Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 18 sep 0 reacties

De week van kroonprinses Mary – 6 september tot en met 18 september 2017

De week van kroonprinses Mary – 6 september tot en met 18 september 2017

Na een drukke eerste week van september, kon Mary even genieten van een rustig vrij weekend. Haar eerst volgende activiteit stond op maandag 11 september in de agenda: ze was vorige week maandag in Boedapest aanwezig op de 67e jaarvergadering van de World Health Organization, de Wereld Gezondheidsorganisatie. Mary is beschermvrouwe van het Europese Kantoor van de WHO en in die hoedanigheid aanwezig. Naast het bezoek aan de vergadering, bracht ze ook een bezoek aan de presidentsvrouw.

Mary koos in Boedapest voor een nieuwe japon in zwart, wit en roze, van Prada. Daarbij droeg ze tijdens de vergadering een zwarte blazer, ook van Prada. Aan haar voeten prijken pumps van SAND Copenhagen.

Op woensdag 13 september was Mary in Lyngby voor de opening van de nieuwe studentenhuizen, bekend als Hempel College, op de campus van de Technische Universiteit. Mary droeg hierbij een nieuwe mantel van Baum und Pferdgarten en pumps van SAND Copenhagen, gecombineerd met een witte blouse en simpele, zwarte broek.

Sinds gisteren is kroonprinses Mary, zoals vele andere royals, in New York. Daar staan voor haar verschillende bezoeken op het programma onder andere ter gelegenheid van de jaarlijkse vergadering van de Verenigde Naties. Zondag was zij in Brooklyn op bezoek bij een kookschool en bezocht zij een diner, gehost door de Deense VN ambassadeur.

Vandaag gaf kroonprinses Mary een toespraak tijdens het evenement Deliver for Good: Inspiring SDG Action for Girls and Women’. Hierbij droeg zij een witte japon.

Voor de rest van vandaag en tot en met overmorgen staan er meerdere activiteiten voor de prinses op het programma in New York. Natuurlijk houd ik je hiervan op de hoogte! Kom je snel terug?!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments