie bekend, maar helaas blijven er ook regelmatig leuke anekdotes onbekend. Zo las ik in 2006 in de SEN een leuk citaat van Şenay Özdemir, die op dat moment de hoofdredacteur van het tijdschrift was. Ze vertelde in een uitgebreid artikel over het moment dat Máxima een editie van haar tijdschrift in ontvangst nam.

Şenay Özdemir: "Een uur lang praatten we over de kinderen, carrieremogelijkheden, (…) en haar hoedje van Koninginnedag. Wat blijkt? Het is een exclusief hoedje dat wij in de modereportage in SEN gebruikten. Die vond zij zó mooi dat ze linea recta naar Amsterdam is gereden om het aan te schaffen voor Koninginnedag. Prinses Máxima zei tegen mij: Heb je mijn hoedje gezien op Koninginnedag? Dat hoedje heb ik uit de SEN."

Máxima tijdens Koninginnedag 2006:

De haardecoratie is een ontwerp van de Duitse modiste Stefanie Wesle, die momenteel aan het hoofd staat van het bekende Atelier Autruche. Diverse winkels in Europa verkopen haar ontwerpen, waaronder de leverancier van Máxima's hoedje: Hoeden M/V

Foto met dank aan:

 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments