Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 02 jul 0 reacties

Designer: Hoss Intropia (deel 2, groen broekpak)

In december 2013 opende Prinses Laurentien de campagne 'Vaders lezen voor'. De Prinses verscheen hier met haar vader, Laurens Jan Brinkhorst. Ze droeg een smaragdgroen broekpak van een stof met stippen structuur. 

Persoonlijk vond ik het pak, ondanks dat het nogal gewaagd is, heel goed staan bij de Prinses. De jas zit wat aan de wijde kant, maar dat komt omdat het eigenlijk min of meer een kimono is. Laurentien heeft de ceintuur die er oorspronkelijk bij hoort, er niet bij om gedaan. De jas kost E 365,- en de broek E 176, en is ook van het Spaanse merk Hoss Intropia. 

Van dezelfde stof was ook een jurkje verkrijgbaar en een bolero. Ook waren er een aantal kledingstukken in het zwart met dezelfde stippen structuur verkrijgbaar.

Een detail, wat niets te maken heeft met Prinses Laurentien, maar wel met Hoss Intropia: Ook Prinses Letizia van Spanje draagt regelmatig kleding van Hoss Intropia. In mei 2014 was Prins Carl Philip van Zweden met zijn vriendin Sofia Hellqvist bij een bruiloft aanwezig. Ook Sofia droeg een jurk van Hoss Intropia.

Wat mij betreft mag Prinses Laurentien dit broekpak vaker dragen. Wat denken jullie: kan ze deze beter met of zonder ceintuur dragen?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Bron foto's: ©Albert Nieboer, Royal Press Europe

Overige afbeeldingen: Hoss Intropia

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments