Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 10 sep 0 reacties

Designer: Gerard Darel (2)

In juni 2014 was Prinses Laurentien aanwezig bij de uitreiking van de HIER Klimaatpenningen 2014. Al vanaf het jaar 2010 reikt Prinses Laurentien deze penningen jaarlijks uit. Met deze penningen eert Laurentien (namens de Stichting HIER Klimaatbureau) de koplopers op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

 

Zoals gezegd droeg Prinses Laurentien een lange blazer in dezelfde print als tijdens de opening van het Taalhuis afgelopen maandag. En dus, een blazer van Gerard Darel. Helaas kunnen we de prinses op de foto die is vrij gegeven niet helemaal zien, maar als ik me niet vergis draagt de Prinses een broek met een net iets andere print dan haar blazer. Of heb ik dat verkeerd?

Onder de blazer draagt de Prinses een okergele top, wat ik persoonlijk mooi gecombineerd vind. Wat mij betreft had ze beter de broek in dezelfde print als de blazer kunnen dragen, of een effen zwarte broek, om het geheel iets rustiger te houden.

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto Prinses Laurentien met toestemming ©HIER Klimaatbureau – Overige afbeelding: ©Gerard Darel via John Lewis

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments