Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 03 jul 0 reacties

Designer: Hoss Intropia (deel 3)

Eind april 2014 werd de World Press Photo Award 2013 uitgereikt door Prins Constantijn. Prins Constantijn is beschermheer van World Press Photo. Tijdens de uitreiking was ook Prinses Laurentien aanwezig. Prinses Laurentien droeg een donkerrood met taupekleurig jurkje. Aan de voorkant zijn bloemen geborduurd.

Het jurkje is behoorlijk kort, maar Prinses Laurentien lost dat heel goed op door de donkere panty of maillot er onder. Zoals de titel al zegt, is ook dit jurkje van Hoss Intropia.

Laurentien combineert hier de vrij drukke jurk met rustige accessoires. Zwarte schoenen, een zwarte armband, en een paar oorbellen. Ondanks dat ik zelf niet echt fan ben van dit jurkje, klopt voor mijn gevoel het totaalplaatje wel. Wat vinden jullie er van?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Bron foto's: ©Albert Nieboer, Royal Press Europe

Overige afbeeldingen: Hoss Intropia op facebook

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments