Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 15 jul 0 reacties

Designer: Essentiel Antwerp (2)

Gisteren was Prinses Laurentien aanwezig op de Universiteit van Amsterdam. Ze hield een openingstoespraak voor het Internationale Congres over taalontwikkeling van kinderen. 

Prinses Laurentien droeg een fel paarskleurig jurkje, wat flink kort uitvalt. De kleur van het jurkje is mooi, maar persoonlijk snap ik de sjaal die ze er bij draagt niet. Mogelijk is het handig om een en ander van haar benen te bedekken als ze zit, maar de kleur van het jurkje zit helemaal niet in de sjaal. Jammer!

Ook dit paarse jurkje is van Essentiel Antwerp. Persoonlijk vind ik haar andere jurkje van Essentiel Antwerp tien keer mooier. Ze kan prima een felle kleur hebben, maar deze vind ik te opvallend. Wat vinden jullie van het jurkje en de sjaal?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's prinses Laurentien met toestemming van ©Royalduo – Overige afbeeldingen: Essentiel Antwerp

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments