Gisteren was Prinses Laurentien aanwezig op de Universiteit van Amsterdam. Ze hield een openingstoespraak voor het Internationale Congres over taalontwikkeling van kinderen. 

Prinses Laurentien droeg een fel paarskleurig jurkje, wat flink kort uitvalt. De kleur van het jurkje is mooi, maar persoonlijk snap ik de sjaal die ze er bij draagt niet. Mogelijk is het handig om een en ander van haar benen te bedekken als ze zit, maar de kleur van het jurkje zit helemaal niet in de sjaal. Jammer!

Ook dit paarse jurkje is van Essentiel Antwerp. Persoonlijk vind ik haar andere jurkje van Essentiel Antwerp tien keer mooier. Ze kan prima een felle kleur hebben, maar deze vind ik te opvallend. Wat vinden jullie van het jurkje en de sjaal?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's prinses Laurentien met toestemming van ©Royalduo - Overige afbeeldingen: Essentiel Antwerp

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 16 jul 2014 - 20:51

.....

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 16 jul 2014 - 19:32

Ik vind het jurkje an sich erg leuk, maar wel veel te kort. De kleur is erg leuk, maar het model valt ook gewoon te wijd. Iets getailleerder zou mooier geweest zijn. De sjaal is er ook leuk bij 'bedacht' maar het heeft geen mooie toegevoegde waarde, omdat de kleur van de jurk er praktisch niet in voor komt. Erg jammer, want het had best mooi kunnen zijn.
Ik hoop dat Laurentien niet vaker van deze korte, vormeloze jurkjes gaat dragen. Ik heb mooiere kleding van haar gezien!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 16 jul 2014 - 19:21

Wat een leuke kleur en aardig model als het een beetje langer was.... De sjaal en corsage zijn wat mij betreft te veel van het goede en die haren mogen echt weer terug naar haar eigen kleur... Kortom geen geslaagde keuze, maar ik hoop dat ze de Jan Wolkers prijs wint en ons dan verrast met iets heel moois!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 16 jul 2014 - 16:40

Leuke kleur maar niet geschikt om te dragen als jurk. Veel te kort ook en ik vind het model vormloos. Ik vind het meer een tuniek-achtig iets. Een ceintuurtje geeft meer taille. Persoonlijk hou ik er niet van om een sjaal op die manier te dragen. Er zijn andere mogelijkheden genoeg om een outfit op te fleuren; een mooie hippe ketting bijvoorbeeld.
Het lijkt of haar wenkbrauwen steeds donkerder worden. Jammer. Het maakt haar hard, terwijl het een zachtaardige vrouw is.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 16 jul 2014 - 16:23

Nou, dit is een van haar vele missers. Vormloos jurkje, shawl die niets toevoegt en ook nog een corsage en schoenen met een afwijkende kleur. Mijn idee: maak het jurkje wat korter en draag het op een skinny broek.

afbeelding van Myrte

Myrte

woensdag 16 jul 2014 - 15:27

Ziet nou niemand dat: die sjaal past qua kleuren en print bij haar haren, uitgroei en wenkbrauwen ;-)
BTW Ik vind het fantastisch dat ze genomineerd is voor de Jan Wolkers prijs, maar vraag me af of je een prinses kunt laten verliezen.
Wat zet ze zich zonder veel poeha in voor hele goede doelen, vaak gericht op kinderen. Op een modesite vind ik haar niet echt thuishoren.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 16 jul 2014 - 19:16

Mijns inziens hoort ze juist wel thuis op een modewebsite. Niet omdat het altijd zo geslaagd is, maar juist omdat ze zo trouw is aan haar eigen bijzondere stijl. Ze trekt zich daarin weinig van anderen aan volgens mij, ze blijft gewoon heerlijk zichzelf. En dat mag ik wel! We hoeven nu eenmaal niet allemaal NATAN de dragen denk ik dan maar. En ergens vind ik het ook wel geweldig dat ze juist de goedkopere merken op de kaart zet. Hoss Intropia bijvoorbeeld, daar heeft ze al hele mooie kledingstukken van gedragen (al is mooi betrekkelijk, want iedereen heeft zijn/haar eigen mening natuurlijk over of iets mooi is of niet).

Daarnaast verdient ze een eigen plekje, met name juist voor haar inzet voor al die goede doelen ;-).

Overigens kleedt Laurentien zich naar mijn idee wel veel beter dan een aantal jaren geleden. Maar helaas zitten er de nodige missers tussen.

afbeelding van Myrte

Myrte

donderdag 17 jul 2014 - 14:07

Ik snap wat je schrijft en wat mij betreft verdient ze een heel standbeeld voor haar oprechte, inhoudelijke inzet voor al die goede doelen. Maar op een modesite kunnen velen haar al dan niet sterke eigen stijl (twee verschillende schoenen!) meestal niet zo waarderen en krijgt ze erg veel kritiek. Als er zoveel meer missers dan treffers zijn dan wordt het bijna een beetje pijnlijk op een modewebsite, vind ik. Maar helemaal eens dat dat natuurlijk een persoonlijke mening is.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 16 jul 2014 - 13:11

nee geen mooie outfit voor haar.
en wat een contrast met de dame naast haar. die ziet er geweldig uit! wel wat somber wellicht die donkere panties met dit stralende zomerweer maar het is een mooie combinatie.
Laurentien, te kort, te vormeloos en een heel akelige kleur.
ze kan er zo leuk uitzien, zoals vorige keer met die lange blazer, zwarte broek en flatjes.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 16 jul 2014 - 14:16

Vind je? Een donkere panty in de zomer? een stuk metaal om je nek?? Ik vind dat een aanfluiting.

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 16 jul 2014 - 18:22

Dat metaal is iets van de gemeente Amsterdam. Soort semi ambtsketen volgens mij.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 16 jul 2014 - 17:31

Ik schreef al dat die donkere panty geen succes was met dit weer....

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 16 jul 2014 - 17:29

Ik schreef al dat die donkere panty geen succes was met dit weer....

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 16 jul 2014 - 14:59

Die donkere panty vind ik niet echt een probleem, maar de rest ziet er niet uit, het lijkt mij meer zo'n geitenwollensokken type (ik hoop niet dat ik hier iemand mee beledig) hi hi ;-).

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 16 jul 2014 - 12:37

Josine, het pakje van de Mw. naast Laurentien, heb jij enig idee welk merk dat is??

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 16 jul 2014 - 14:00

Het zal me niet verbazen als dat van Kate Spade is, maar daar ben ik niet zeker van.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 jul 2014 - 13:47

Nee, ik herken het niet helaas.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 16 jul 2014 - 12:05

Ik vind het veel te kort om mooi te vinden, sjaal is te veel van het goede, als het jurkje wat langer was geweest en met mooie sieraden was het al een beter geheel geweest!
Kleur schoenen is ook verkeerd.
Laurentien wil zo graag anders dan anderen, maar het is toch vaak een foute keuze.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 16 jul 2014 - 10:14

De kleuren die in de sjaal zitten, worden op dit moment vaak samen gedragen.
Met deze sjaal fleurt ze een eentonig jurkje wat op.
Inderdaad, het is te kort, maar ik vind het een echte Laurentien outfit, zij kleedt zich vaak heel bijzonder. Ik vind haar wel lef hebben!! En nu hopen dat ze de Jan Wolkers prijs krijgt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 jul 2014 - 11:58

Dat hoop ik ook voor haar. Zou een mooie herkenning zijn!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 16 jul 2014 - 13:09

erkenning (sorry)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 jul 2014 - 13:47

sorry ;)

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 16 jul 2014 - 08:10

Helemaal mee eens! En sjaal snap ik ook niet.

afbeelding van Henriet

Henriet

woensdag 16 jul 2014 - 07:59

De kleur vind ik haar goed staan maar het is een vormloos geval. Verder is het jurkje veel te kort; ze heeft op deze manier lelijke benen en het is maar de vraag of je hierin fatsoenlijk kunt zitten. Misschien kan ze het laten vermaken tot een leuk tuniek voor op een lange broek?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?